Sport

Universitatea Craiova – CFR Cluj 3-2. Roguljic, eroul alb-albaștrilor. Campioana a fost răpusă în ultimul minut al prelungirilor. Video

Universitatea Craiova a învins in extremis campioana CFR Cluj, scor 3-2, într-un meci contând pentru etapa cu numărul 4 a play-off-ului din Casa Pariurilor Liga 1.
10.04.2022 | 18:58
Universitatea Craiova  CFR Cluj 32 Roguljic eroul albalbastrilor Campioana a fost rapusa in ultimul minut al prelungirilor Video
Universitatea Craiova a răpus campioana la ultima fază a meciului. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
10-04-2022
15:57

Universitatea Craiova - CFR Cluj 3-2 (Crețu 18, Markovic 69, Roguljic 90+6/ Bordeianu 43, Petrila 57)

Universitatea Craiova o învinge pe CFR Cluj scor 3-2, grație golului înscris de Ante Roguljic la ultima fază a meciului (90+6). Pentru elevii lui Laurențiu Reghecampf au mai marcat Crețu (18) și Markovic (69), în timp ce campioana a punctat prin Bordeianu (43) și Petrila (57).

De acest rezultat poate profita FCSB, care are ocazia să se apropie la 5 puncte de ardeleni în cazul unui succes cu FC Voluntari. Duelul este programat luni, 11 aprilie, la 21:00, pe Arena Națională.

Vezi aici cele mai importante faze

Min. 90+6: Goool Universitatea Craiova! Cîmpanu centrează pentru Vătăjelu, Iuri respinge cu capul, dar balonul ajunge la Roguljic, care îl învinge pe Hindrich și aduce victoria echipei sale.

Min. 90+1: Laurențiu Reghecampf îl introduce pe Roguljic în locul lui Crețu.

Min. 86: O nouă schimbare la CFR Cluj. Yuri intră în locul lui Deac.

Min. 83: Gazdele răspuns prin același Markovic, care are o execuție de zile mari, din interiorului careului, însă ia la țintă bara transversală.

Min. 82: Dugandzic șutează năprasnic de la distanță, dar mingea trece pe lângă buturile oltenilor.

Min. 81: Schimbare la Universitatea Craiova. Bic intră în locul lui Mateiu.

Min. 75: Dublă schimbare la CFR Cluj. Debeljuh și Omrani sunt înlocuiți cu Dugandzic, respectiv Păun.

Min. 69: Goool Universitatea Craiova! Baiaram ia acțiunea pe cont propriu și pasează pentru Markovic, care șutează cu stângul, de la marginea suprafeței de pedeapsă și restabilește egalitatea.

Min. 63: Schimbare la Universitatea Craiova. Cîmpanu intră în locul lui Gustavo.

Min. 57: Goool CFR Cluj! Omrani câștigă duelul cu Bancu în flancul drept, ține mingea în teren și centrează perfect pentru Petrila, care îl învinge pe Pigliacelli cu o lovitură de cap.

Min. 46: Schimbări în ambele echipe. La Universitatea Craiova, Nistor și Koljic părăsesc terenul de joc, fiind înlocuiți cu Baiaram, respectiv Markovic, în timp ce în timp ce campioana îl aruncă în luptă pe Petrila, în locul lui Neguț. Începe repriza secundă.

Min. 45: Pauză pe arena „Ion Oblemenco”.

Min. 43: Goool CFR Cluj! Omrani îl depășește pe Vătăjelu și pasează pentru Bordeianu, care înscrie cu o execuție sigură, din interiorul careului.

Min. 39: Ocazie importantă ratată de CFR Cluj. Neguț ia o acțiune pe cont propriu și trimite în fața porții la Omrani, dar acesta șutează pe lângă poarta apărată de Pigliacelli.

Min. 18: Goool Universitatea Craiova! Ivan are o nouă incursiune în flancul stâng și centrează în fața porții pentru Crețu, care îl depășește pe Hindrich și înscrie fără emoții.

Min. 9: U Craiova are prima ocazie a acestei partide. Andrei Ivan pătrunde în careu și șutează puternic, dar mingea trece la o palmă peste transversală.

Min. 1: Fluier de start.

U Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu, Papp, Screciu, Bancu – Mateiu, Al. Crețu – Gustavo, Nistor, A. Ivan – Koljic; Rezerve: Lazar, Găman, M. Constantin, Șt. Vlădoiu, Bic, Roguljic, Baiaram, Cîmpanu, Markovic; Antrenor: Laurențiu Reghecampf

CFR Cluj: Hindrich – Susic, Burcă, Graovac, Camora – Bordeianu, Boateng, C. Deac – Neguț, Debeljuh, Omrani ; Rezerve: Sava – Cr. Manea, Fl. Ștefan, Yuri, Sigurjonsson, Chipciu, A. Păun, Petrila, Dugandzic; Antrenor: Dan Petrescu

Sosirea oltenilor la stadion

Meciul Universitatea Craiova – CFR Cluj are loc duminică, 10 aprilie, cu începere de la ora 20:30, în cadrul etapei a 4-a din play-off-ul Casei Pariurilor Liga 1. Oltenii ocupă locul 3 iar oaspeţii sunt liderul detaşat al campionatului, cu opt puncte avans peste locul secund, FCSB şi 12 peste craioveni.

Unde se joacă meciul Universitatea Craiova – CFR Cluj

Întâlnirea Universitatea Craiova – CFR Cluj se dispută duminică, 10 aprilie, de la ora 20:30, pe stadionul Ion Oblemenco din Cetatea Banilor, în etapa a 4-a din play-off-ul Casei Pariurilor Liga 1 şi suscită mare interes, stadionul urmând a fi destul de plin la ora jocului.

ADVERTISEMENT

Faptul că nu mai există restricţii la intrarea pe stadion permite tuturor suporterilor Universităţii Craiova să vină la meci, pentru că se ştie că deşi este campioana ultimelor patru sezoane, cu mari şanse pentru al cincilea consecutiv, CFR Cluj nu are foarte mulţi fani iar în deplasare numărul acestora, dacă este, este de ordinul zecilor, nu mai mult.

Cine transmite la TV partida Universitatea Craiova – CFR Cluj

Partida Universitatea Craiova – CFR Cluj se joacă duminică, 10 aprilie, de la ora 20:30, pe stadionul Ion Oblemenco din capitala judeţului Dolj, în etapa a 4-a din play-off-ul Casei Pariurilor Liga 1 şi este transmisă în direct pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Look Plus dar o mai puteţi viziona şi intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Din păcate, un astfel de meci are şanse minime de a beneficia şi de condiţii meteorologice favorabile. Duminică, 10 aprilie, ca de altfel în mare parte din ţară, va fi o vreme ploioasă aproape pe tot parcursul zilei, foarte probabil şi la ora meciului, cu o temperatură maximă de numai 13 grade, în jur de 8 grade la ora 20:30. Acest joc va fi condus de către unul dintre cei mai controversaţi arbitri, bucureşteanul Radu Petrescu.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Universitatea Craiova – CFR Cluj

Antrenorul Laurenţiu Reghecampf nu îl va avea nici la acest meci pe experimentatul fundaş central Marius Constantin, acesta continuând procesul de recuperare. În schimb, o veste excelentă a primit tehnicianul oltenilor de la medici, fantezistul mijlocaş francez Lyes Houri este refăcut şi poate fi inclus în lot. 

ADVERTISEMENT

CFR Cluj nu are probleme de lot însă tot va avea o absenţă importantă la Craiova deşi respectivul se va afla pe stadion, dar în tribună. Este vorba de antrenorul Dan Petrescu, suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene, ceea ce a generat virulente proteste din partea lui.

Cote la pariuri la jocul Universitatea Craiova – CFR Cluj

De foarte multă vreme nu au mai existat din partea caselor de pariuri atâta echilibru în stabilirea cotelor ca la acest meci. Atât craiovenii cât şi clujenii au cota 2,80 la victorie iar un rezultat de egalitate e valorat la cota de 2,90, foarte scăzut. Pentru total goluri over 1,5 avem o cotă mare, 1,45.

ADVERTISEMENT

Ultimul suces pe teren propriu reuşit de alb-albaştri survine din anul 2019, când a fost 2-0, goluri Andrei Cristea şi Elvir Koljic, ultimul urmând a se afla şi acum pe teren. Sezonul trecut a fost egalitate iar acum două sezoane pe acest stadion s-a jucat chiar în ultima etapă din play-off titlul, oaspeţii câştigând cu 3-1 după ce au fost conduşi cu 1-0 şi devenind campioni.

ADVERTISEMENT