Fotbal intern

Universitatea Craiova, două puncte și un singur gol marcat în ultimele cinci deplasări! Urmează FCSB pe Arena Națională

17.12.2019 | 18:54
Universitatea Craiova doua puncte si un singur gol marcat in ultimele cinci deplasari Urmeaza FCSB pe Arena Nationala
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova juca pe Arena Națională, contra celor de la FCSB, ultimul meci din 2019. Înaintea disputei de duminică, formația lui Victor Pițurcă are o linie de rezultate modeste în deplasare, nereușind să câștige niciunul dintre ultimele cinci meciuri disputate departe de Craiova.

Universitatea Craiova, un gol marcat în ultimele cinci deplasări

Universitatea Craiova a reușit să obțină doar două puncte în ultimele cinci meciuri disputate în deplasare, ambele cu nou promovatele Academica Clinceni și Chindia Târgoviște. Seria formației lui Pițurcă a început la Cluj, cu CFR, meci pierdut fără drept de apel, 0-2, în care oltenii nu au avut niciun șut pe spațiul porții.

ADVERTISEMENT

Au urmat cele două remize cu Academica și Chindia, 0-0 și 1-1, golul din meciul cu formația lui Viorel Moldovan fiind singurul reușit de olteni în ultimele dueluri jucate departe de Craiova, autor fiind Alexandru Cicâldău.

În ultimele două meciuri de „afară”, Universitatea a întâlnit Sepsi și Astra, ambele meciuri pierdute cu același scor, 0-1.

ADVERTISEMENT

Într-un clasament al formei din deplasare, pentru ultimele cinci dueluri, Craiova este pe locul 12, la egalitate de puncte, două, cu Dinamo, echipa de pe penultimul loc, și Poli Iași, formație care a înregistrat o singură remiză în ultimele cinci meciuri jucate departe de arena „Emil Alexandrescu”.

Ultimele cinci rezultate ale Craiovei în deplasare:

  • CFR Cluj – U Craiova 2-0
  • Academica Clinceni – U Craiova 0-0
  • Chindia – U Craiova 1-1
  • Sepsi – Craiova 1-0
  • Astra Craiova 1-0
ADVERTISEMENT

Urmează FCSB

Următorul meci al Craiovei în deplasare este programat duminică de la ora 20:30, pe Arena Națională, contra celor de la FCSB.

Dacă Universitatea stă rău la capitolul rezultate obținute în deplasare, „roș-albaștrii” au suferit în acest sezon pe teren propriu. Formația lui Bogdan Vintilă a reușit să se impune în două dintre ultimele cinci dueluri jucate „acasă”, înregistrând înfrângeri cu Poli Iași și Astra Giurgiu.

ADVERTISEMENT

Într-un top al formei de pe teren propriu, FCSB ar fi pe locul șapte, cu opt puncte scoase în ultimele cinci dispute.

Înaintea duelului direct, în clasamentul general, Universitatea Craiova și FCSB se află pe locurile trei, respectiv, patru, fiind despărțite de un singur punct, cu mențiunea că „roș-albaștrii” au un meci mai puțin disputat,restanța cu Voluntari.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 3.80 este cota pentru „2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT