Sport

Universitatea Craiova – CS Mioveni 5-2. Andrei Ivan a făcut show. Markovici a dat și el un gol de excepție! Video

FANATIK.RO vă oferă amănunte despre meciul Craiova - Mioveni, care are loc sâmbătă, 30 octombrie, în etapa a 14-a din Liga 1
30.10.2021 | 19:43
Universitatea Craiova  CS Mioveni 52 Andrei Ivan a facut show Markovici a dat si el un gol de exceptie Video
ADVERTISEMENT
30-10-2021
14:35

Universitatea Craiova - CS Mioveni se joacă acum

Min. 90+3: GOOL Universitatea Craiova. Jovan Markovici înscrie în finalul partidei cu o super execuție!

Min. 83: GOOL Universitatea Craiova. Andrei Ivan reușește un meci memorabil și înscrie pentru a patra oară!

Min. 75: CS Mioveni aproape de 3-3! Ivanov intervine excelent cu un picior salvator.

Min. 45+1: GOOL Universitatea Craiova. Andrei Ivan transformă încă un penalty și devine omul meciului cu un hattrick exact înainte de pauză.

Min. 39: GOOL CS Mioveni. Bogdan Rusu îi răspunde lui Andrei Ivan și reușește și el dubla ajutat de gafa lui Marko Pigliacelli.

Min. 35: GOOL CS Mioveni. Bogdan Rusu reduce din diferență și își readuce echipa în joc.

Min. 20: GOOL Universitatea Craiova. 2-0. Andrei Ivan face “dubla” dintr-un penalty obținut de Cîmpanu.

Min. 17: GOOL Universitatea Craiova. 1-0. Andrei Ivan fructifică pasa lui Nistor, după ce driblează și portarul.

Min. 1: A început partida.

Video cu fazele cele mai importante ale partidei.

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Căpățână, Găman, Screciu, Bancu – Nistor, Crețu, Houri – Câmpanu, Koljic, Ivan. Rezerve: Lazar, Vătăjelu, Constantin, Bălașa, Ivanov, Fedele, Gustavo, Baiaram, Markovic. Antr. laurențiu Reghecampf

CS Mioveni: Ducan – Balaur, Iacob, Garutti – Oancea, Sanoh, Panait, Cierpka, Șerbănică – Blănaru, Rusu. Rezerve: Popescu, Burnea, Rădescu, Vereș, Toma, Massaro, Cristea, Coșereanu, Buziuc. Antr. Alexandru Pelici.   

Universitatea Craiova are șase victorii consecutive, patru în campionat și două în Cupa României și țintește al șaptelea succes la rând. Laurențiu Reghecampf trimite în teren cel mai bun 11, într-o formulă ultra-ofensivă.

Meciul Universitatea Craiova – Mioveni se dispută sâmbătă, 30 octombrie, cu începere de la ora 19:00, în cadrul etapei a 14-a din Liga 1. Craiova este pe val, cu succesul din Cupă de la Baia Mare a acumulat cinci victorii consecutive, în timp ce echipa argeşeană nu străbate o perioadă fastă şi s-a apropiat mult de zona ultimelor locuri.

Unde se joacă meciul Universitatea Craiova – CS Mioveni

Întâlnirea Universitatea Craiova – CS Mioveni se desfăşoară sâmbătă, 30 octombrie, de la ora 19:00, în etapa a 14-a din Liga 1 pe stadionul Ion Oblemenco din Bănie. Formația gazdă e într-o perioadă excelentă şi speră să continue pe aceeaşi linie, pentru a putea lupta cu CFR Cluj şi FCSB la titlu.

ADVERTISEMENT

Însă elevii lui Laurenţiu Reghecampf vor trebui să facă faţă situaţiei de a nu beneficia de încurajările fanilor din tribune, acestea urmând a rămâne goale, conform normelor în vigoare stipulate de autorităţi în lupta cu pandemia de coronavirus. Nici măcar spectatorii vaccinaţi nu fac excepţie.

Cine transmite la TV partida Universitatea Craiova – CS Mioveni

Partida Univrsitatea Craiova – Mioveni se joacă sâmbătă, 30 octombrie, de la ora 19:00, în etapa a 14-a din Liga 1 pe stadionul Ion Oblemenco din Cetatea Banilor şi va fi transmisă în direct pe micile ecrane pe posturile Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Sport 1. O mai puteţi urmări şi pe site-ul FANATIK în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Craiova, ca de altfel în toată ţara, este o vreme frumoasă, cu cer senin şi fără pericol de precipitaţii, cu o temperatură maximă de 14 grade. La ora partidei vor fi în jur de 10-11 grade. Acest joc va fi condus de o brigadă de arbitri avându-l la centru pe Ionuţ Coza.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Universitatea Craiova – CS Mioveni

După foarte multă vreme Laurenţiu Reghecampf poate zâmbi mulţumit pentru că nu îi mai are indisponibili la acest moment decât pe fundaşii Paul Papp şi Antoine Conte. Stefan Vlădoiu a fost refăcut şi va face parte din lot la acest meci, la fel ca şi un alt Ştefan, Bairam, din atacul oltenilor.

ADVERTISEMENT

La Mioveni, tensiunea este destul de mare în special cu conducerea urbei, primarul Ion Georgescu, un mare fan al sportului. Alexandru Pelici va fi lipsit doar de stoperul Scarlatache, suspendat, însă postul său a început să devină nesigur.

Reghecampf a readus liniştea şi încrederea în vestiarul Craiovei

La Craiova este, în sfârşit, multă linişte în vestiar şi în cadrul clubului. Meritul este al lui Laurenţiu Reghecampf, cel care a repus echipa pe linia de plutire, jucătorii devenind tot mai încrezători şi mai optimişti de la un meci la altul.

ADVERTISEMENT

De altfel şi portarul Pigliacelli a recunoscut că Mister a schimbat situaţia în bine şi că acum tot ce trebuie făcut este să se continue pe aceeaşi linie şi rezultatele vor apărea pe mai departe. Italianul a devenit chiar super optimist afirmând că simte Craiova ca putând cu adevărat să se bată cu CFR Cluj la titlu.

Cote la pariuri pentru jocul Universitatea Craiova – CS Mioveni

Pentru bookmakeri, Universitatea Craiova este superfavorită în acest meci. Oltenii au primit o cotă de 1,30 la victorie faţă de un astronomic 9,60 pe care îl au jucătorii lui Alexandru Pelici. Egalul este şi el excelent apreciat, cu 5,50. Un gol înscris de argeşeni are şi el o cotaţie foarte mare, 1,90.

La nivel de primă ligă există un singur precedent între Universitatea Craiova şi CS Mioveni, în sezonul 2013-2014, oltenii reuşind să câştige ambele întâlniri şi să nu primească gol în nici una dintre ele: 2-0 pe teren propriu şi 1-0 la Mioveni. Aşadar supremaţia alb-albastră pare a fi totală.

ADVERTISEMENT