Fotbal intern

Universitatea Craiova, anunţ oficial despre situaţia lui Elvir Koljic. Când va reveni pe gazon atacantul bosniac

03.10.2020 | 14:24
Universitatea Craiova, anunţ oficial despre situaţia lui Elvir Koljic. Când va reveni pe gazon atacantul bosniac
Universitatea Craiova, anunţ oficial despre situaţia lui Elvir Koljic. Când va reveni pe gazon atacantul bosniac. FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova şi-a pierdut golgeterul în meciul câştigat la limită în cadrul etapei a 6-a a Ligii 1 pe teren propriu în faţa celor de la Politehnica Iaşi. Elvir Koljic, masivul atacant bosniac, autor a cinci goluri în acest debut de sezon, jucător aflat şi pe lista de achiziţii a lui Mircea Lucescu la Dinamo Kiev, a suferit o groaznică accidentare şi va fi operat de urgenţă.

Bosniacul a fost accidentat de fundaşul ieşean Mihalache şi diagnosticul medicilor este fractură de peroneu, ceea ce înseamnă că pentru Koljic sezonul de toamnă s-a încheiat. Duminică, jucătorul urmează a fi supus unei intervenţii chirurgicale.

ADVERTISEMENT

Ieşeanul Mihalache este foarte afectat de nefericitul episod şi nu de faptul că a primit cartonaş roşu în urma atacului său necontrolat. Este apărat de conducerea clubului care spune că nu este un jucător agresiv şi că a fost o întâmplare nefericită.

Veşti bune privind starea sănătăţii lui Elvir Koljic. Când ar putea reveni pe gazon

Universitatea Craiova a oferit sâmbătă primul comunicat oficial privind starea sănătăţii golgheterului ei din acest start perfect de sezon. Veştile par a fi mai bune decât se anticipa iniţial, însă chiar şi aşa durata perioadei de absenţă pentru Elvir Koljic va fi de câteva luni bune, cel mai probabil înspre primăvara anului viitor existând speranţe că îl vom putea revedea pe gazon.

ADVERTISEMENT

💪 Începem sâmbăta într-o notă optimistă. „Dragonul” nostru va fi operat în cursul zilei de mâine și primele pronosticuri…

Geplaatst door Universitatea Craiova op Zaterdag 3 oktober 2020

Începem sâmbata într-o notă optimistă. ”Dragonul” nostru va fi operat în cursul zilei de mâine și primele pronosticuri sunt mult mai bune decât ne-am fi așteptat.

Sperăm ca Elvir Koljic să joace primul său meci oficial după accidentare în luna februarie a anului 2021. Suntem alături de tine, Elvir”, se arată în comunicatul Universității Craiova.

Pentru liderul din Casa Pariurilor Liga 1, accidentarea lui Elvir Koljic este o lovitură teribilă. Practic se pierde astfel mai bine de jumătatea din forţa ofensivă a echipei şi antrenorul italian Cristiano Bergodi a cerut de urgenţă cel puţin un transfer pe acest post.

ADVERTISEMENT

Ce soluţii mai are Cristiano Bergodi în atac

Craiova îi mai are în atac pe Andrei Ivan, Cristi Bărbuţ şi Alexandru Tudorie, fostul vârf de la Voluntari, adus în vară, dar care nu a primit aproape deloc şanse din partea lui Bergodi, lucru firesc atâta timp cât Koljic marca la foc automat.

Oltenii sunt lideri, cu punctaj maxim, însă de acum înainte, dacă nu vor găsi de urgenţă un înlocuitor, le va fi foarte greu să mai menţină acest ritm faţă de celelaltate competitoare şi în special faţă de campioana CFR Cluj.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri