Sport

Universitatea Craiova – FC Argeș 3-0. Oltenii, debut cu dreptul în play-off. Cum arată clasamentul

Universitatea Craiova a învins într-o manieră categorică pe FC Argeș cu 3-0 și a debutat cu dreptul în play-off-ul acestei ediții din Casa Pariurilor Liga 1
11.03.2022 | 22:23
Universitatea Craiova  FC Arges 30 Oltenii debut cu dreptul in playoff Cum arata clasamentul
Gustavo Vagenin si George Danut Ganea in meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova si FC Arges, contand pentru Play-off-ul Ligii 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, vineri 11 martie 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
11-03-2022
20:31

Cum arată clasamentul în play-off-ul Ligii 1 după Universitatea Craiova - FC Argeș 3-0

Universitatea Craiova a învins cu 3-0 pe FC Argeș în prima etapă din play-off și s-a apropiat la un singur punct de FCSB, care va juca luni seara pe teren propriu cu Farul Constanța. Oltenii nu au întâmpinat nicio problemă din partea argeșenilor și au ajuns la o serie incredibilă de 7 victorii consecutive în prima ligă,

De partea cealaltă, la cum s-a prezentat în Bănie, FC Argeș pare că și-a îndeplinit obiectivul odată cu accederea în play-off și nu mai are pentru ce lupta, fiind o umbră palidă a formației care în ultimele două etape reușea să le învingă pe FCSB și pe FC Botoșani.

11-03-2022
18:29

Universitatea Craiova - FC Argeș 3-0 (Gustavo 23, Roguljic 82, Baiaram 83)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 83: GOOOL U CRAIOVA! După o pasă excelentă a lui Koljic, Baiaram pătrunde în careu pe stânga și înscrie cu un șut la colțul lung.

Min. 82: GOOOL U CRAIOVA! Centrarea lui Bancu este reluată din 7-8 metri cu capul în poartă de Roguljic.

Min. 71: Iertat doar cu un galben la o altercație cu Gustavo, Latovlevici face un fault intenționat la numai 30 de secunde asupra aceluiași Gustavo, este avertizat a doua oară și urmează, automat, eliminarea.

Min. 70: Dacă în prima repriză am avut parte de un fotbal spectaculos, cu numeroase ocazii de gol mai ales la poarta oaspeților, în partea a doua avem un joc tacticizat foarte mult, fără nicio ocazie mare de gol până în acest minut.

Min. 57: Corner pentru piteșteni, Ișfan reia cu capul din centrul careului, direct în brațele lui Pigliacelli.

Min. 41: Șutul lui Bancu din careu nu nimerește spațiul porții.

Min. 38: Vătăjelu aruncă o minge în careu pentru Markovic, Greab iese aiurea din poartă, însă vârful oltean trimite cu capul pe lângă bară.

Min. 36: Andrei Ivan centrează în careu pentru Markovic, care reia cu capul din 10 metri direct în brațele lui Greab.

Min. 26: Markovic pătrunde în careu, driblează un adversar pe linia de tușă, însă șutul său din unghi lovește transversala.

Min. 23: GOOOL U CRAIOVA! Vătăjelu trimite o centrare pe colțul lung, Andrei Ivan recentrează cu capul în fața porții, de unde Gustavo împinge mingea în plasă.

Min. 20: Șutul lui Cîmpanu din vole, de la 20 de metri, a trecut peste poarta lui Greab.

Min. 7: Latovlevici centrează în careu, de unde George Ganea reia periculos cu capul, puțin pe lângă bară.

Min. 4: Andrei Ivan are prima ocazie de a marca, dar șutul său trece pe lângă poarta argeșeană.

Min. 1: A început partida.

11-03-2022
17:04

Echipele de start din U Craiova - FC Argeș

Au fost anunțate echipele de start pentru primul meci din play-off-ul Ligii 1, U Craiova – FC Argeș:

  • U Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu, Papp, Screciu, Bancu(c) – Cîmpanu, Nistor, Mateiu, Gustavo – Markovic, Ivan; Rezerve: Lazar, Vlădoiu, Conte, Căpățână, Bic, Vînă, Roguljic, Baiarma, Koljic; Antrenor: Laurențiu Reghecampf
  • FC Argeș: Greab – Viana, Dobrosavlevici, Joao Miguel, Latovlevici – Dumitrașcu, Meza Colli, Șerban(c), C. Dumitru – Said, Ganea; Rezerve: D. Croitoru, Boldor, Mușat, Raynov, Honciu, Isfan, Palic, Fatai, Arias; Antrenor: Andrei Prepeliță

Meciul Universitatea Craiova – FC Argeș are loc vineri, 11 martie, cu începere de la ora 20:30, în cadrul primei etape din play-off-ul din Casa Pariurilor Liga 1. Oltenii încep play-off-ul de pe locul 3, cu 27 de puncte, la 11 puncte în urma liderului CFR Cluj, iar argeșenii de pe locul 5, cu 24 de puncte, în urma înjumătățirii punctajului obținut în sezonul regulat.

Unde se joacă meciul Universitatea Craiova – FC Argeș, din prima etapă a play-off-ului din Casa Pariurilor Liga 1

Confruntarea Universitatea Craiova – FC  Argeș se desfășoară vineri, 11 martie, de la ora 20:30, pe stadionul Ion Oblemenco din Cetatea Băniei, în prima etapă din play-off-ul ediției 2021-2022 a Casei Pariurilor Liga 1. Universitatea Craiova e în serie excelentă, șase victorii consecutive, piteștenii au avut un finiș incredibil în sezonul regulat, intrând în play-off în ultima etapă, mai precis în ultimele minute, la Botoșani.

ADVERTISEMENT

Este mare bucurie în rândul fanilor Universității Craiova, pentru că după foarte multă vreme pot merge la stadion să își susțină favoriții fără nici un fel de restricție. Se poate intra pe stadion la capacitatea maximă a arenei și fără certificat de COVID sau dovada vreunui test negativ.

Cine transmite la TV partida Universitatea Craiova – FC Argeș

Partida Universitatea Craiova – FC Argeș se joacă vineri, 11 martie, de la ora 20:30, pe stadionul „Ion Oblemenco” din orașul capitală al județui Dolj, în etapa 1 din play-off și este transmisă pe micile ecrane de posturile Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Sport 1. O mai puteți urmări și intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Craiova este o vreme mai degrabă de iarnă ca temperatură, pentru că altminteri nu există vreun pericol de precipitații și cerul va fi senin. Dar cu o maximă de 2 grade la mijlocul zilei și asta înseamnă că la ora jocului foarte probabil mercurul din termometre va coborî sub zero grade. Meciul a fost încredințat ecusonului nr. 2 din fotbalul românesc, Istvan Kovacs din Carei.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea Universitatea Craiova – FC Argeș

Laurențiu Reghecampf declara cu bucurie înaintea acestui meci faptul că în curând cel mai important apărător central din lot, Valerică Găman, va reveni la antrenamente după ce s-a operat în Spania, la Barcelona. De asemenea, colegul său Marius Constantin e și el aproape de a fi recuperat. La acest meci sunt out mijlocașul francez Houri, accidentat, și închizătorul Alexandru Crețu, suspendat.

ADVERTISEMENT

La FC Argeș, marele entuziasm al unei calificări senzaționale în play-off trebuie acum lăsat de o parte și revenit la concentrare maximă. Pentru deplasarea de la Craiova, antrenorul Andrei Prepeliță are ceva probleme de lot în apărare, unde sunt suspendați lateralul dreapta Tofan și centralul Turda. Veteranul Cristi Tănase acuză și el ceva probleme medicale și ar putea să lipsească.

Echipele probabile la Universitatea Craiova – FC Argeș

  • Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu, Papp, Screciu, Bancu – Câmpanu, Nistor, Mateiu, Gustavo – Markovici,  A. Ivan. Antrenor: Laurențiu Reghecampf
  • FC Argeș: Greab – Viana, Dobrosavlevici, J. Miguel, Latovlevici – Meza Colli, Rainov – Ișfan, I. Șerban ll, Dumitrașcu – G. Ganea. Antrenor: Andrei Prepeliță
ADVERTISEMENT

Reghecampf vrea a șaptea victorie, Prepeliță e învingător moral în fața primarului din Pitești

Laurențiu Reghecampf spune că seria excelentă a echipei sale din ultimele șase partide, toate câștigate, trebuie să continue și după acest joc. Este convins că echipa are acum mult mai mult încredere în puterile ei și faptul că Găman și Marius Constantin sunt aproape de revenire.

Andrei Prepeliță este marele învingător prin calificarea echipei în play-off. El practic în acest fel i-a răspuns prin fapte primarului Piteștiului, Cristian Gentea, care nu știa cum să îl dea afară. Echipa a primit la scurt timp după meci primele promise, în jur de 350.000 de euro.

Cote la pariuri pentru jocul Universitatea Craiova – FC Argeș

Deși FC Argeș chiar merită tot respectul pentru modul cum a reușit să ajungă în play-off, cu victorie în ultima etapă chiar la contracandidata directă FC Botoșani, bookmakerii au mai multă încredere în „alb-albaștrii” din Bănie, cotați cu 1,65 la victorie. Oaspeții au 5,40 pentru a da lovitura, un gol marcat de ei ajungând la 1,75.

În turul campionatului, la Pitești, a fost un meci superb, câștigat de FC Argeș cu scorul de 3-2, marcând toți atacanții străini: Fatai, Arias și Said. În campionatul trecut, a fost victorie la limită acasă pentru olteni și remiză la Pitești.

ADVERTISEMENT