Sport

Universitatea Craiova – Chindia Târgoviște 1-0. Alb-albaștrii urcă pe podium. Mesaj emoționant înainte de meci. Video

FANATIK vă prezintă informații despre meciul Universitatea Craiova - Chindia Târgoviște, programat vineri, 25 februarie, de la ora 19:55, în etapa a 28-a din Casa Pariurilor Liga 1.
25.02.2022 | 19:13
Universitatea Craiova  Chindia Targoviste 10 Albalbastrii urca pe podium Mesaj emotionant inainte de meci Video
Jucătorii cele două echipe au transmis un mesaj emoționant înaintea meciului. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
25-02-2022
20:55

Emil Săndoi, dezamăgit: „Meritam un rezultat de egalitate”

Imediat după meci, Emil Săndoi și-a „urecheat” elevii pentru greșelile comise la faza golului marcat de Gustavo, însă a subliniat că un rezultat de egalitate ar fi fost echitabil, prin prisma ocaziilor uriașe ratate în repriza secundă, dintre care două în poziție de 1 la 1 cu portarul advers.

În prima repriză am început ezitant jocul, dar îmi pare rău că am luat gol la o fază la care nu e permis să luăm gol. A fost o centrare de pe linia de tușă, trebuia să o blocăm, iar Gustavo nu avea voie să apară singur în trei sau patru metri.

Apoi am avut o a doua repriză bună, cred că am dominat jocul, ne-am creat și mai multe ocazii de a marca, chiar singuri cu portarul. Iacob nu are scuza că e fundaș, trebuia să înscrie. Și eu am fost fundaș și am înscris o grămadă de goluri.

Plus că are o tehnică foarte bună, trebuia să interpreteze altfel faza. A fost un duel aerian câștigat de un jucător de-al nostru, trebuia să simtă mingea, să se întoarcă mai devreme cu fața la poartă.

Per total, am fi meritat un rezultat de egalitate. Nu vreau să deranjez pe cineva, știți că sunt din Craiova și respect echipele de fotbal din Craiova, dar după aspectul jocului am fi meritat un rezultat de egalitate.

Ne așteaptă un meci foarte greu, cu UTA, va fi foarte important să ne refacem, să fim mai reactivi și mai realiști, să nu mai facem greșeli în teren și să fim mai atenți la finalizare.

E adevărat că în această seară ne-au lipsit și câțiva jucători. Omogenitatea se capătă în timp, nu peste noapte. Una peste alta, Chunchukov s-a integrat bine, sunt mulțumit și de Atanase, este un jucător care are mișcări de fotbalist și poate să crească”, a declarat tehnicianul Chindiei la Digi Sport.

25-02-2022
20:36

Mesaj emoționant înaintea meciului: „Nu războiului!”

Înaintea fluierului de start al partidei de pe arena „Ion Oblemenco”, jucătorii ambelor echipe au ținut să transmită un mesaj în contextul situației critice din Ucraina.

Nu războiului!”, scria, atât în limba engleză, cât și în ucraineană, pe bannerul cu care aceștia au pătruns pe gazon. Gestul a fost răsplătit cu aplauze de cei peste 5.000 de spectatori.

25-02-2022
18:32

Universitatea Craiova - Chindia Târgoviște 1-0 (Gustavo 27)

Universitatea Craiova a învins Chindia Târgoviște, scor 1-0, la capătul unei partide cu două reprize diametral opuse. Dacă prima le-a aparținut gazdelor, care au și marcat în minutul 27, prin Gustavo, la reluarea oaspeții au ratat o sumedenie de ocazii.

Cu aceste trei puncte, elevii lui Laurențiu Reghecampf au urcat pe poziția a treia în clasament. Îi desparte, însă, un singur punct de FC Botoșani, care are un meci mai puțin.

Min. 90: Fluier final.

Min. 85: Ocazie uriașă Chindia. Șerban centrează din lovitură liberă, Șerban prelungește până la Iacob, însă acesta ratează complet execuția, din apropierea porții.

Min. 79: Vînă centrează perfect din corner pentru același Roguljic, dar acesta reia cu capul în bară.

Min. 78: Ocazie Universitatea Craiova. Roguljic scapă singur spre poartă, dar se complică, își închide unghiul, apoi centrează, dar dâmbovițenii reușesc să respingă.

Min. 76: După schimbare la Universitatea Craiova. Gustavo și Vătăjelul părăsesc terenul de joc, fiind înlocuiți cu Bic, respectiv Conte.

Min. 70: Ocazie Chindia. Chunchukov e lansat excelent spre poartă, dar Pigliacelli reușește să rețină balonul.

Min. 68: Laurențiu Regehcampf mută din nou. Mateiu îi lasă locul lui Roguljic.

Min. 60: Oaspeții continuă să preseze. Dulca profită de o pasă greșită a lui Mateiu la mijlocul terenului, sprintează spre poartă și intră în careu, dar șutul său este respins de Pigliacelli.

Min. 59: Dublă schimbare la Universitatea Craiova. Markovic și Crețu părăsesc terenul, fiind înlocuiți cu Nistor, respectiv Vînă.

Min. 54: Popadiuc îl testează pe goalkeeperul alb-albaștrilor cu un șut din interiorul careului, lateral stânga, dar acesta este atent și intervine din nou.

Min. 50: Ocazie Chindia. Chunchukov reia cu capul din centrarea lui Căpușă, dar Pigliacelli respinge.

Min. 46: Schimbare la Chindia. Căpușă intră în locul lui Sila. Începe repriza secundă.

Min. 45: Pauză pe arena „Ion Oblemenco”.

Min. 36: Baiaram reia cu capul din centrarea aceluiași Gustavo, dar mingea lovește bara transversală.

Min. 28: Goool U Craiova! Markovic ia o acțiune pe cont propriu, îi păcălește pe fundașii Chindiei și centrează perfect pentru Gustavo, care reia cu capul în plasă, din câțiva metri.

Min. 17: Ocazie Universitatea Craiova. Baiaram șutează din interiorul careului, dar mingea trece pe lângă poarta apărată de D. Moldovan.

Min. 1: A început partida.

Vezi aici cele mai importante faze

25-02-2022
17:42

Andrei Ivan are probleme medicale

Laurențiu Reghecampf se confruntă cu probleme de lot, după ce Andrei Ivan a resimțit niște probleme la coapsă: „Andrei are o mică problemă și am decis cu staff-ul medical să nu riscăm. Avem probleme, dar asta e situația, avem jucători care să îl înlocuiască”.

Andrei Ivan a resimțit niște probleme la coapsă, iar Laurențiu Reghecampf a decis să nu îl riște pentru a-l avea disponibil la următoarele jocuri.

25-02-2022
17:12

Echipele de start în U Craiova - Chindia Târgoviște

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu, Papp, Screciu, N. Bancu – Cîmpanu, Al. Crețu, Mateiu, Gustavo – Markovic, Baiaram
Rezerve: D. Lazar – Șt. Vlădoiu, A. Conte, Căpățînă, Ov. Bic, Nistor, Vînă, Roguljic, A. Trică
Antrenor: Laurențiu Reghecampf

Chindia Târgoviște: D. Moldovan – Butean, Pițian, L. Iacob, Roumpoulakou – Popadiuc, M. Dulca, Passaglia, Atanase – Chunchucov, Sila
Rezerve: Căbuz – Celea, Cantave, Jipa, L. Corbu, Căpușă, Martac, Kocic. A. Șerban
Antrenor: Emil Săndoi

Meciul Universitatea Craiova – Chindia Târgoviște are loc vineri, 25 februarie, cu începere de la ora 19:55, în cadrul etapei a 28-a din Casa Pariurilor Liga 1. Oltenii ocupă locul 5, cu 45 de puncte, în timp ce Chindia se află pe poziția a 11-a, cu 29 de puncte.

Unde se joacă meciul Universitatea Craiova – Chindia Târgoviște

Întâlnirea Universitatea Craiova – Chindia Târgoviște se dispută vineri, 25 februarie, de la ora 19:55, pe stadionul “Ion Oblemenco” din capitala județului Dolj, în etapa a 28-a din Casa Pariurilor Liga 1. Cum acest meci poate certifica matematic accesul oltenilor în play-off, în caz de victorie, este de așteptat ca în tribune să ia loc mulți suporteri .

ADVERTISEMENT

Toți cei care doresc să asite la confruntarea Universitatea Craiova – Chindia Târgoviște vor trebui să se supună regulilor sanitare stabilite de guvern în colaborare cu LPF, adică să prezinte certificatul de COVID, cu schema de vaccinare completă sau cu dovada trecerii prin boală în ultimele șase luni sau să aibă un test negativ, fie PCR, de 72 de ore, fie antigen, valabil pentru o singură zi.

Cine transmite la TV partida Universitatea Craiova – Chindia Târgoviște

Partida Universitatea Craiova – Chindia Târgoviște se joacă vineri, 25 februarie, de la ora 19:55, pe stadionul Ion Oblemenco din Bănie, în etapa a 28-a din Casa Pariurilor Liga 1 și va fi transmisă în direct pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Plus. O mai puteți urmări și dacă veți intra pe site-ul FANATIK, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Craiova este o zi cu cer variabil, mai mult senin, cu o maximă în jur de 12 grade și fără pericol de precipitații, care sunt așteptate să înceapă să cadă din weekend și o bună parte din săptămâna viitoare. Va conduce acest meci arbitrul Horațiu Feșnic din Craiova, cu care oltenii au mai avut probleme.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Universitatea Craiova – Chindia Târgoviște

Laurențiu Reghecampf va continua să aibă probleme de lot, așa cum a fost tot sezonul la echipa craioveană. Din atac va absenta vârful Elvir Koljic, din compartimentul median francezul Lyes Houri, iar din apărare Marius Constantin și Valerică Găman.

ADVERTISEMENT

Chindia știe că va juca în play-out de mai bine de o lună. Motiv pentru care a acceptat să se despartă de două piese esențiale, pentru a echilibra financiar bugetul. Cristi Neguț a plecat la CFR Cluj și acum vârful Daniel Popa va lua drumul Coreei de Sud, greul rămânând pe umerii lui Daniel Florea.

Universitatea Craiova și-a aflat și adversarul din semifinalele Cupei României

Echipa pregătită de Laurențiu Reghecampf nu joacă doar pe frontul campionatului, unde este cu un picior și jumătate în play-off, iar dacă bate acum a pus ambele picioare. Oltenii, deținătorii trofeului Cupei României, sunt angrenați pe deplin și în această competiție, unde au ajuns în faza semifinalelor.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova va juca în semifinale, în dublă manșă, contra celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, echipă care este acum antrenată de italianul Cristiano Bergodi, care nu cu mult timp în urmă a pregătit gruparea olteană, ratând câștigarea campionatului în ultima etapă de play-off, în meci direct, acasă cu CFR Cluj

Cote la pariuri la meciul Universitatea Craiova – Chindia Târgoviște

Victoria Universității Craiova este cotată între 1,60-1,70, în funcție de agenții, o cotă ridicată pentru că se știe că dâmbovițenii se apără foarte bine și sunt un oaspete dificil pentru orice echipă. Succesul oaspeților ajunge la cota 6,00, iar un gol înscris de aceștia se ridică la 1,95.

Toate jocurile directe, indiferent unde au avut loc, au fost extrem de echilibrate și s-au înscris foarte puține goluri. Nu există nici un meci oficial între cele două echipe în care să se fi marcat mai mult de două goluri, mai mult această bornă a fost atinsă la un 1-1 în 2019, în rest un singur gol de partidă, oaspeții câștigând în Bănie în 2020.

ADVERTISEMENT