LIVE

Universitatea Craiova – Academica Clinceni 0-0. Oltenii, o nouă dezamăgire la despărțirea de fani

Cu locul 3 asigurat și Cupa României în vitrină, Universitatea Craiova s-a despărțit de fani cu un nou rezultat dezamăgitor. Oltenii au făcut doar 0-0 pe teren propriu cu Academica Clinceni, în ultima meci din acest sezon al Ligii 1.
26.05.2021 | 18:18
Universitatea Craiova  Academica Clinceni 00 Oltenii o noua dezamagire la despartirea de fani
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova – Academica Clinceni 0-0 – VEZI VIDEO

  • Universitatea Craiova: Pigliacelli – Mitran, Bălașa, Acka, Bancu (46 Vătăjelu) – Căpățână, Bic, Fedele (67 Screciu) – Câmpanu (67 Baiaram), A. Ivan (88 A. Trică), Ofosu. Rezerve: L. Popescu, Vătăjelu, Screciu, D. Nistor, Tudorie, V. Constantin, Baiaram, Danciu, A. Trică. Antrenor: Marinos Ouzounidis
  • Academica Clinceni: Păun – Achim, Bilali, Patriche, P. Pârvulescu – Moulin (71 Cebotaru), Cascini – Cordea (46 Markovic), Chandarov (46 Ad. Popa), Cr. Tănase (71 Longher) – Rusescu (89 I. Ștefan). Rezerve: Vâlceanu, Pașov, Markovic, Ventura, Cebotaru, L. Dumitriu, Longher, I. Ștefan, Ad. Popa. Antrenor: Ilie Poenaru

Min. 90: Gest nesportiv comis de Pârvulescu, în urma căruia a fost eliminat. Fundașul Academicii l-a lovit cu cotul pe Baiaram.

ADVERTISEMENT

Min. 70: Corner pentru Academica și Rusescu reia cu capul, din 6 metri, în transversală.

Min. 19: Șutul lui Cordea este reținut de Pigliacelli.

Min. 16: Rusescu scapă singur cu Pigliacelli, dar nu reușește să marcheze.

Min. 13: Ofosu ia o acțiune pe cont propriu, driblează trei adversari, dar șutează din marginea careului mare puțin pe lângă poartă.

Universitatea Craiova termină pe podium, indiferent de rezultatul meciului cu Academica

Meciul Universitatea Craiova – Academica Clinceni are loc miercuri, 26 mai, cu începere de la ora 18:30, în cadrul etapei a 10, ultima, din play-off-ul Casei Pariurilor Liga 1. Echipa olteană se află la primul joc după câştigarea Cupei României, în finala dramatică în faţa Astrei, scor 3-2 după prelungiri.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova va încheia sezonul pe locul 3, dar ca urmare a faptului că a câştigat Cupa, a obţinut deja biletele pentru noua competiţie europeană intercluburi Conference League, fără a mai juca acel baraj cu învingătoarea locurilor 7-8 din play-out. Acest lucru îl va face echipa de pe locul 4, Sepsi Sfântu Gheorghe.

Oltenii vor termina pe podium indiferent de rezultatul partidei cu Academica Clinceni. În cazul unui eșec, coroborat cu victoria lui Sepsi contra lui FC Botoșani, ar ajunge la egalitate de puncte cu echipa antrenată de Leo Grozavu, însă aceasta din urmă a beneficiat de rotunjirea de 0,5 puncte aplicată după înjumătățirea punctelor, fiind dezavantajată din acest punct de vdere.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova – Academica Clinceni Live stream Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus

Partida Universitatea Craiova – Academica Clinceni se joacă miercuri, 26 mai, de la ora 18:30, pe stadionul din Bănie. Vremea ţine cu fotbalul şi va fi cer fără nori, temperatură 24 grade. Arbitrul jocului este Andrei Chivulete.

Confruntarea Universitatea Craiova – Academica Clinceni se dispută miercuri, 26 mai, de la ora 18:30, pe stadionul Ion Oblemenco şi este televizată în direct de posturile Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus. Mai există şi soluţia de a urmări meciul în format LIVE VIDEO dacă veţi intra pe site-ul FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

7.900 de spectatori pot veni să-și ia „la revedere” de la jucătorii Universității Craiova

Este ultimul meci acasă al Craiovei şi singurul din tot sezonul la care va fi permis accesul fanilor pe stadion. Aceştia nu trebuie să depăşească 25 la sută din capacitatea tribunelor, asta însemnând că pot fi prezenţi maxim 7.900 de spectatori.

Conducerea clubului a făcut apel la suporteri să umple toate locurile permise pentru a asista după meci la un grandios spectacol de lumini şi artificii, cu acest prilej urmând să fie prezentat suporterilor şi trofeul Cupei României. Circa 1000 de suporteri au fost prezenţi lângă echipă sâmbata trecută, la Ploieşti, pe stadionul Ilie Oană, la finală.

Marinos Ouzounidis, antrenorul Universității Craiova, a anunţat că va folosi multe rezerve

Antrenorul Marinos Ouzounidis, care a fost confirmat pentru sezonul viitor, a anunţat că nu va trimite pe teren jucătorii care au câştigat Cupa României, pentru a lăsa loc fotbaliştilor care au evoluat mai puţin în acest sezon. Asta nu înseamnă că nu se doreşte o sărbătoare şi o despărţire până la noul sezon fără o victorie, mai ales că eşecul ar scoate echipa craioveană de pe podium.

Academica Clinceni ocupă locul 5 la prima ei prezenţă în play-off, unde s-a descurcat mai mult decât onorabil, cu victorii acasă la Craiova, Botoşani, incredibilă răstunare de scor de la 1-3 la 4-3 în ultimele 20 de minute şi Sepsi şi remiză cu FCSB. Antrenorul Ilie Poenaru a spus că dacă vor termina pe locul 5 va fi excelent, însă dacă ilfovenii pierd şi Botoşani bate la Sfântu Gheorghe atunci moldovenii vor prinde locul 5.

Mijlocaşul Andrei Cordea, la un pas de FCSB

Antrenorul Ilie Poenaru a început negocierile cu conducerea clubului privind continuarea la echipă, dar încă nu a bătut palma. Foarte probabil mijlocaşul Cordea va ajunge la FCSB şi se anunţă mai multe plecări în vară, inclusiv ale unor jucători străini care au evoluatf foarte bine.

Casele de pariuri nu uită că în sezonul regulat Clinceni a învins la Craiova, având două succese din trei jocuri cu echipa din Bănie în acest sezon şi acordă o cotă foarte mare pentru victoria gazdelor, 2,10. Ilfovenii au 3,40 pentru al treilea succes şi dacă Ouzounidis va miza pe multe rezerve nu este exclus un rezultat bun pentru Academica.

ADVERTISEMENT