Sport

Universitatea Craiova continuă aroganțele după victoria cu FCSB: „Nu i-am mulțumit lui Oaidă după autogol”

Universitatea Craiova a câștigat cu 2-1 derby-ul cu FCSB. Autogolul lui Răzvan Oaidă a stabilit scorul final de pe „Ion Oblemenco”.
19.09.2022 | 14:50
Universitatea Craiova continua arogantele dupa victoria cu FCSB Nu iam multumit lui Oaida dupa autogol
Bogdan Vătăjelu i-a ironizat pe „roș-albaștrii” după autogolul care l-a avut protagonist pe Răzvan Oaidă. Sursă foto: Sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a trecut pe loc de play-off după victoria în fața FCSB-ului. Deși, în Europa, „roș-albaștrii” au evoluții bune, în campionat, trupa lui Nicolae Dică nu se regăsește. Astfel, FCSB se află pe locul 14, cu doar 8 puncte în 9 partide.

Universitatea Craiova continuă cu „sfidările” după victoria cu FCSB

Universitatea Craiova a câștigat cu scorul de 2-1, într-un meci cu foarte multe decizii controversate luate de Radu Petrescu, centralul partidei. Golurile au fost înscrise din lovituri de la 11 metri, urmate de un autogol spectaculos care l-a avut ca protagonist pe Răzvan Oaidă.

ADVERTISEMENT

Bogdan Vătăjelu, autorul unei ocazii mari în meciul cu FCSB, a spus că oltenii meritau în mod clar victoria. „Ne bucurăm pentru cele trei puncte. Eu zic că le-am meritat pe deplin. Am avut foarte multe faze în care puteam face 3-1. Cred că am făcut o partidă bună toți jucătorii.

Puteam chiar eu să fac 3-1, am fost prea sigur pe mine că dau gol, Bancu a centrat perfect, dar nu știu, cu capul am probleme, nu prea pot să înscriu”a mărturisit Vătăjelu la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

Bogdan Vătăjelu a descoperit care este principala problemă a Universității Craiova

Formația antrenată de Mirel Rădoi a urcat pe locul 4 după victoria cu FCSB, cu 17 puncte. Oltenii aveau nevoie de victorie după ce în etapa precedentă au pierdut cu 2-0 pe terenul celor de la CFR Cluj.

La capătul acelui meci, Mirel Rădoi s-a plâns în mai multe rânduri de starea gazonului de pe „Dr. Constantin Rădulescu”. FANATIK a transmis, în exclusivitate, cât trebuie să scoată din buzunar Neluțu Varga pentru refacerea gazonului.

ADVERTISEMENT

Bogdan Vătăjelu nu crede că Universitatea Craiova mai poate pica de pe locurile de play-off. „Ne trebuia un succes după ce s-a întâmplat la Cluj și după cum am zis, cred că am meritat victoria.

Dacă jucăm cum am jucat în seara asta nu avem cum să picăm de pe locurile de play-off. Ne-a lipsit constanța în acest sezon, a mărturisit jucătorul de bandă.

ADVERTISEMENT

Bogdan Vătăjelu continuă cu ironiile la adresa FCSB-ului

După ce Jovan Markovic a declarat că Joonas Tamm trebuie să meargă la doctor în urma duelului care a dus la acordarea penalty-ului pentru olteni, a venit rândul lui Bogdan Vătăjelu să îi „înțepe” pe jucătorii lui Nicolae Dică.

„Nu i-am mulțumit lui Oaidă după autogol. El a fost obligat de noi să-și dea autogol. Ăsta este fotbalul și ne bucurăm că am câștigat.

Sincer nu ne-am pierdut speranța după golul lor marcat înainte de pauză. În prima repriză, nu-mi amintesc dacă au avut vreo ocazie”, a concluzionat Bogdan Vătăjelu.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,65 este cota pentru „1 solist” la U Craiova – FC Voluntari. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT