Sport

Universitatea Craiova – Farul 1-0. Oltenii termină sezonul regular pe locul 3. Cum arată clasamentul

Universitatea Craiova a obținut cea de-a șasea victorie consecutivă în Casa Pariurilor Liga 1, 1-0 în fața Farului Constanța, și a terminat sezonul regulat pe locul 3, cu 54 de puncte
07.03.2022 | 22:15
Universitatea Craiova  Farul 10 Oltenii termina sezonul regular pe locul 3 Cum arata clasamentul
Gustavo Vagenin si Ionut Justinian Larie in meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova si Farul Constanta, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, luni 7 martie 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
07-03-2022
20:37

Cum arată clasamentul la finalul sezonului regular din Casa Pariurilor Liga 1 după Universitatea Craiova - Farul 1-0

Universitatea Craiova s-a impus cu 1-0 în fața Farului în ultima etapă a sezonului regular și a terminat pe locul 3, în timp ce trupa lui Hagi a căzut pe 5 din cauza că stă mai prost la rezultatele directe față de FC Argeș.

07-03-2022
18:30

Universitatea Craiova - Farul 1-0 (Papp 44)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 77: Pigliacelli reține șutul lui Jefte Betancor.

Min. 53: Andrei Ivan reia cu capul în plasa laterală centrarea lui Gustavo.

Min. 44: GOOOL U CRAIOVA! Centrarea lui Vătăjelu pe 6 metri este reluată cu capul de Papp în plasă.

Min. 28: Aioani reține cu siguranță șutul slab expediat de Cîmpanu de la marginea careului mare.

Min. 1: A început partida.

07-03-2022
17:15

Echipele de start din U Craiova - Farul

  • U Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu, Papp, Screciu, Bancu – Cîmpanu, Al. Crețu, Mateiu, Gustavo – Markovic, Ivan. Rezerve: Lazar, Vlădoiu, Conte, Căpățînă, Bic, Nistor, Vînă, Roguljic, Koljic. Antrenor: Laurențiu Reghecampf
  • Farul: Aioani – Boboc, Larie, Artean, De Nooijer – Ciobanu, Nedelcu, Purece – Pitu, Ad. Petre, Jefte. Rezerve: Brănescu, Sîrbu, Radaslavescu, Moldoveanu, Sali, Grameni, Dussaut, Omoh, N. Popescu. Antrenor: Gheorghe Hagi

Meciul Universitatatea Craiova – Farul are loc luni, 7 martie, cu începere de la ora 20:30, în cadrul etapei a 30-a a sezonului regulat din Casa Pariurilor Liga 1, fiind de fapt partida care reprezintă epilogul sezonului regulat. De acum înainte, clasamentul împarte competiția în cei doi poli: play-off (locurile 1-6) și play-out (locurile 7-16). Ultimele două locuri înseamnă retrogradare directă în Liga 2, echipele de pe locurile 13 și 14 vor da baraj în dublă manșă cu locurile 3 sau 4 din play-off-ul de promovare din Liga 2.

Unde se joacă meciul Universitatea Craiova – Farul, din etapa a 30-a din Casa Pariurilor Liga 1

Întâlnirea Universitatea Craiova – Farul se dispută luni, 7 martie, de la ora 20:30, pe stadionul Ion Oblemenco din Cetatea Băniei, în etapa a 30-a, ultima, a sezonului regulat din Casa Pariurilor Liga 1. Oltenii speră să continue linia excelentă a ultimelor etape și să bifeze a șasea victorie consecutivă.

ADVERTISEMENT

Rezultatele excelente vor aduce cu siguranță și suporteri în tribune, deși vremea s-a răcit considerabil în ultimele 48 de ore. Cel puțin patru-cinci mii de oameni tot sunt așteptați în tribune, ei urmând a fi acceptați numai dacă vor prezenta la intrare certificatul COVID sau rezultatul negativ al unui test, fie PCR fie antigen.

Cine transmite la TV partida Universitatea Craiova – Farul

Partida Universitatea Craiova – Farul se joacă luni, 7 martie, de la ora 20:30, pe stadionul Ion Oblemenco din orașul capitală a județului Dolj, în etapa a 30-a din Casa Pariurilor Liga 1 și va fi transmis în direct pe micile ecrane pe posturile Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Plus. O mai puteți viziona și intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Craiova este o zi cu cerul acoperit, dar totuși cu un procent redus de posibilități de a ninge sau a ploua. Maxima este progonozată la 4 grade, în jur de cel mult un grad la ora partidei. Aceasta a fost încredințată arbitrului bucureștean Radu Petrescu.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Universitatea Craiova – Farul

Laurențiu Reghecampf a reușit două recuperări la care avea puține așteptări. Ambii atacanți, Andrei Ivan și Elvir Koljic sunt refăcuți, dar vor începe cel mai probabil de pe bancă. Houri e încă departe de revenirea în program, iar Găman și Marius Constantin sunt în programul de refacere. Atacantul Bairam este suspendat.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi are mult mai puține probleme de lot decât omologul său de la Universitatea Craiova. Singurul absent este fundașul Mladen, dar „Regele” are soluții pentru a nu se resimți absența nepotului lui Gică Popescu, altminteri om de bază la Farul. Și Farul a avut evoluții bune, patru victorii din ultimele cinci etape, singurul eșec acasă cu FC Argeș.

Echipele probabile la Universitatea Craiova – Farul

  • Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu, Papp, Screciu, Bancu – Al. Crețu, Mateiu – Câmpanu, Roguljici, Gustavo – Markovici. Antrenor: Laurențiu Reghecampf
  • Farul: Aioani – Boboc, Nedelcu, Larie, De Nooijer – Grameni, A. Ciobanu, Artean – Ad. Petre, Betancor, Omoh. Antrenor: Gheorghe Hagi
ADVERTISEMENT

Ambii antrenori au planuri mari pentru play-off

Ambii tehnicieni au visuri mărețe pentru cele 10 partide care vor urma în play-off. L aurențiu Reghecampf crede că echipa sa, dacă va juca la fel ca în aceste ultime șase partide, se poate bate cu FCSB pentru locul 2 și chiar poate speria puțin liderul CFR Cluj.

Gică Hagi le-a stabilit elevilor săi un obiectiv foarte îndrăzneț, locul 2 peste FCSB, deși bucureștenii au 62 de puncte și marinarii doar 48, e drept și cu acest meci de la Craiova în minus. Hagi le-a spus jucătorilor că numai fixându-ți obiective mari poți reuși să faci performanță cu adevărat și prin urmare ei trebuie să creadă că este posibil să termine campionatul pe locul secund.

Cote la pariuri la meciul Universitatea Craiova – Farul

Oltenii sunt favoriți în viziunea caselor de pariuri, care acordă cota de 1,95 la victorie echipei lui Laurențiu Reghecampf și 4,45 pentru marinarii dobrogeni. Șansă dublă X2 are cotă 1,85 iar un gol înscris de echipa lui Gică Hagi ajunge la cota 1,75.

Întrucât echipa constănțeană nu se mai numește Viitorul, ca în anii precedenți, fuzionând la începutul sezonului cu numele brand al județului, Farul și preluând acest nume, în tradiția meciurilor directe din ultimii ani nu figurează decât partida din tur, de la Ovidiu, pe care Adrian Petre a decis-o cu 1-0 în favoarea Farului cu un sfert de oră înainte de final.

ADVERTISEMENT