Fotbal intern

Universitatea Craiova, aproape de o nouă lovitură pe piața transferurilor: „Un club important este dispus să dea 5.000.000 de euro pe Mihăilă”

13.11.2019 | 14:40
Universitatea Craiova aproape de o noua lovitura pe piata transferurilor Un club important este dispus sa dea 5000000 de euro pe Mihaila
ADVERTISEMENT

Valentin Mihăila este revelația din acest sezon a Universității Craiova. Mijlocașul de bandă de 19 ani a avut evoluții bune în Bănie, ce l-au ajutat să facă pasul și la echipa națională de tineret, iar acum ar fi aproape de un transfer important. Silviu Bogdan, fost director la juniorii Craiovei, anunță că un club important din Europa este dispus să plătească 5.000.000 de euro pentru serviciile lui Mihăila, însă, în urma negocierilor, suma ar putea crește cu 2.000.000.

Mihăilă, următorul produs de export al Craiovei

Valentin Mihăilă a reușit două goluri și o pasă decisivă în cele 10 partide jucate pentru Universitatea Craiova în acest sezon, a debutat pentru echipa națională de tineret, pentru care a și punctat în victoria cu Irlanda de Nord, iar acum se poate transformă într-o rețetă de succes din punct de vedere financiar pentru formația din Bănie. Silviu Bogdan, fost manager la juniorii clubului, anunță că un club important din Europa poate oferi până la 7.000.000 de euro pentru serviciile tânărului fotbalist, însă transferul s-ar putea face doar după sfârșitul actualului sezon.

ADVERTISEMENT

În acest moment, un club important din Europa este dispus să dea minimum 5.000.000 de euro pe Vali Mihăila. Cred ca oferta poate merge până spre 7.000.000, dar sunt sigur că, din câte îl știu pe Mihai Rotaru, nu îi va da drumul. Cel puțin până la vară, sigur nu va pleca”, a declarat Silviu Bogdan la Oltenia TV.

Dennis Man și Tudor Băluță au fost aproape de Craiova

Fostul director al centrului de copii și juniori de la Universitatea Craiova dezvăluie că jucători precum Dennis Man, Adrian Petre și Tudor Băluță au fost aproape să se transfere în Bănie, dar, din diferite motive, mutările nu s-au concretizat.

ADVERTISEMENT

Pot spune că i-am avut în mână pe Dennis Man și Adrian Petre, când erau la Arad la juniori. Au venit chiar și pentru niște probe la Craiova. A fost situația lui Tudor Băluță, pentru că au fost rapoarte pro și contra din partea antrenorilor, însa marele meu regret este că nu am putut să-l aduc pe juniorul Radu Drăgusin, cel care este acum la Juventus. Fotbaliști ca el mai rar. Deja am înțeles că se pregătește cu prima echipa, el este nascut în 2002. Au fost multe negocieri, dar din păcate nu s-a realizat”, recunoaște Silviu Bogdan.