Sport

Universitatea Craiova – FC Voluntari 1-1, în etapa a 12-a din SuperLiga. Oltenii lui Rădoi dezamăgesc din nou. Cum arată clasamentul

Universitatea Craiova a făcut doar 1-1 pe teren propriu cu FC Voluntari, într-un meci contând pentru etapa a 12-a din SuperLiga, și și-a dezamăgit din nou suporterii.
30.09.2022 | 23:02
Universitatea Craiova  FC Voluntari 11 in etapa a 12a din SuperLiga Oltenii lui Radoi dezamagesc din nou Cum arata clasamentul
Nicusor Silviu Bancu si Cristian Ionut Costin in meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova si FC Voluntari, contand pentru Superliga Superbet, desfasurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, vineri 30 septembrie 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
30-09-2022
20:09

FINAL: Universitatea Craiova - FC Voluntari 1-1. Cum arată clasamentul din SuperLiga

Universitatea Craiova nu reușește să lege victoriile, dezamăgindu-și din nou suporterii. După victoria cu FCSB, oltenii lui Mirel Rădoi au făcut doar 1-1 pe teren propriu cu FC Voluntari și au ratat șansa de a se apropia de podium. Așa, sunt momentan doar pe locul 5 în clasament, dar s-ar putea să cadă câteva poziții, pe măsură ce s evor disputa și celelalalte partide ale etapei.

De partea cealaltă, FC Voluntari pare că și-a revenit după dușul rece încasat pe terenul lui CFR Cluj, când a pierdut cu 0-4. De atunci, băieții lui Liviu Ciobotariu au reușit să plece neînvinși de pe terenul FCSB-ului și al Universității Craiova, dar și să câștige acasă cu FC U Craiova, rezultate care i-au scos din zona roșie a clasamentului.

superliga
Clasament SuperLiga
30-09-2022
19:59

LIVE Min. 90+2: Universitatea Craiova - FC Voluntari 1-1. Ocazie monumentală ratată de oaspeți

Ce ocazie monumentală ratează FC Voluntari în minutele de prelungire, care îi putea aduce toate cele trei puncte.

Meleke face o cursă fenomenală pe contraatac, îi pasează în careu lui Daniel Florea, dar șutul acestuia din 7-8 metri este foarte slab și-i permite lui Lazar să respingă.

30-09-2022
19:55

LIVE Min. 88: Universitatea Craiova - FC Voluntari 1-1. Ilfovenii scapă de un penalty

Fază grea în finalul meciului, când oltenii puteau primi un nou penalty după un henț comis în careu de Meleke, după o centrare a lui Căpățînă.

Istavn Kovacs a dictat inițial lovitură liberă din margine  careului, dar reluaările tv au arătat că mâna fundașului ilfovean era în careu în momentul contactului cu mingea.

Totuși, după ce a revăzut faza pe monitor, centralul a dictat lovitură liberă pentru oaspeți, deoarece înainte de momentul centrării, Căpățînă fusese lovit și el în mână d eminge.

30-09-2022
19:46

LIVE Min. 83: Universitatea Craiova - FC Voluntari 1-1. O nouă ocazie a lui Andrei Ivan

Oltenii pun o presiune din ce în ce mai mare pe poarta apărată de Mihai Popa.

După o serie de șuturi succesive ale lui Mateiu, Hanca sau Bancu, respinse de apărarea oaspeților, mingea ajunge la Andrei Ivan, care driblează un adversar și șutează apoi la colțul scurt, însă mingea se duce în plasa laterală.

30-09-2022
19:33

LIVE Min. 71: Universitatea Craiova - FC Voluntari 1-1. Andrei Ivan egalează din penalty

Defensiva ilfoveană cedează în cele din urmă, cu 20 de minute înainte de finalul meciului.

Matricardi îl faultează în careu pe Andrei Ivan, iar arbitrul Istvan Kovacs dictează fără ezitare penalty. Execută perfect același Andrei Ivan și egalează.

30-09-2022
19:28

LIVE Min. 65: Universitatea Craiova - FC Voluntari 0-1. Markovic ratează din nou

Jovan Markovic are o nouă ocazie de a marca, dar lovitura sa de cap de la 11 metri, după o centrare a lui Bancu, se duce pe mijlocul porții, fix în brațele lui Mihai Popa.

