Sport

Universitatea Craiova se întoarce mai devreme din cantonamentul din Antalya! În weekend, amical cu FC Braşov în Bănie

Universitatea Craiova îşi anulează cantonamentul din Antalya şi revine în ţară cu o săptămână mai repede decât este programat. În weekend, oltenii au programat un amical cu FC Braşov.
12.01.2022 | 15:46
Universitatea Craiova se intoarce mai devreme din cantonamentul din Antalya In weekend amical cu FC Brasov in Banie
Antrenamantul Universităţii Craiova în Antalya. Sursa: Facebook Universitatea Craiova
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova îşi anulează cantonamentul din Antalya şi va reveni mai devreme decât era programat în ţară din cauza ploilor abundente din Turcia, care au dat peste cap programul echipei lui Laurenţiu Reghecampf.

Universitatea Craiova se întoarce diseară din cantonamentul din Antalya! La 22:00 au avion

Din informaţiile FANATIK, Universitatea Craiova se întoarce în România miercuri, la ora 22:00. Astfel, echipa se va pregăti încă o săptămână în Bănie, în complexul “Ilie Balaci” pentru reluarea campionatului, meciul cu Rapid fiind programat sâmbăta viitoare.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a renunţat la amicalul programat miercuri, cu norvegienii de la Raufoss. Nordicii au mai multe cazuri COVID-19. În schimb, Craiova ar fi trebuit să joace împotriva Botoşaniului, însă şi acest meci a fost anulat.

Universitatea Craiova, amical în weekend cu FC Braşov!

Odată cu decizia revenirii acasă, oltenii au renunţat la alte două meciuri amicale: cu Banik Ostrava pe 14 ianuarie şi cu un adversar care urma să fie stabilit ulterior pe 16 ianuarie.

ADVERTISEMENT

Este al doilea cantonament la rând încheiat prematur de Universitatea Craiova. În luna septembrie, cantonamentul de la Poiana Braşov a fost scurtat cu cinci zile şi echipa a fost nevoită să îi anuleze un meci amical.

De această dat, oltenii s-au regrupat rapid şi vor evolua în weekend într-un meci amical cu FC Braşov, echipa din liga secundă. Ioan Mărginean, preşedintele lui FC Braşov, şi Mihai Rotaru, patronul Universităţii Craiova, au o relaţie strânsă şi amicalul s-a legat rapid.

ADVERTISEMENT

Oltenii ar fi trebuit să revină în ţară pe 20 ianuarie! Ploile au grăbit întoarcerea

FC Braşov a început antrenamentele doar de câteva zile, în condiţiile în care sezonul din liga secundă se reia la finalul lunii februarie. Oltenii au doi jucători împrumutaţi la echipa braşoveană, Vasile Constntin şi Laurenţiu Marinescu.

Universitatea Craiova ar fi trebuit să revină în ţară abia pe data de 20 ianuarie, cu două zile înaintea meciului cu Rapid, programat sâmbătă, de la ora 20:00, pe stadionul “Ion Oblemenco”, primul meci oficial al anului pentru olteni.

ADVERTISEMENT

Condiţiile de pregătire ale oltenilor din Antalya au fost la cel mai înalt nivel. Echipa lui Reghecampf a fost cazată la Gloria Sports Arena, un resort dedicat sportivilor, cu mai multe terenuri, inclusiv un mic stadion cu pistă de atletism.

Lovitură pentru Reghe în Antalya! Houri, indisponibil până la finalul sezonului

Universitatea Craiova a primit o puternică lovitură în Antalya şi la nivel de lot. Lyes Houri, unul dintre cei mai importanţi jucători ai Craiovei s-a accidentat şi riscă să rateze tot ce a mai rămas de disputat din acest sezon.

Laurenţiu Reghecampf speră ca elevii săi să arate o altă evoluţie în partea secundă a campionatului. După primele 21 de etape, oltenii sunt pe locul 5, cu 32 de puncte, departe de titlul de campioană.

  • 8 zile ar mai fi trebuit să rămână U Craiova în Antalya
  • 4 meciuri de pregătire au anulat oltenii în această perioadă

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Rapid: 3,35 este cota pentru „X solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT