Sport

Universitatea Craiova cheamă fanii la stadion cu Sepsi: „Asaltul final pentru Europa îl dăm împreună”. Cât costă biletele

Universitatea Craiova - Sepsi este ultima partidă a sezonului pe stadionul „Ion Oblemenco”, iar oltenii au pus în vânzare biletele pentru confruntarea cu covăsnenii.
23.05.2023 | 17:50
Universitatea Craiova cheama fanii la stadion cu Sepsi Asaltul final pentru Europa il dam impreuna Cat costa biletele
Universitatea Craiova cheamă fanii la stadion pentru duelul cu Sepsi: „Asaltul final pentru Europa îl dăm împreună”. Cât costă biletele. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Elevii lui Eugen Neagoe îi așteaptă în număr cât mai mare pe suporteri în stadionul „Ion Oblemenco” duminică, de la ora 21:00, pentru confruntarea cu Sepsi. Universitatea Craiova își poate juca ultima carte în lupta pentru cupele europene în fața fanilor din Bănie.

Universitatea Craiova a pus în vânzare biletele pentru partida cu Sepsi: „Este meciul de la care nu ai voie să lipsești. Asaltul final pentru Europa îl dăm împreună”

Moralul este la cote maxime în vestiarul „alb-albaștrilor” după succesul în derby-ul cu Rapid București, iar oltenii își păstrează șansele pentru calificarea în cupele europene din SuperLiga. Universitatea Craiova are nevoie de cele trei puncte cu Sepsi Sfântu Gheorghe, iar CFR Cluj să nu învingă campionii lui Gică Hagi.

ADVERTISEMENT

Oltenii vânează a șaptea calificare în cupele europene, iar elevii lui Eugen Neagoe își păstrează speranțele vii pentru locul trei din SuperLiga. Totuși, Universitatea Craiova își poate asigura prezența în preliminariile Conference League și dacă U Cluj îi va învinge pe viitorii adversari ai „alb-albaștrilor” în finala Cupei României Betano.

Universitatea Craiova se lupta pentru cupele europene și la juniori, juniorii U18 ai „alb-albaștrilor” fiind calificați în finala Ligii de Tineret. Jovan Markovic, Ștefan Baiaram, Vladimir Screciu sau David Sala sunt printre starurile care pot apărea în ultimul act cu UTA Arad pentru ca oltenii să fie siguri de succes.

ADVERTISEMENT

Suporterii „alb-albaștrilor” i-au susținut într-un număr mare pe favoriți la ultimele întâlniri de pe stadionul „Ion Oblemenco”, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Oltenii speră ca fanii să îi împingă de la spate și în partida cu Sepsi OSK.

„Atâta timp cât avem o speranță, Ivan & co. vor lupta până la epuizare să obțină a 7-a calificare consecutivă în cupele europene. Tu ai renunțat? Nu credem că vreunul dintre noi a făcut-o. Universitatea Craiova – Sepsi OSK, programat duminică, ora 21:00, în «Vulcanul» alb-albastru, este meciul de la care nu ai voie să lipsești.

ADVERTISEMENT

Asaltul final pentru Europa îl dăm împreună, la bine și la greu. Biletele pot fi achiziționate:
– Online
– Magazinul oficial din Electroputere Mall
– Magazinul mobil din Piața «Mihai Viteazul»
– Partenerii Entertix (librăriile Cărturești și hypermarketurile Carrefour)
– În curând, de la casele de bilete situate la Sala Polivalentă”.

Cât costă biletele pentru Universitatea Craiova – Sepsi Sfântu Gheorghe

Prețul biletelor este între 15 și 100 de lei la partida Universitatea Craiova – Sepsi Sfântu Gheorghe de pe stadionul „Ion Oblemenco”. În ultimul derby din Bănie cu Farul Constanța, formația din Bănie a avut 15.700 de suporteri în tribune, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

„Prețurile biletelor:
Peluza Nord – 15 RON
Tribuna a II-a – 30 RON
Tribuna I – 40 RON
Tribuna VIP 2 – 70 RON
Tribuna VIP – 100 RON
Închide televizorul și simte atmosfera din „Vulcan”!”, se arată în postarea de pe pagina oficială a Universitatea Craiova.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,60 este cota pentru „1 solist” la meciul Universitatea Craiova – Sepsi

ADVERTISEMENT
Tags: