Fotbal intern

Universitatea Craiova – Eintracht Braunschweig 2-0! Victorie pentru olteni în primul amical din Antalya. VIDEO

12.01.2020 | 11:50
Universitatea Craiova  Eintracht Braunschweig 20 Victorie pentru olteni in primul amical din Antalya VIDEO
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a câștigat primul amical disputat în Antalya. Formația antrenată de Corneliu Papură a trecut cu 2-0 de Eintracht Braunschweig, formație din liga a treia din Germania, după goluri marcate de Valentin Mihăilă și Jasmin Fejzic, portarul nemților, care a împins mingea în propria poartă după un corner executat de Dan Nistor.


Știrea inițială, ora 10:30

Primul amical al iernii pentru Craiova

Delegația Universității Craiova a ajuns pe 7 ianuarie în Antalya, unde va susține cantonamentul din această pauză competițională. După cinci zile de antrenamente, jucătorii lui Corneliu Papură dispută primul meci amical.

ADVERTISEMENT

Adversar este Eintracht Braunschweig, formație aflată pe locul patru în al treilea eșalon fotbalistic din Germania. Corneliu Papură propune un prim 11 format, în majoritate, din fotbaliști care au evoluat mai puțin în toamnă, precum Mihai Danciu sau Jovan Markovic.

Primul „11” folosit de Craiova în amicalul cu Eintracht Braunschweig:

  • Marinescu – Vlădoiu, Dobre, Tiago, Mățel – Danciu, Popescu, Ivanov – Bărbuț, Markovic, Baiaram
ADVERTISEMENT

La pauză, Corneliu Papură a schimbat toată echipa, iar printre cei intrați pe teren a fost și Dan Nistor, care a bifat prima apariție într-o partidă pentru Craiova. Echipa oltenilor din partea secundă:

  • Pigliacelli – Martic, Cosic, Bălașa, Vătăjelu – Nistor, Mateiu, Cicâldău – Ivan, Roman, Mihăilă.
ADVERTISEMENT

? LIVE: Universitatea Craiova – Eintracht Braunschweig. Echipa de start: 25. Marinescu – 18. Vlădoiu, 31. Dobre, 2. Tiago, 30. Mățel – 37. Danciu, 34. Popescu, 21. Ivanov – 22. Bărbuț, 20. Markovic, 17. Baiaram.Echipa în repriza a doua: 13. Pigliacelli – 27. Martic, 15. Cosic, 33. Bălașa, 5. Vătăjelu – 16. Nistor, 8. Mateiu, 10. Cicâldău – 9. Ivan, 7. Roman, 28. Mihăilă.#Antalya2020#JurnalDeCantonament#LeiiSubPregatire

Gepostet von Universitatea Craiova am Sonntag, 12. Januar 2020

Craiova, cinci meciuri de pregătire în Antalya

Universitatea Craiova va sta până pe 25 ianuarie în Antalya, perioadă în care vor mai disputa încă patru partide amicale. După jocul cu Eintracht Braunschweig, formația lui Corneliu Papură va întâlni FC Aarau pe 17 ianuarie, Pogon Szczecin o zi mai târziu, Zaglebie Lublin pe 23, și Wolfsberger în ultima zi a cantonamentului din Turcia.

Trupa din Bănie joacă primul meci oficial din 2020 pe 31 ianuarie, când primește vizita celor de la Gaz Metan Mediaș. În ultimele trei etape ale sezonului regular, Craiova va întâlni Viitorul, Poli Iași și CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

  • P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Gaz Metan: 2.27 este cota pentru „Peste 2.5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT