Fotbal intern

O victorie și un egal pentru Universitatea Craiova în amicalele cu Chindia. Ce scoruri s-au înregistrat

05.01.2021 | 15:55
O victorie si un egal pentru Universitatea Craiova in amicalele cu Chindia Ce scoruri sau inregistrat
O victorie și un egal pentru Universitatea Craiova în amicalele cu Chindia. Ce scoruri s-au înregistrat
ADVERTISEMENT

Cele două dispute amicale dintre Universitatea Craiova și Chindia Târgoviște se vor juca lângă București, la Buftea. Oficialii celor două echipe au căzut de comun acord să joace în această localitate, iar FANATIK îți prezintă motivul din spatele deciziei. 

Oltenii abia ce s-au reunit și așteaptă cu încredere restartul campionatului. Primul meci oficial al Craiova se va disputa pe 12 ianuarie, chiar pe „Ion Oblemenco”, împotriva formației Sepsi Sfântu Gheorghe.

ADVERTISEMENT

Mirko Pigliacelli, Reagy Ofosu și Stephane Acka au lipsit de la prima ședință de pregătire, însă aceștia au revenit la antrenamente. Totuși, Acka ar putea să o părăsească pe Știința, deoarece nu mai este văzut ca un titular cer de Corneliu Papură.

UPDATE, 5 ianuarie, ora 15:55/ Al doilea joc de verificare dintre cele două echipe s-a încheiat indecis. Marius Constantin a deschis scorul în minutul 49, dar Răuță a egalat pentru Chindia după trei minute. S-a procedat la fel ca la primul meci, astfel că s-au disputat două reprize de 40 de minute.

ADVERTISEMENT

Papură a început meciul cu următorul 11: Pigliacelli – Vlădoiu, Bălașa, Constantin, Bancu – Cicâldău, Nistor, Bic – Cîmpanu, Mamut, Ofosu.

UPDATE, 5 ianuarie, ora 12:52 / Primul amical dintre Universitatea Craiova și Chindia Târgoviște, care a început la ora 11:00, s-a încheiat cu victoria Științei, scor 3-0. Golurile au fost marcate de Mateiu (16), Mitran (39) și Tudorie (72). S-au jucat două reprize de 40 de minute.

ADVERTISEMENT

Corneliu Papură a început cu: L. Popescu – Olteanu, Mitran, Acka, Vătăjelu – Mateiu, Screciu, Căpățînă – Bărbuț, Tudorie, Baiaram. Rezerve: Marinescu, Ivanov, Nețoiu, Danciu


Știre inițială, 4 ianuarie, 14:23

Universitatea Craiova – Chindia Târgoviște se va juca la Buftea! Trupa lui Săndoi este cantonată la Mogoșoaia

Conducerea clubului din Bănie vrea ca jucătorii echipei să dea randament maxim în etapele ce au rămas de disputat din sezonul regulat, dar să fie pregătiți și pentru marile bătălii din play-off. Dacă FCSB a decis să plece într-un cantonament în Antalya, oltenii au rămas să se pregătească pe plan local, dar vor juca și două amicale, cu Chindia, la Buftea.

ADVERTISEMENT

În cursul zilei de luni, 4 ianuarie, delegația Universității Craiova a părăsit orașul pentru a merge la București. Deplasarea s-a făcut cu trenul, urmând ca „alb-albaștrii” să se cazeze în Capitală, deoarece baza sportivă de la Mogoșoaia este ocupată. Acolo se află și Chindia Târgoviște.

De altfel, acesta este un motiv pentru care „juveții” au acceptat să joace la Buftea cele două meciuri amicale. A contat și faptul că dacă ar fi plouat în Cetatea Bănie în aceste zile, iar terenul de antrenament de la „Lunca Jiului” ar fi găzduit testele cu dâmbovițeni, gazonul ar fi arătat foarte rău, iar staff-ul tehnic ar fi avut dificultăți în a pregăti primul joc oficial din 2021.

Prima confruntare dintre Craiova și Chindia se va desfășura marți, de la ora 11, urmând ca a doua să se joace de la ora 14:00.

A fost sărbătoare înainte de plecarea Craiovei spre București. Andrei Ivan a împlinit 24 de ani

Înainte să plece spre București, jucătorii și staff-ul Universității Craiova l-au sărbătorit pe Andrei Ivan, jucător despre care s-ar fi spus că ar fi fost aproape de un împrumut la FC Argeș, însă Sorin Cârțu a dezmințit informația pentru FANATIK.

Andrei Ivan
Andrei Ivan a împlinit 24 de ani

Atacantul a primit un tort personalizat, iar clubul a dat publicității și un mesaj special pentru Ivan: „Astăzi, 4 ianuarie 2021, atacantul Universității Craiova împlinește vârsta de 24 de ani. Clubul nostru îi dorește multă sănătate, fericire și cât mai multe performanțe în tricoul alb-albastru.

Cariera lui se confundă cu renașterea Științei: la 15 ani și 9 luni, Andrei Ivan juca primul meci în tricoul Universității, într-un amical cu Clinceni. Era iarna lui 2013. De atunci, Ivan și Știința au crescut împreună. A înscris primul gol pentru Universitatea într-un derby de totul sau nimic cu Târgu Mureș, în liga secundă. Tot atunci a făcut pentru prima oară și saltul pe care deja l-a patentat și l-a făcut celebru.

De atunci, reușitele au fost: 22 de goluri și 15 assisturi are Ivan, în cele 137 de meciuri jucate pentru Știința. Unul dintre goluri a fost marcat chiar la debutul lui în Liga I, contra Stelei, în Ghencea. În noiembrie 2015 a debutat la prima reprezentativă a României, în amicalul de la Bologna cu Italia.”


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – Sepsi: 1,95 este cota pentru “1 solist”. Vezi aici toate cotele! 

ADVERTISEMENT