Fotbal intern

Universitatea Craiova, cantonament în Antalya! Programul amicalelor formaţiei lui Piţurcă

29.12.2019 | 19:03
Universitatea Craiova cantonament in Antalya Programul amicalelor formatiei lui Piturca
ADVERTISEMENT

Oficialii clubului Universitatea Craiova au stabilit ca echipa să efectueze în această iarnă un cantonament în Antalya.


UPDATE. Oltenii şi-au anunţat şi programul meciurilor de pregătire din cantonamentul din Turcia: primul va fi pe data de 17 ianuarie, împotriva elveţienilor de la FC Aarau, locul 7 în liga secundă a “Ţării Cantoanelor”. Vor urma două dueluri cu echipe din Polonia: Pogon Szczecin (poziţia a treia în prima ligă), pe 18 ianuarie, şi Zaglebie Lubin (locul 10 în prima ligă), 23 ianuarie. Ultimul meci îl vor juca cu austriecii de la Wolfsberger (poziţia 4 în prima ligă a Austriei şi reprezentată a acestei ţări în Europa League în acest sezon), partidă ce va avea loc pe 24 ianuarie.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova, cantonament în Antalya

Conform site-ului oficial, antrenorul oltenilor Victor Pițurcă a stabilit ca reunirea lotului să aibă loc la 5 ianuarie 2020, urmând ca a doua zi să aibă loc vizita medicală la Policlinica Sportivă din Craiova.

Pe 7 ianuarie, Universitatea Craiova va plec aîntr-un cantonament în Antalya, care va dura până la 25 ianuarie. În perioada stagiului de pregătire, oltenii vor fi cazați la hotelul Land of Legends Kingdom.

ADVERTISEMENT

Suporterii vor demiterea lui Pițurcă

În cantonamentul din Turcia, Universitatea Craiova va disputa și câteva meciuri amicale, programul acestora urmând să fie anunțat în curând. Oltenii vor juca prima partidă oficială din 2020 la 31 ianuarie, de la ora 20:30, pe stadionul ”Ion Oblemenco”, împotriva echipei Gaz Metan Mediaș.

Universitatea Craiova a încheiat anul 2019 pe locul patru în întrecerea internă, la șapte puncte în urma liderului CFR Cluj. Jocul extrem de slab al favoriților i-a făcut pe fanii din Bănie să-i ceară demisia lui Victor Pițurcă.

ADVERTISEMENT

Campanie de achiziții dezastruoasă

Antrenorul Victor Pițurcă a fost adus cu mare fast la Universitatea Craiova, oltenii începuseră să se gândească la titlu, dar bilanțul fostului selecționer este unul extrem de slab. Chiar mai slab decât cel al lui Corneliu Papură.

Anunțată la începutul sezonului ca o serioasă candidată la titlu, Universitatea Craiova mai mult a dezamăgit, iar jocul oltenilor lui Pițurcă nu oferă mari speranțe la supremație. La baza acestei realități stă și o campanie de achiziții dezastruoasă în Bănie, bazată pe o serie de transferuri total neinspirate.

ADVERTISEMENT

Atacul, marea problemă a lui Pițurcă

Peluza Nord Craiova a oferit un comunicat manifest la sfârștiul anului. Ultrașii contestă în continuare determinarea arătată de elevii lui Victor Pițurcă și anunță că doresc întâlniri cu patronul clubului.

Principala problemă a formației din Bănie în prima parte a campionatului, remarcată în nenumărate rânduri și de Pițurcă, a fost lipsa eficienței în fața porții, cei patru atacanți din lot marcând doar șapte goluri, cu unul mai puțin decât fundașii.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Gaz Metan Mediaș: 1.35 este cota pentru „2-6 goluri” Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT