Fotbal intern

Universitatea Craiova, ca acasă la Severin! Peste 10.000 de suporteri vor fi prezenți la meciul cu Dinamo. EXCLUSIV

28.10.2019 | 21:50
Universitatea Craiova ca acasa la Severin Peste 10000 de suporteri vor fi prezenti la meciul cu Dinamo EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova primește vizita celor de la Dinamo în etapa a 15-a din Casa Pariurilor Liga 1, însă, din cauza gazonului, meciul nu se va disputa pe stadionul “Ion Oblemenco”, ci la Severin. Chiar dacă vor evolua la peste 100 de kilometri de Craiova, fotbaliștii lui Victor Pițurcă vor avea parte de susținerea a peste 10.000 mii de fani. Din informațiile FANATIK, 6.000 de abonați vor merge la Severin, iar 4.000 de suporteri și-au cumpărat bilete pentru meciul cu Dinamo, iar deplasarea se va face cu autocarele puse la dispoziție de club.

Craiova, ca acasă la Severin

Lucrările la suprafața de joc a stadionului “Ion Oblemenco” nu vor fi finalizate la timp pentru a găzdui meciul cu Dinamo, iar Universitatea Craiova a hotârât să evolueze la Severin. Totuși, chiar dacă meciul se va juca la peste 100 de kilometri de casă, oltenii vor avea parte de o susținere numeroasă. Din informațiile FANATIK, 6.000 de abonați vor fi în tribunele stadionului “Municipal” la jocul din etapa a 15-a din Casa Pariurilor Liga 1, iar alți 4.000 de suporteri și-au achiziționat bilete.

ADVERTISEMENT

Pentru a se asigura că jucătorii vor avea parte de susținere, oficialii Universității Craiova au hotărât să pună la dispoziție 50 de autocare pentru a asigura deplasarea suporterilor la meciul cu Dinamo, programat luni, 4 noiembrie, de la ora 20:30. Capacitatea stadionului dn Severin este de aproximativ 20.000 de locuri, iar jocul cu Dinamo are mari șanse să se dispute cu tribunele arhipline.

Universitatea primește vizita lui Dinamo după trei etape fără victorie

Înaintea meciului cu Dinamo, Universitatea Craiova traversează o perioadă dificilă, nereușind să câștige de trei etape, timp în care s-au înregistrat două remize, cu Poli Iași și Clinceni, și înfrângerea din Gruia cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Totuși, elevii lui Victor Pițurcă pot primi vizita lui Dinamo după o victorie. Până pe 4 noiembrie, Craiova joacă la Voluntari în optimile Cupei României, joi de la ora 21:00.

  • 24 de puncte are Universitatea Craiova după 14 runde
  • 3 este locul ocupat în clasament de formația lui Victor Pițurcă
ADVERTISEMENT