Fotbal intern

Universitatea Craiova – FC Botoșani 1-0 în Liga 1. Ștefan Baiaram, eroul oltenilor

06.03.2021 | 16:15
Universitatea Craiova  FC Botosani 10 in Liga 1 Stefan Baiaram eroul oltenilor
ADVERTISEMENT

U Craiova – FC Botoșani 1-0. Oltenii s-au impus în runda cu numărul 26 și țin aproape de FCSB și CFR Cluj. Singurul gol al meciului din Bănie a fost marcat de Ștefan Baiaram, în minutul 42. A fost primul gol în Liga 1 al atacantului de 18 ani.

Universitatea Craiova – FC Botoșani 1-0 (Bairam 42) – VIDEO AICI

Echipele de start:

U Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu, Papp, M. Constantin, Bancu(c) – Mateiu, Nistor – Cîmpanu, Cicâldău, Baiaram – Ivan; Rezerve: Popescu, Vlădoiu, Bic, Fedele, V. Constantin, Căpățînă, Camara, Mamut, Tudorie

ADVERTISEMENT

FC Botoșani: Hankic – Patache, Chindriș, Șeroni, Țigănașu – Rodriguez(c), Papa – Al Mawas, Ongenda, Fili – Croitoru; Rezerve: Pap, Braun, Plămadă, Târșa, Tîrcoveanu, Camara, Toutouh, Roman, Keyta

FINAL DE MECI! U Craiova se impune cu scorul de 1-0.

Min. 46 – Repriza a doua a început de la scorul de 1-0 pentru olteni.

Min. 42GOOOL!!! U Craiova deschide scorul prin Ștefan Baiaram. E primul gol în Liga 1 al fotbalistului în vârstă de 18 ani.

ADVERTISEMENT

Min. 1 – A început meciul!


UPDATE 6 martie, ora 14:45 / Sărbătoritul zilei de vineri, 5 martie, Aurică Beldeanu, a primit înaintea meciului un tort și un tricou personalizat cu numele său și cu numărul 70, vârsta pe care a împlinit-o legenda Craiovei Maxima.


Mateiu se teme de Mihai Roman: „Am cele mai mari emoții”

UPDATE 6 martie, ora 13:45 / Înaintea partidei cu FC Botoșani, Alexandru Mateiu a oferit un interviu în programul de meci al partidei cu moldovenii. Mijlocașul central a dezvăluit că se teme de Mihai Roman. Veteranul din echipa lui Marius Croitoru este însă doar rezervă pentru confruntarea de pe Oblemenco.

ADVERTISEMENT

„Fiecare meci cu Botoşani este unul crâncen şi imprevizibil. Din punctul meu de vedere, cele mai mari emoţii le am cu privire la Mihai Roman, asta poate şi pentru că îl cunosc din perioada în care jucam împreună pentru FC Braşov.

A fost mereu un jucător talentat, iar acum are şi foarte multă experienţă, iar asta ne poate crea probleme”, a declarat optarul Craiovei.

ADVERTISEMENT

Fotbaliștii lui Marinos Ouzounidis au ajuns la stadionul „Ion Oblemenco”

UPDATE, 6 martie, ora 13:30 / Fotbaliștii Universității Craiova au ajuns la stadion și au ieșit să inspecteze gazonul de pe „Ion Oblemenco”.


Universitatea Craiova – FC Botoșani Live stream Digi Sport, Telekom Sport, Look Plus

ȘTIRE INIȚIALĂ, 6 martie, ora 13:10 /

Partida Universitatea Craiova – FC Botoșani se joacă sâmbătă, 6 martie, de la ora 14:30, pe stadionul Ion Oblemenco din Cetatea Băniei și va fi condusă de arbitrul Horațiu Feșnic. Se anunță o temperatură în jur de 4-5 grade la ora jocului, cu un cer senin și fără semne de posibile precipitații.

Meciul Universitatea Craiova – FC Botoșani va fi transmis în direct pe micile ecrane atât pe Digi Sport 1, cât și pe Telekom Sport 1 și Look Sport 1. Îl mai puteți urmări, dacă doriți, și în variantă LIVE VIDEO dacă veți accesa site-ul FANATIK.RO. Cu o victorie Craiova e calificată matematic în play-off, acolo unde au ajuns deja FCSB și CFR Cluj.

Universitatea Craiova a pierdut teren în lupta la titlu cu FCSB și CFR Cluj, fiind acum la patru puncte în urma celor două echipe aflate pe primele locuri. FC Botoșani rămâne pe poziția a cincea, care asigură calificarea în play-off, cu 37 de puncte, patru peste ocupanta locului 7, UTA.

Craiova a mai avut de jucat încă o dată la mijloc de săptămână în sferturile de finală ale Cupei României, reușind să își ia revanșa în fața Chindiei tot cu scorul de 1-0 și a obținut astfel biletele pentru semifinalele competiției, devenind și principala favorită la câștigarea trofeului.

Multe opțiuni în atacul Craiovei pentru Ouzounidis

Antrenorul grec al oltenilor, Marinos Ouzounidis, și-a manifestat stupoarea pentru faptul că în Liga 1 nu a fost implementat sistemul VAR pentru analizarea fazelor litigioase, apreciind că acesta lucru constituie o mare eroare din partea forurilor abilitate și că naște firesc multe tensiuni în timpul meciurilor referitor la deciziile arbitrilor, așa cum a fost chiar la meciul din etapa trecută al echipei sale de la Buzău cu Chindia.

Craiova are mai multe opțiuni în atac, acolo unde se părea că va fi gata de reintrare golgeterul bosniac Elvir Koljic. Însă ghinioanele se țin scai de atacant, care s-a reaccidentat în timpul antrenamentelor și va lipsi din nou, de această dată o perioadă mult mai scurtă, dar important e că nu va putea juca.

Revelația Alexandru Câmpanu

Andrei Ivan pare a fi preferat în fața croatului Ivan Mamut și prin evoluțiile sale din ce în ce mai solide și-a depus o serioasă candidatură de a se afla pe teren încă de la început internaționalul de tineret Alexandru Câmpanu, care a și marcat golul calificării în semifinalele Cupei. Și a fost reactivat alt jucător tânăr, Alexandru Tudorie, care nu mai intrase de multă vreme pe teren.

Cota la victorie pentru olteni acordată de bookmakeri este una generoasă, 1,90, în timp ce pentru moldoveni urcă până la 4,60. E drept că la general, între cele două echipe, la meciurile jucate la Craiova gazdele au făcut serios legea, reușind șapte victorii și doar în două partide Botoșani a plecat cu un punct.


  • (P) Cota BETANO pentru Gaz Metan – U Craiova: 2,10 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT