Sport

Atmosferă senzațională la U Craiova – FCSB 0-1, cu 28.000 de fani în tribune. Jucătorii lui Petrea au celebrat alături de Peluza Nord la final. Video

Cel mai așteptat joc al etapei a 8-a a play-off-ului din Casa Pariurilor Liga 1 este Universitatea Craiova - FCSB, care ar putea să mai descurce ițele în lupta la titlu.
08.05.2022 | 21:30
Atmosfera senzationala la U Craiova  FCSB 01 cu 28000 de fani in tribune Jucatorii lui Petrea au celebrat alaturi de Peluza Nord la final Video
ADVERTISEMENT
08-05-2022
20:13

Jucătorii lui Toni Petrea au cântat alături de fani la finalul derby-ului cu U Craiova

Fotbaliștii de la FCSB au celebrat alături de fani victoria dramatică, obținută pe arena ”Ion Oblemenco”, grație golului din minutul 86 al lui Ivan Mamut.

La finalul partidei roș-albaștrii au petrecut minute bune alături de fani și au cântat, sărbătorind spontan victoria care îi menține în lupta pentru titlu.

FCSB nu a mai triumfat în Casa Pariurilor Liga 1 din 2015, timp în care CFR Cluj s-a impus de patru ori, Viitorul Constanța și Astra Giurgiu câte o dată.

08-05-2022
17:44

Ultrașii din Peluza Nord, mesaj de mobilizare pentru echipa lor

Reduși la tăcere în vacarmul de pe Stadionul ”Ion Oblemenco”, fanii echipei FCSB, care i-au însoțit pe roși-albaștrii în Bănie, au găsit modalitate prin care să-și facă simțită prezența.

Aceștia au afișat un banner cu mesajul: ”S-a scris istorie pentru noi, fi-ți eroi și voi!”. Deocamdată spectacolul este oferit de fanii din Bănie. Pe teren lupta este crâncenă, dar niciuna dintre oponente nu au reușit să înscrie.

08-05-2022
17:11

Fanii olteni fac valuri în tribune

Suporterii universității Craiova sunt la înălțimea evenimentului la care participă. În tribune, cu mic cu mare, oltenii fac valuri și acoperă încercările roș-albaștrilor de a se face auziți.

Deocamdată, pe teren, cele două oponente nu și-au creat ocazii foarte importante de gol. Alb-albaștrii au avut un șut la colțul scurt, dar Târnovanu a reținut fără probleme/

08-05-2022
16:47

Ultrașii olteni au dat startul show-ului pirotehnic

Fanii universității Craiova au dat startul spectacolului piotehnic. Pentru început au aprins câteva zeci de torțe și fumigene, evident în culorile care reprezintă Oltenia – alb și albastru.

Nu a fost un moment extrem de lung ca durată, fanii așteptând momentul în care echipa lor le va oferi oportunitatea perfectă pentru a declanșa fiesta.

08-05-2022
16:34

Spectacol total în tribune

Aproximativ 28.000 de oameni au transformat Stadionul ”Ion Oblemenco” într-o scenă pe care se derulează un spectaculos show. Tribunele vibrează, iar organizatorii s-au asigurat că spectacolul vizual va fi unul de înaltă ținută.

Nu lipsesc elementele de recuzită ale coregrafiei alb-albastre, nici confeti. Și trupa lui Toni Petrea are un contingent numeros de susținători, aproximativ 700, însă este posibil să mai ajungă la stadion alte câteva sute.

08-05-2022
15:55

Laurențiu Reghecampf s-a întreținut cu staff-ul lui Toni Petrea înainte de meci

Laurențiu Reghecampf a fost surprins de reporterii FANATIK în timp ce discuta cu preparatorul fizic al FCSB, fostul său colaborator, Thomas Neubert, dar și cu ceilalți membrii din staff-ul lui Toni Petrea.

Camerele TV au surprins și un moment în care Laurențiu Regheampf s-a întreținut cu Toni Petrea și au vorbit minute în șir, zâmbind prietenos.

Atmosfera pe stadion se anunță a fi una senzațională, iar galeria Universității Craiova a pregătit un spectacol total și coreografie specială care aduce aminte de America de Sud: confetti și pânze în culorile alb-albastre.

Galeria de la Peluza Nord va face spectacol la meciul cu FCSB
Galeria de la Peluza Nord va face spectacol la meciul cu FCSB
08-05-2022
15:29

Mihai Rotaru a ajuns la stadion

Patronul celor de la Universitatea Craiova, Mihai Rotaru a ajuns la stadionul „Ion Oblemenco” cu aproximativ o oră înainte de startul partidei cu FCSB.

Omul de afaceri a venit însoțit de soția sa, la bordul automobilului său de lux și a părut extrem de jovial, încrezător și binedispus.

08-05-2022
14:08

Galeria FCSB-ului a ajuns la stadion cu 2 ore și 30 de minute înainte de meci

Ultrașii conduși de Gheorghe Mustață au ajuns la stadionul „Ion Oblemenco”. La meciul din această seară care poate decide titlul din Casa Pariurilor Liga 1 sunt așteptați în jur de 1.000 de suporteri de la București.

Suporterii FCSB-ului în apropierea stadionului „Ion Oblemenco”
Suporterii FCSB-ului în apropierea stadionului „Ion Oblemenco”

Suporterii s-au grupat pe arena atletism de lângă stadion, unde este punctul de întâlnire și pentru suporterii FCSB din Craiova sau din alte zone ale țării.

08-05-2022
13:58

Sorin Cârțu, înainte de U Craiova - FCSB: „Îmi doresc să fie un regal fotbalistic”

Noul președinte al Universității Craiova, Sorin Cârțu, a declarat înainte de meciul cu FCSB că publicul de pe „Ion Oblemenco” să se bucure de un show total: „Sperăm să fie spectacol fotbalistic. Două echipe valoroase cu o rivalitate de ani de zile, mereu au ieșit meciuri frumoase între noi, partide cu angrenaj foarte mare de tot, atât al efortului, cât și al ideilor tactice. Știm că întâlnim un adversar care își joacă șansa la titlu. Dacă ar rămâne cele cinci puncte s-ar pierde total șansa lor la titlu.

Îmi doresc să fie un regal fotbalistic. Vreau ca publicul din Craiova să nu plece umilit de la partidă. Cei 30 de mii de suporteri trebuie să aibă după meci un motiv de satisfacție, chiar dacă nu învingem trebuie să se vadă că echipa noastră a dat totul. Trebuie să luăm în calcul și motivația adversarilor care va fi dublă în această seară. Nu vreau să se piardă această partidă”, a declarat Sorin Cârțu la Digi Sport.

08-05-2022
13:42

Gazonul din Bănie arată foarte bine

Cu puține ore înainte de derby-ul Universitatea Craiova – FCSB, gazonul de pe stadionul Ion Oblemenco arată foarte bine.

Reporterii FANATIK au mers și au inspectat gazonul arenei din Bănie pe care se va disputa marele meci al etapei a 8-a a play-off-ului din Casa Pariurilor Liga 1.

Universitatea Craiova - FCSB

08-05-2022
09:23

Liniște în Bănie înainte de derby-ul cu FCSB

Suporterii Universității Craiova și-au mai domolit entuziasmul după ce echipa lui Dan Petrescu a reușit să câștige cu FC Argeș, iar „leii” nu mai au nicio șansă la titlu. 

Magazinul mobil din centrul orașului
Magazinul mobil din centrul orașului.

Cum biletele s-au epuizat cu multe zile înainte, la casele de bilete din centrul orașului și de la stadion este liniște și pace la orarele prânzului. 

Casa de bilete de la stadionul „Ion Oblemenco”
Casa de bilete de la stadionul „Ion Oblemenco”
07-05-2022
13:37

Istvan Kovacs, delegat la derby-ul din Bănie

Comisia Centrală a Arbitrilor l-a delegat pe Istvan Kovacs la derby-ul care poate fi decisiv în lupta pentru titlul de campioană, dintre Universitatea Craiova și FCSB. Centralul din Carei va fi asistat de Vasile Marinescu și Ovidiu Artene. Cel de al patrulea oficial a fost desemnat Adrian Cojocaru. 

Istvan Kovacs a devenit arbitrul preferat al lui Gigi Becali, după ce a oficiat și duelul roș-albaștrilor de la Cluj, cu CFR, câștigat de FCSB cu 1-0. Kovacs este în acest moment cel mai bine cotat central din România. 

Întâlnirea este programată duminică, 8 mai, de la ora 19:30, iar FANATIK a aflat că toate biletele au fost epuizate.

Ce așteaptă cei doi antrenori de la Universitatea Craiova – FCSB

Înaintea marelui derby Universitatea Craiova – FCSB, oltenii au cele mai mici șanse la titlu, însă vor victoria pentru a pune presiune pe ”roș-albaștri”, aflați pe poziția secundă în clasament, mai ales că ocupanta locului 3 va fi nevoită să joace un baraj cu învingătoarea play-out-ului pentru participarea în cupele europene.

ADVERTISEMENT

Antrenorul ”juveților”, Laurențiu Reghecampf, s-a ferit să vorbească despre implicarea echipei sale în lupta la titlu, dar crede că un succes cu FCSB ar oferit un final palpitant de sezon și un plus de încredere înaintea returului semifinalele Cupei României.

Chiar dacă pe olteni îi așteaptă un meci vital la mijlocul săptămânii, patronul Mihai Rotaru i-a transmis un mesaj clar lui Reghecampf să nu menajeze niciun jucător la întâlnirea cu formația patronată de Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

FCSB vine cu moral bun în Bănie

De partea cealaltă, Toni Petrea a încercat să ia presiunea de pe umerii jucătorilor săi și a declarat că meciul de la Craiova nu este unul decisiv. În plus, tehnicianul vicecampioanei României a precizat că nu este un duel între el și Reghe și că păstrează în continuare relații normale cu omologul său.

Deși Petrea încearcă să păstreze calmul în lot, un eșec al FCSB-ului în Bănie, coroborat cu o victorie a liderului CFR Cluj pe terenul lui FC Argeș i-ar duce pe ardeleni la 5 puncte în fruntea clasamentului, ceea ce ar însemna că lupta la titlu ar fi încheiată.

ADVERTISEMENT

Marele avantaj al ”roș-albaștrilor înaintea acestui joc este forma excelentă arătată în ultima perioadă. Vicecampioana are o serie de patru victorii la rând în play-off, perioadă în care a marcat 13 goluri, fără să încaseze vreunul.

Un fost internațional, încântat de jocul oltenilor

Unul dintre cei mai în formă jucători la ora actuală este Octavian Popescu, însă oltenii nu se tem în mod expres de el. Președintele Sorin Cârțu consideră că ”perla” lui Gigi Becali nu este greu de blocat. Acesta le-a oferit câteva sfaturi elevilor lui Laurențiu Reghecampf, despre cum pot să ”anihileze” pe puștiul minune al FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

Fostul mare atacant, Ionel Ganea, a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK, despre finalul nebun de campionat din Casa Pariurilor Liga 1 și consideră că Universitatea Craiova poate produce surpriza.

MM Stoica a vorbit înaintea duelului dintre Universitatea Craiova și FCSB și consideră că echipa sa pornește cu un avantaj, chiar dacă meciul se va disputa în Bănie. Forma bună din ultima perioadă a echipei îi dă încredere managerului ”roș-albaștrilor”.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 1,91 este cota pentru „nu marchează ambele echipe”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT