Fotbal intern

Universitatea Craiova – Dinamo, derby-ul orgoliilor se joacă pe Ion Oblemenco

01.09.2018 | 19:30
Universitatea Craiova  Dinamo derbyul orgoliilor se joaca pe Ion Oblemenco
ADVERTISEMENT

Digi Sport, Telekom Sport și Look TV transmit live stream meciul Universitatea Craiova – Dinamo. De asemenea, derby-ul poate fi urmărit și online pe telefon sau laptop. Află cum în rândurile de mai jos.

Live Video Universitatea Craiova – Dinamo, online pe Telekom Sport, Digi Sport și Look TV

Universitatea Craiova – Dinamo, una dintre marile rivalităţi ale fotbalului românesc, va fi difuzat de toate cele trei televiziuni (Telekom Sport 1, Look TV și Digi Sport 1) care au cumpărat drepturile TV ale Ligii 1 Betano. Partida va începe de la ora 21:30. Fanatik.ro vine cu cele mai importante faze VIDEO din meci, iar dacă vrei să vezi live stream Universitatea Craiova – Dinamo, o poți face online de pe telefonul sau laptopul tău accesând acest LINK.

ADVERTISEMENT

Când se joacă Universitatea Craiova – Dinamo, Live Stream la TV Online

În caz că nu vei reuşi să vezi live online Craiova – Dinamo Bucureşti, o altă modalitate de a urmări partida Live Steam este următoarea: VEZI AICI

Echipele probabile Universitatea Craiova – Dinamo. Ce probleme au Mangia și Bratu

CS Universitatea Craiova vine după o victorie importantă, scor 5-1, pe terenul celor de la FC Voluntari, într-o partidă în care Nicuşor Bancu a reuşit să marcheze un hat-trick. Însă elevii lui Devis Mangia caută cu disperare prima victorie pe teren propriu, după două egaluri, cu Poli Iaşi şi FC Botoşani şi o înfrângere dureroasă în faţa celor de la Concordia Chiajna. În partida contra ilfovenilor, fundaşul central Isaac Donkor a primit cartonaş roşu şi va fi suspendat şi în meciul contra “câinilor”. De asemenea, prestaţia foarte slabă a tânărului Răzvan Popa l-a trimis pe fostul jucător al lui Inter la echipa a doua. Tehnicianul italian laudă formaţia lui Bratu, înaintea duelului direct: “Dinamo este o echipă care nu abandonează, am văzut şi în partida cu FCSB când a revenit şi a egalat. Apoi a făcut un meci bun şi cu FC Hermannstadt, când a învins în ultimul minut.”

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, Florin Bratu nu are probleme în lot înaintea partidei de pe “Ion Oblemenco”. De asemenea, şi câinii vin cu moralul ridicat, după ce au obţinut victoria în ultimul minut în faţa celor de la Hermannstadt, scor 2-1, după golul croatului Pesic. După şase etape, Dinamo se află pe locul 5 în campionat cu 10 puncte, al doilea cel mai bun atac, dar şi a doua cea mai slabă apărare (11 goluri înscrise şi primite). “Sperăm să fim pregătiţi pentru acest meci şi să punem probleme celor de la Craiova. Suntem la început de campionat, dar contează foarte mult acest rezultat pentru play-off”, a spus “Mitraliera”.

Echipele probabile:

Craiova: Pigliacelli – Borţa, Kelic, Ferreira, Briceag – Fedele, Cicâldău, Bancu – Bărbuţ, Petre, Mitriţă

ADVERTISEMENT

Dinamo: Penedo – Delorge, Popescu, Katsikas, Grigore – Nistor, Gomelt, Popovici – Hanca, Salomao – Popa

Universitatea Craiova – Dinamo, etapa 7 Liga 1 Betano – cote și ponturi la pariuri

Tipsterii văd un duel echilibrat, cu Craiova uşoară favorită la pariuri (cota 2.05 la victorie, faţă de 3.75 Dinamo). De asemenea, site-urile de pariuri văd un meci fără prea multe goluri înscrise. Dar iată o selecţie cu cele mai populare cote pentru Universitatea Craiova – Dinamo:

ADVERTISEMENT

Rezultat final:

1 – cotă 2.05

x – cotă 3.40

2 – cotă 3.75

Total goluri:

Peste 2.5 – cotă 1.97

Sub 2.50 – cotă 1.80

Ambele echipe înscriu:

Da – cotă 1.80

Nu – cotă 1.97

Scor corect:

1-0 – cotă 7.00

0-0 – cotă 8.50

0-1 – cotă 10.00

2-0 – cotă 10.00

1-1 – c0tă 6.50

0-2- cotă 22.00

Craiova – Dinamo Bucureşti se joacă sâmbătă, 1 septembrie, de la ora 21:30, în etapa a 7-a din Liga 1 Betano, pe stadionul “Ion Oblemenco”, pe Digi Sport, Look TV, Telekom Sport. Toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

ADVERTISEMENT