Fotbal intern

Universitatea Craiova, coaliţie cu CFR şi Viitorul împotriva delegărilor CCA? “Să nu mai fie discriminare”

26.02.2019 | 12:32
Universitatea Craiova coalitie cu CFR si Viitorul impotriva delegarilor CCA Sa nu mai fie discriminare
Silvian Cristescu, fostul căpitan al Universităţii Craiova sare la gâtul arbitrului Marius Avram după meciul cu FCSB, pierdut cu 2-3 de echipa lui Mangia. Actualul team manager al oltenilor îi impută acestuia neeliminarea lui Bălaşa după faultul la Bancu din minutul 70, atunci când a primit doar cartonaş galben şi chiar eliminarea lui Pintili, cel care a avut mai multe intrari dure la Cicâldău şi Bancu.
”A fost clar viciere de rezultat. A arbitrat într o singură direcţie. Nu contestă nimeni lovitura de la 11 m acordată lor, dar în rest a arbitrat smechereşte, cum o face mereu când este la centru la meciurile lor. Înteleg că în aproape 30 de meciuri pe care le-a condus la centru pentru ei, au două sau trei egaluri, în rest victorii. Bălaşa trebuia eliminat în minutul 70, când a intrat la Bancu. A fost o intrare intenţionată, la fel ca a lui Viera la Ianis. Pintilii a avut niste faulturi grosolane la Cicâldău şi Bancu. Nici galben nu a primit. Nouă ne-a dat un penalty, după două faulturi în acea fază”, a declarat Cristescu pentru FANATIK
Universitatea Craiova, coaliţie cu CFR şi Viitorul împotriva delegărilor CCA! “Să nu mai fie discriminare”
Incaierare intre jucatorii celor doua echipe Romario Benzar si Ivan Martic in meciul de fotbal dintre FCSB si Unversitatea Craiova, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti

Universitatea Craiova, coaliţie cu CFR Cluj şi Viitorul: “Sper să susţină acest demers”

Cristescu face un apel către FRF dar şi către restul competitoarelor ca astfel de delegări cu arbitrii din Bucureşti la meciurile echipelor din capitală, să nu se mai întâmple: „ Dacă la Craiova am mai fi de acord să ne arbitreze arbitru din Bucureşti când jucăm cu FCSB sau Dinamo, din acest moment cerem ca în deplasare să nu ne mai fie delegaţi arbitrii bucureşteni. Sperăm să avem în acest demers susţinerea Clujului, a celor de la Viitorul şi a tuturor echipelor din prima ligă. Pe noi de ce nu ne arbitrează Colţescu sau Găman? Pe Cluj de ce nu-i arbitrează Feşnic? De ce este discriminarea asta?”, a spus Silvian Cristescu pentru FANATIK.
U Craiova este în acest moment pe locul trei al clasamentului, la 6 puncte de liderul CFR Cluj şi la 3 puncte de FCSB. În ultima etapă din sezonul regulat, Craiova joacă pe teren propriu cu Astra Giurgiu, meci programat luni, 4 martie, de la ora 20:00.