Fotbal intern

Universitatea Craiova, comunicat OFICIAL despre schimbarea lui Devis Mangia: “Avem bugetul asigurat până în 2022”

09.04.2019 | 17:55
Universitatea Craiova comunicat OFICIAL despre schimbarea lui Devis Mangia Avem bugetul asigurat pana in 2022

Universitatea Craiova a postat pe o reţea de socializare un comunicat OFICIAL despre schimbarea lui Devis Mangia. Oltenii spun că nici nu concep să se despartă de antrenorul italian într-un moment destul de critic al echipei. Craiova a pierdut locul 2 în Liga 1 Betano și trebuie acum să tragă tare și în Cupa României, acolo unde a fost depășită pe propriul teren, în prima manșă a semifinalelor de Viitorul.

Universitatea Craiova, comunicat OFICIAL despre schimbarea lui Devis Mangia

„Pe noi nu ne interesează capra vecinului. Nu ne interesează nici măcar dacă vecinul are capră. Poate că vecinul are, de exemplu, oaie, și atunci dilema devine un nonsens.Nu vă grăbiți să ne cântați prohodul. Universitatea este pe locul 3, dar vrea și poate să fie mai sus, iar semifinala de Cupă nu este nici ea încă tranșată. Continuăm să facem tot ce ne stă în puteri pentru aducerea măcar a încă unui trofeu la Craiova. Obiectivul principal însă, este construcția unei echipe care în toamna următoare să reprezinte România în grupele unei competiții europene.

Până atunci, să nu uităm că ne putem bate cu oricine, fie ei CFR, FCSB, Dinamo sau alți rivali, cu o singură condiție: să fim împreună. Acum trăim unul dintre acele momente în care este vital să strângem rândurile. Cu toții, conducători, jucători și suporteri, ne dorim același lucru, mai presus de orice: ca Universitatea să facă performanțe în fotbalul românesc și european. Dar, pentru ca asta să se întâmple, unitatea este esențială. Să ne concentrăm cu toții pe obiectivul nostru comun și să umplem cu prima ocazie noul Oblemenco, la meciul cu Sepsi. Pentru că așa e la Craiova și așa vrem să fie mereu”, se arată în comunicatul oltenilor.

Universitatea Craiova, comunicat OFICIAL despre schimbarea lui Devis Mangia Devis Mangia la conferinta de presa de dupa meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova si CFR Cluj, din cadrul Playoff-ului Ligii 1 Betano, disputat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, duminica 7 aprilie 2019. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Galeria Craioveiîn timpul partidei cu CFR Cluj

Buget stabil până în 2022

Oficialii olteni spun că echilibrul, seriozitatea și o bună capacitate decizională au făcut ca Universitatea să fie în acest moment un club stabil, „ poate singura echipă din Liga I cu bugetul asigurat până în iunie 2022, fără să mai aibă nevoie de vânzări de jucători sau de aportul acționarilor”.  Conducerea Craiovei a oferit și câteva cifre din contabilitatea clubului. Astfel, echipa a încasat în ultimii doi ani 6,5 milioane euro net, din transferurile făcute, urmând să mai ia și alți 5,5 milioane în decursul următorilor 2 ani.

Din cele 6,5 milioane de euro, 3 milioane au fost cheltuite pe achiziția de noi jucători și restul de 3,5 au acoperit deficitul de buget înregistrat în ultimii doi ani, în condițiile în care, spun oltenii, nici un acționar nu a retras vreun leu din club.

  • 3 este locul pe care îl ocupă Universitatea Craiova în clasamentul Ligii 1 Betano

 

 

 

Tags: