Fotbal intern

U Craiova, încă o remiză. 1-1 cu FC Argeș, iar oltenii ajung la 7 meciuri consecutive fără victorie. Video

29.01.2021 | 23:50
U Craiova inca o remiza 11 cu FC Arges iar oltenii ajung la 7 meciuri consecutive fara victorie Video
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a remizat pe teren propriu cu FC Argeș, scor 1-1, în etapa a 20-a a Ligii 1 și se află la al șaptelea meci consecutiv fără victorie și al șaselea la rând încheiat la egalitate. Oltenii au deschis scorul prin Mamut (64), aflat la primul gol în campionat, piteștenii restabilind egalitatea prin Malele (67).


Universitatea Craiova – FC Argeș 1-1 (Mamut 64 / Malele 67) – VEZI VIDEO

l1

Min 84: Drăghici a primit direct cartonașul roșu, după ce l-ar fi înjurat pe unul dintre asistenți.

ADVERTISEMENT

Min 67: Meza Colli l-a lansat pe culoar pe Malele, elvețianul a trecut pe lângă Bălașa și l-a învins pe Pigliacelli cu un șut plasat

Min. 64: Dan Nistor a executat modest un corner din partea dreaptă, piteștenii nu au reușit să scoată mingea din careu și Ivan Mamut a marcat primul gol în Liga 1 cu un șut de la 9 metri.

ADVERTISEMENT

Min. 30: Și Antun Palic nimerește bara porții lui Pigliacelli, scorul marilor ocazii fiind 1-1.

Min. 9: Șutul lui Vladimir Screciu lovește bara porții lui Greab.

Min. 1: A început partida. Mihai Rotaru este prezent în tribunele arenei Ion Oblemenco, alături de Nicolae Dică.

Echipele de start

  • Universitatea Craiova: Pigliacelli – Șt. Vlădoiu, Bălașa, M. Constantin, Bancu – Nistor, Screciu (Bic 39), Cicâldău – Bărbuț (Mamut 46),  Ivan, Ofosu (Vătăjelu 51). Rezerve: L. Popescu, Papp, Mateiu, Baiaram, Cîmpanu, Căpățînă. Antrenor: Corneliu Papură
  • FC Argeș: Greab – Tofan, Maric, Deslandes (Turda 40), Mușat – Meza Colli, I. Șerban II – Drăghici, Palic (De Lucas 83), C. Dumitru (Grecu 82) – Malele. Rezerve: Micle, Șerbănică, Năstăsie, Grecu, Maes, C. Barbu, Mediop, Honciu. Antrenor: Mihai Ianovschi
ADVERTISEMENT


Însă situaţia celor două echipe este diametral opusă. În sensul în care oltenii nu au mai câştigat de 6 meciuri, ultimele 5 terminându-se toate remiză, în timp ce „alb-violeţii” din Trivale au 6 partide fără eşec, urcând de pe ultimul loc până pe poziţia a 12-a.

În ultima etapă, cele două formaţii au luat câte un punct. Craiova a făcut 1-1 pe terenul celor de la Voluntari, în timp ce Argeşul a profitat şi de vremea rea şi terenul teribil de greu şi a scos o remiză „albă” acasă cu liderul FCSB.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova – FC Argeş Live stream Digi Sport, Telekom Sport, Look Plus

Partida Universitatea Craiova – FC Argeş se joacă vineri, 29 ianuarie, în etapa a 20-a din Liga 1 şi este transmisă în direct pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. O mai puteţi urmări în format LIVE VIDEO intrând pe site-ul FANATIK.RO.

Universitatea Craiova a avut evoluţii slabe, mult sub aşteptări, şi a risipit puncte preţioase, care ar fi putut-o ajuta mult în lupta la titlu cu FCSB şi CFR Cluj. Oltenii găsesc extrem de greu drumul spre gol, niciunul dintre atacanţii introduşi (croatul Mamut, Andrei Ivan, Cristi Bărbuţ) nereuşind să suplinească absenţa golgeterului Elvir Koljic, aflat în ultima fază a perioadei de recuperare.

Laurenţiu Reghecampf l-ar putea înlocui pe Corneliu Papură pe banca Universității Craiova

Evident, toate criticile s-au îndreptat în două direcţii, în principal spre antrenorul Corneliu Papură şi apoi către finanţatorul clubului, Mihai Rotaru, căruia i s-a reproşat că a preferat soluţia comodă şi ieftină de a-i da a treia oară pe mână echipa lui Papură în doi ani, deşi ştia că acesta nu avusese rezultate.

Mihai Rotaru ar putea să îi liniştească pe suporteri odată cu oficializarea unei mutări spectaculoase pe banca tehnică. Laurenţiu Reghecampf, aflat în SUA, şi-ar fi dat acordul pentru a prelua echipa şi dacă testul COVID pe care trebuie să îl facă la plecarea din State va fi negativ ar putea ca deja sâmbătă să fie în Bănie.

La Craiova, este aşteptat şi spaniolul Juan Camara, care s-a despărțit de Dinamo

Nu este singura acţiune întreprinsă de patron, acesta dorind să întărească şi lotul în ultimele zile de mercato. Se pare că negocierile cu echipa poloneză Jagiellonia şi cu agenţii jucătorului ar fi ajuns la un numitor comun şi fostul dinamovist Juan Camara ar putea deveni noua achiziţie a Craiovei.

Deşi Craiova nu a mai bătut pe nimeni de mult timp şi Argeşul nu a mai fost secat de vreme bună casele de pariuri acordă o cotă ciudat de mică pentru succesul gazdelor, doar 1,33, iar băieţii lui Mihai Ianovschi, care continuă să primească noi întăriri în lot, au un fabulos 9,00, un gol marcat de ei valorând dublu victoriei gazdelor.

ADVERTISEMENT