Universitatea Craiova – Dinamo se joacă 100% la Severin! Oltenii au confirmat FANATIK. “Abonații beneficiază de transport gratuit!”

EXCLUSIV FANATIK
Iuliana Spirache    Adrian Baciu   
în Universitatea Craiova
28/10/2019, 13:30
Universitatea Craiova – Dinamo se joacă 100% la Severin! Oltenii au confirmat FANATIK. “Abonații beneficiază de transport gratuit!” EXCLUSIV FANATIK
Universitatea Craiova - Dinamo la Severin? Cerere oficială a oltenilor la LPF. EXCLUSIV

Universitatea Craiova își ia măsuri în cazul în care lucrările cu instalarea gazonului pe stadionul ”Ion Oblemenco” nu vor fi încheiate la timp. FANATIK a aflat că oficialii clubului din Bănie au înaintat o cerere oficială către Liga Profesionistă de Fotbal în care cer ca ca derby-ul cu Dinamo din etapa a 15-a să se dispute pe terenul din Severin. Cererea vine ca o soluție de precauție, întrucât arena din Turnu Severin nu este omologată.


UPDATE, 28 octombrie, ora 13.30. Universitatea Craiova a confirmat informația oferită în EXCLUSIVITATE de FANATIK. “Cu “câinii” la Severin. Cu toate promisiunile făcute de cei implicați, meciul cu Dinamo București este practic imposibil să se desfășoare pe Stadionul Ion Oblemenco. Astfel, pentru a pregăti cum trebuie organizarea meciului, clubul Universitatea Craiova face următoarele precizări:

  • Abonații și suporterii care au achiziționat deja bilete sunt așteptați oricând la oricare dintre punctele de vânzare ale clubului pentru a intra în posesia unei invitații într-un loc similar” din Stadionul Municipal Drobeta Turnu Severin. Cei care au achiziționat deja bilete pot opta și pentru varianta în care li se returnează banii.
  • Abonații clubului Universitatea Craiova care doresc să beneficieze în mod gratuit de transport dus-întors la meci trebuie să se prezinte până vineri, 1 noiembrie 2019, la unul dintre punctele de vânzare pentru înscrieri.
  • Biletele pentru Universitatea Craiova – Dinamo București pot fi achiziționate de la toate punctele de vânzare ale clubului (magazinul oficial, magazinul mobil și Sala Polivalentă), de la partenerii Eventim.ro și online. De asemenea, biletele pot fi achiziționate și de la casa de tichete a stadionului „Municipal” din Drobeta Turnu Severin, zilnic, în intervalul orar 10:00 – 19:00.

Împreună răpunem „câinii roșii” în cel mai așteptat meci al rundei cu numărul 15 din Liga I. Închide televizorul și vino la Severin alături de alb-albaștri”, apare pe pagina de Facebook a Craiovei.


UPDATE, 28 octombrie, ora 12.15. FANATIK a aflat că meciul dintre Universitatea Craiova și Dinamo din etapa a 15-a va avea loc pe stadionul din Severin. Primarultoate acestea deoarece lucrările pentru montarea gazonului pe “Ion Oblemenco” vor întârzia. Primarul Mihail Genoiu a fost la arena din Bănie să vadă stadiul lucrărilor, dar în Craiova se anunță ploi în următoarele zile și lucrările pentru montarea gazonului vor întârzia. Astfel, derby-ul Universitatea Craiova – Dinamo se joacă 100% la Severin.


UPDATE, 26 octombrie, ora 16:35. Stadionul Municipal Drobeta din Turnu Severin a fost omologat de Liga Profesionistă de Fotbal și Federația Română de Fotbal. Astfel, dacă lucrările cu gazonul de la arena ”Ion Oblemenco” nu vor fi încheiate, derby-ul Universitatea Craiova – Dinamo se poate juca la Severin.

Decizia finală în privința locului de disputare al meciului Universitatea Craiova – Dinamo se va lua săptămâna viitoare. Conform ultimelor informații, dacă marți, 29 octombrie, gazonul nu a ajunge la Craiova, derby-ul se va juca la Turnu-Severin.


Universitatea Craiova – Dinamo la Severin? Cerere oficială a oltenilor la LPF

Conducătorii clubului din Craiova erau optimiști că lucrările cu montarea noului gazon de pe stadionul ”Ion Oblemenco” se vor încheia la timp, iar meciul cu Dinamo din runda a 15-a din se va juca în Bănie. Au apărut însă o serie de probleme și nu se știe dacă lucrările vor fi definitivate. În aceste condiții, s-a formulat o cerere oficială către LPF în care este aleasă arena din Severin ca soluție de rezervă pentru disputarea derby-ului.

Înainte de începerea lucrărilor de montare a noului gazon de pe arena din Bănie, Victor Pițurcă dădea asigurări că meciul cu Dinamo se va juca în fața propriilor suporteri. ”Înainte cu trei zile de meciul cu Dinamo vom avea gazonul pus. În zilele următoarele o să înceapă decopertarea. Totul e semnat, în principiu nu se mai poate întoarce nimic. 99% se va pune gazonul, hai să-mi iau o marjă de 1% că cine știe”, a spus Victor Pițurcă într-o conferință de presă susținută pe 18 octombrie.

La începutul lunii octombrie, primarul Craiovei, Mihail Genoiu anunța că lucrările la stadionul din Bănie vor dura 13 zile, împărțite astfel: 7 pentru decopertare, două pentru mintarea gazonului hibrid și încă 4 pentru testarea acestuia. Astfel, noua suprafață de joc trebuia să fie gata pentru meciul care va avea loc pe 4 noiembrie, de la ora 20.30, dintre Universitatea Craiova și Dinamo.

Închide ×