Sport

Universitatea Craiova, victorie chinuită înaintea derby-ului cu FCSB. Oltenii au învins-o cu 1-0 pe FC Voluntari și sunt la un punct de locul 2. Video

Universitatea Craiova a învins-o cu 1-0 pe FC Voluntari. Oltenii au suferit pentru cele trei puncte, singurul gol al meciului fiind marcat în minutul 7 de Ștefan Baiaram.
30.04.2022 | 22:00
Universitatea Craiova victorie chinuita inaintea derbyului cu FCSB Oltenii au invinso cu 10 pe FC Voluntari si sunt la un punct de locul 2 Video
Stefan Baiaram se bucura dupa un gol marcat in meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova si FC Voluntari, contand pentru Play-off-ul Ligii 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, sambata 30 aprilie 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
30-04-2022
16:57

Universitatea Craiova - FC Voluntari 1-0 (Baiaram 7)

Vezi VIDEO cu cele mai importante faze!

Min. 50 – A fost anunțat numărul de spectatori care asistă la meci pe „Ion Oblemenco”: 16127.

Min. 45+1. Finalul primei reprize!

Min. 7. Gol Universitatea Craiova! Ștefan Baiaram deschide scorul.

Min. 1. A început meciul!

30-04-2022
15:55

Echipele de start din U Craiova - FC Voluntari

Au fost anunțate echipele de start pentru meciul Universitatea Craiova – FC Voluntari, din etapa a șaptea a play-off-ului Casa Pariurilor Liga 1:

  • U Craiova: 13. Pigliacelli l 5. Vătăjelu, 25. V. Găman, 23, M. Constantin, 11. Bancu l 8. Mateiu, 14. A. Crețu l 7. Cîmpanu, 17. Baiaram, 9. A. Ivan l 20. Markovic: Rezerve: 1. Lazar, 18. Vlădoiu, 33. Căpățână, 27. Bic, 16. D. Nistor, 10. Vînă, 19. Koljic, 24. Roguljic, 22. Gustavo; Antrenor: Laurențiu Reghecampf
  • FC Voluntari: 71. M. Popa l 13. Ciobotariu, 30. Tamaș, 5. Armaș, 6. Briceag l 3. Meleke, 66. Droppa l 24. Miranda, 14. Marcelo, 22. Rață l 77. Nemec; Rezerve: 12. Râmniceanu, 2. C. Achim, 23. Al. Vlad, 21. Al. Ilie, 98. Cr. Costin, 18. Tavares, 10. Merloi, 80. L. Fulop, 8. Ion Gheorghe; Antrenor: Liviu Ciobotariu

VEZI VIDEO AICI

Meciul Universitatea Craiova – FC Voluntari are loc sâmbătă, 30 aprilie, cu începere de la ora 20:00, în cadrul etapei a 7-a din play-off-ul Casei Pariurilor Liga 1. Pentru olteni cuvântul de ordine este victoria, pentru a rămâne în cursa pentru titlu, ei ocupând în prezent locul 3, la patru lungimi de liderul CFR Cluj şi la două de ocupanta locului secund, FCSB.

Unde se joacă meciul Universitatea Craiova – FC Voluntari

Întâlnirea Universitatea Craiova – FC Voluntari se dispută sâmbătă, 30 aprilie, de la ora 20:00, pe stadionul “Ion Oblemenco”, din Cetatea Băniei, în etapa a 7-a din play-off-ul Casei Pariurilor Liga 1. La Craiova se fac socoteli în privinţa posibilităţii ca echipa lui Laurenţiu Reghecampf să depăşească FCSB şi CFR Cluj şi să devină campioană.

ADVERTISEMENT

Motiv pentru care conducerea clubului şi antrenorul Reghecampf fac apel la suporteri să umple la limita maximă permisă de regulamentele federale tribunele stadionului Ion Oblemenco, pentru a crea o atmosferă propice obţinerii unui nou rezultat pozitiv.

Echipele probabile la U Craiova – FC Voluntari

U Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu, Găman, M. Constantin, Bancu – Creţu, Screciu – Gustavo, Baiaram, A. Ivan – Markovic. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

ADVERTISEMENT

FC Voluntari: M. Popa – Ricardinho, Tamaş, Armaş – I. Gheorghe, Fulop, Droppa, Raţă, Briceag – Nemec, Lopes. Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Cine transmite la TV partida Universitatea Craiova – FC Voluntari

Partida Universitatea Craiova – FC Voluntari se joacă sâmbătă, 30 aprilie, de la ora 20:00, pe stadionul “Ion Oblemenco” din Bănie şi contează pentru etapa a 7-a din play-off-ul Casei Pariurilor Liga 1. Jocul poate fi urmărit în direct pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1, dar îl mai puteţi viziona şi dacă intraţi pe site-ul FANATIK, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Craiova vremea prognozată pentru ziua de sâmbătă, 30 aprilie, ultima a acestei luni, este una variabilă, cu cer totuşi mai mult senin, dar şi cu unele perioade de înnorare, cu posibilitate de ploaie slabă. Temperatura maximă va ajunge la 20 de grade, în jur de 15-16 grade la ora jocului. Partida va fi condusă de unul dintre arbitrii vechi din Liga 1, Marcel Bârsan, din Bucureşti.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea Universitatea Craiova – FC Voluntari

Laurenţiu Reghecampf l-a pierdut pentru acest meci pe unul dintre fundaşii centrali, Paul Papp, ca urmare a faptului că a încasat la Piteşti al patrulea cartonaş galben, care automat îl aduce la starea de suspendare pentru o etapă.

ADVERTISEMENT

De asemenea, continuă să lipsească mijlocaşii Lyes Houri şi Ionuţ Vână, încă nerefăcuţi, dar după cum s-a văzut şi din jocul echipei aceste absenţe nu au influenţat şi probabil că nu o vor face nici de acum încolo calitatea evoluţiilor alb-albaştrilor, fie că au avut meci acasă sau în deplasare. De la oaspeţi este sigură absenţa celui mai bun jucător, Constantin Budescu.

Cote la pariuri la jocul Universitatea Craiova – FC Voluntari

Oltenii sunt evident favoriţii caselor de pariuri, care le acordă cota de 1,40 pentru a lua cele trei puncte, iar ilfovenilor cotă 7,00, pentru a da o imensă lovitură. Un gol înscris de oaspeţi ajunge la cota de 1,90, cu mult peste victoria gazdelor.

Cu doar două excepţii toate partidele disputate pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova s-au încheiat cu finalul aşteptat, adică victoria Universităţii. A fost un egal, 1-1, în 2017  iar cu doi ani mai înainte, în 2015, Voluntari reuşea singura victorie cu scorul de 2-1.

ADVERTISEMENT