Sport

Universitatea Craiova, apel către fani. ”Juveții” vor un stadion plin la duelul pentru Europa cu FC Botoșani

Ultimul meci al sezonului în curs le va aduce față în față pe Universitatea Craiova și FC Botoșani în duelul pentru Europa. Cele două se vor înfrunta pentru ultimul loc în Conference League.
23.05.2022 | 10:56
Universitatea Craiova apel catre fani Juvetii vor un stadion plin la duelul pentru Europa cu FC Botosani
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova riscă să rateze complet sezonul în curs în Casa Pariurilor Liga 1. A visat la titlul de campioană și la câștigarea Cupei. Le-a ratat pe amândouă. Barajul pentru Conference League e ultima șansă de a prinde un loc de Europa.

S-au pus în vânzare biletele pentru duelul de Conference League

Oficialii Universității Craiova au scos la vânzare biletele pentru ultimul meci al sezonului, cu FC Botoșani, barajul pentru Conference League.

ADVERTISEMENT

Inițial FC Botoșani ar fi trebuit să mai joace o partidă, până la finala pentru Europa, însă Sepsi Sfântu Gheorghe a câștigat Cupa României și și-a asigurat biletele pentru competițiile continentale intercluburi.

Meciul, programat la sfârșitul acestei săptămâni, vineri, 27 mai, iar oficialii grupării oltene fac apel la orgoliul propriilor suporteri pentru a fi prezenți în număr cât mai mare la acest duel.

ADVERTISEMENT

”Meciul cu FC Botoșani trebuie să fie cel al orgoliului oltenesc. Este meciul care ne poate duce pentru a 6-a oară consecutiv în preliminariile unei cupe europene.

Nu credem că este vreunul dintre noi care nu-și dorește să fie în Vulcanul alb-albastru vineri seara, de la ora 20:30”, au transmis reprezentanții Universității Craiova, pe pagina oficială de Facebook.

ADVERTISEMENT

Prețuri între 15 și 100 de lei pentru duelul de Europa

Fanii care vor să fie alături de cele două echipe în duelul de Europa își pot achiziționa începând de azi bilete pentru întâlnirea de vineri seara.

În funcție de locul ales, suporterii Universității și cei ai grupării moldave vor achita prețuri cuprinse între 15 și 100 de lei. Cele mai ieftine tichete sunt în Peluza Nord, iar cele mai scumpe la lojele VIP.

ADVERTISEMENT
  • VIP – 100,00 lei
  • Tribuna 1 – 40,00 lei
  • Tribuna 2 -30,00 lei
  • Peluza Nord – 15,00 lei
  • VIP 2 – 70,00 lei

”Vineri seara, de la ora 20:30, avem șansa de a ne califica pentru a 6-a oară consecutiv în preliminariile unei competiții europene, performanță ce nu a mai fost atinsă în Cetatea Băniei de 26 de ani, din perioada 1991-1996.

Aceasta este șansa Științei de a păstra legătura cu Europa și de a visa la mai mult. Împreună învingem Botoșani și mergem în UEFA Conference League!”, au mai transmis oficialii olteni.

Meciul Universitatea Craiova – FC Botoșani, la capătul căruia se va stabili ultima reprezentantă a României în viitoarea ediție de Conference League, se joacă vineri, de la 20:30 și va putea fi urmărit în format live text pe FANATIK.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FC Botoșani 6,10 este cota pentru „meciul se decide în reprizele de prelungiri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: