Fotbal intern

Universitatea Craiova, donație de 12.500 de euro pentru Spitalul Clinic de Boli Infecțioase! Suma a fost adunată după un meci de FIFA

01.04.2020 | 21:10
Universitatea Craiova donatie de 12500 de euro pentru Spitalul Clinic de Boli Infectioase Suma a fost adunata dupa un meci de FIFA
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova și grupul de suporteri care susține echipa din Bănie au organizat un meci de FIFA, iar fondurile strânse, echivalentul a 12.500 de euro, au fost donate Spitalului de Boli Infecțioase Craiova.

Universitatea Craiova, donație de 12.500 de euro către Spital

În perioada de pandemie de coronavirus, care a dus la suspendarea competițiilor, mai multe cluburi din fotbalul românesc au organizat meciuri de FIFA, pentru care s-au vândut bilete virtuale, în scopuri umanitare.

ADVERTISEMENT

După Dinamo și U Cluj, Universitatea Craiova și Peluza Nord, gruparea de ultrași care susține formația din Bănie, au reușit să strângă, în urma partidei de pe gazonul format din pixeli, peste 12.000 de euro.

Banii au fost folosiți pentru achiziționarea unor materiale necesare pentru Spitalul de Boli Infencțioase Victor Babeș din Craiova.

ADVERTISEMENT

În urma consultărilor avute între reprezentanții Spitalului Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Victor Babeș”, cei ai Universității Craiova și ai Peluzei Nord s-a stabilit utilitatea banilor strânși din cadrul meciului virtual de FIFA 20 desfășurat duminică seara.

Vă prezentăm produsele achiziționate în cursul zilei de ieri la cererea Spitalului „Victor Babeș”, urmând ca acestea să ajungă la Craiova în cel mai scurt timp posibil. Este vorba de un frigider tip bancă de sânge, capacitate 45 L, model B51 și o Plasma Thawer WPFD 1/2 (MD)”, a transmis Universitatea Craiova pe contul oficial de Facebook.

ADVERTISEMENT

U Cluj a vândut peste 4.000 de bilete

U Cluj și Dinamo au reușit să vândă 4.418 bilete pentru meciul direct de FIFA 20, iar suma de bani strânsă, aproximativ 4.500 de euro a fost donată către Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca, pentru sprijinirea luptei împotriva coronavirusului.

În cele două manșe, U Cluj și Dinamo și-au împărțit victoriile, „câinii” reușind să se impună cu 2-1, în timp ce clujenii și-au luat revanșa în meciul secund, câștigat la limită, cu 1-0.

ADVERTISEMENT
  • 17.000 de euro au strâns U Cluj, Dinamo și Craiova în urma meciurilor de FIFA