Ilfovenii conduc în continuare în Bănie și încep să devină din ce în ce mai periculoși, în timp ce în jocul gazdelor își face apariția precipitarea și apar tot mai multe erori.

30-09-2022
19:19

LIVE Min. 55: Universitatea Craiova - FC Voluntari 0-1. Damașcan deschide scorul cu un șut de generic tv

Lovitură de teatru în Bănie! Contrar cursului jocului, FC Voluntari deschide scorul după o execuție senzațională a lui Vitalie Damașcan.

Atacantul moldovean al echipei ilfovene a profitat de o eroare din defensiva gazdelor și a șutat necruțător, din colțul careului mare, fără nicio speranță pentru Lazar. Mingea s-a dus la colțul lung, direct la vinclu.

30-09-2022
19:14

LIVE Min. 50: Universitatea Craiova - FC Voluntari 0-0. Ocazie mare irosită de Markovic

Universitatea Craiova dă din nou cu piciorul unei oportunităși de a deschide scorul.

Roguljic pătrunde în careu, îi pasează lui Nistor pe 6 metri, mingea este respinsă de fundașii ilfoveni până la Markovic, dar atacantul oltean șutează aiurea, mult pe lângă poartă, din 12-14 metri, poziție centrală.

30-09-2022
18:52

LIVE PAUZĂ: Universitatea Craiova - FC Voluntari 0-0. Ilfovenii scapă cu fața curată în prima repriză

Pauză pe „Ion Oblemenco” din Craiova, la meciul dintre Universitatea Craiova și FC Voluntari. 0-0 după 45 de minute de joc și cele două echipe intră la cabine  la egalitate.

Formația olteană a dominat cu autoritate prima repriză, însă nu a reușit să înscrie, deși a avut câteva ocazii bune. De partea cealaltă, ilfovenii s-au rezumat doar la a se apăra, momentele când au trecut de centrul terenului și au ajuns în apropierea porții apărată de Lazar putând fi numărate pe degete.

30-09-2022
18:36

LIVE Min. 30: Universitatea Craiova - FC Voluntari 0-0. Crețu lovește bara

Universitatea Craiova este foarte aproape de a deschide scorul, însă bara îi salvează pe ilfoveni.

Bancu pătrunde pe stânga, centrează în careu, mingea e deviată de Armaș și ajunge la Crețu, dar șutul acestuia din 6 metri lovește transversala.

30-09-2022
18:17

LIVE Min. 10: Universitatea Craiova - FC Voluntari 0-0. Bancu trece pe lângă deschiderea scorului

Nicușor Bancu ratează cea mai mare ocazie de până acum, în acest început de meci.

Găsit liber în mijlocul careului ilfovean de o centrare de pe dreapta a lui Vătăjelu, căpitanul oltenilor șutează din prima peste poartă, dintr-o poziție ideală.

30-09-2022
18:11

LIVE Min. 6: Universitatea Craiova - FC Voluntari 0-0. Ocazie mare pentru Roguljic

Prima mare ocazie de a marca o are echipa gazdă.

Ante Roguljic pătrunde superb în careu, șutează din vole, dar mingea se duce peste poarta apărată de Popa.

30-09-2022
18:01

LIVE Min. 1: Universitatea Craiova - FC Voluntari 0-0. A început partida.

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 1: A început partida din Bănie dintre Universitatea Craiova și FC Voluntari.

Andrei Ivan este doar rezervă la gazde, în timp ce Baiaram și Rivaldinho nu au fost reținuți în lot de teamă nu le recidiveze accidentările.

30-09-2022
16:26

Echipele de start la Universitatea Craiova - FC Voluntari

Au apărut echipele de start la Universitatea Craiova – FC Voluntari, meci care se va juca la Craiova, pe stadionul „Ion Oblemenco” începând cu ora 21:00.

  • Universitatea Craiova: Lazar – Vătăjelu, Papp, Raul Silva, Mitrea, Bancu – Al. Crețu, Screciu, Nistor – Markovic, Roguljic. Rezerve: Rusu, Găman, Martic, Căpățînă, Mateiu, Hanca, Cîmpanu, Florescu, A. Ivan.  Antrenor: Mirel Rădoi
  • FC Voluntari: M. Popa – Meleke, Matricardi, Armaș – Costin, Tavares, Droppa, Aliji – Damașcan, Nemec, Rață. Rezerve: J. Fernandez, Marrone, Andres, Achim, Andrei, N. Popescu, M. Lopes, Florea, Garcia. Antrenor: Liviu Ciobotariu

Meciul Universitatea Craiova – FC Voluntari are loc vineri, 30 septembrie, cu începere de la ora 21:00, în cadrul etapei a 12-a din SuperLiga. După rușinea produsă de echipa națională care a retrogradat în Divizia C a Ligii Națiunilor, fotbalul românesc revine la treburile interne, odată cu reluarea campionatelor primelor două ligi.

Unde se joacă meciul Universitatea Craiova – FC Voluntari

Întâlnirea Universitatea Craiova – FC Voluntari se dispută vineri, 30 septembrie, de la ora 21:00, pe stadionul “Ion Oblemenco” din Bănie și oficialii clubului oltean mizează pe dorul de fotbal al fanilor după cele două săptămâni de pauză ale echipei naționale, pentru a umple în număr cât mai mare tribunele.

ADVERTISEMENT

De regulă, o partidă pe teren propriu cu FC Voluntari, oricât de sus s-ar fi aflat echipa ilfoveană în clasament, nu stârnește un interes deosebit publicului craiovean, dar se speră ca acum să fie o excepție, mai ales că Universitatea are nevoie de cât mai multă susținere la partidele de acasă, pentru a strânge punctele necesare intrării în play-off. După 11 etape echipa pregătită de Mirel Rădoi ocupă locul 5, cu 17 puncte, iar ilfovenii sunt pe 11, cu 12 puncte.

Cine transmite la TV partida Universitatea Craiova – FC Voluntari

Partida Universitatea Craiova – FC Voluntari se joacă vineri, 30 septembrie, de la ora 21:00, pe stadionul “Ion Oblemenco” din Craiova, în etapa a 12-a din SuperLiga și va putea fi urmărită pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona și dacă intrați pe site-ul FANATIK, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Craiova, ultima zi de septembrie este una frumoasă, fără nici o amenințare de precipitații și cu o maximă care va ajunge la 27 de grade la ora amiezii. La ora meciului temperatura va scădea până la 22 de grade, extrem de agreabilă pentru fotbal. Primul meci al rundei cu numărul 12 din SuperLiga beneficiază de prezența celui mai bun arbitru, Istvan Kovacs.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Universitatea Craiova – FC Voluntari

Mirel Rădoi a avut parte și de vești bune înainte de meciul cu FC Voluntari. Medicii i-au dat asigurări că Andrei Ivan este apt de joc după accidentarea care l-a ținut pe bară aproximativ o lună, iar Baiaram și Rivaldinho nu au avut nimic grav. Singurul care va fi în continuare indisponibil, cel mai probabil până la finele anului, este accidentatul de serviciu, atacantul bosniac Elvir Koljic.

ADVERTISEMENT

Liviu Ciobotariu poate conta pe toți jucătorii importanți pentru această deplasare dificilă. FC Voluntari rămâne consecventă unui sistem defensiv extrem de riscant, cu trei apărători, Ricardinho, Armaș, Matricardi, bazându-se pe aportul consistent al mijlocașilor la închidere Meleke și unul dintre Costin sau Droppa.

Cote la pariuri la jocul Universitatea Craiova – FC Voluntari

Pentru casele de pariuri Universitatea Craiova are de departe prima șansă la victorie, la o cotă de 1,55, în timp ce oaspeții din Ilfov au cotă de 6,80 pentru a da o mare lovitură pe stadionul Ion Oblemenco. Și un singur gol marcat de FC Voluntari, fără a vorbi despre puncte, are cotă mult mai mare decât succesul gazdelor, 1,90. Nu se așteaptă multe goluri, de aceea cota pentru over 1,5 este de 1,40.

ADVERTISEMENT

Cele două echipe s-au întâlnit de 21 de ori până acum, de 18 ori în campionat și de 3 ori în Cupă, luând aici partidele jucate atât la Craiova, cât și la Voluntari. În Bănie s-au duelat de 10 ori în campionat și oaspeții au reușit doar patru puncte, un egal în 2017 și victorie în 2015.

ADVERTISEMENT