Sport

Universitatea Craiova – FCSB 1-2, în etapa 6 din play-off SuperLiga. Victorie crucială în lupta pentru titlu, cu Târnovanu eroic. Cum arată clasamentul

Vezi aici în format LIVE stream Universitatea Craiova - FCSB. Meciul se joacă duminică, 30 aprilie, de la ora 21:00, în etapa 6 din play-off-ul SuperLigii.
30.04.2023 | 19:23
Universitatea Craiova  FCSB 12 in etapa 6 din playoff SuperLiga Victorie cruciala in lupta pentru titlu cu Tarnovanu eroic Cum arata clasamentul
Universitatea Craiova - FCSB, meci crucial în lupta pentru titlu în SuperLiga. Foto Fanatik
ADVERTISEMENT
30-04-2023
16:22

Universitatea Craiova - FCSB 1-2 (Koljic pen. 90+3 / Compagno 44, Sorescu 85)

FCSB obține cu ceva noroc o victorie crucială pe terenul Universității Craiova. Iată cum arată clasamentul.

Clasament play-off
Clasament play-off

Vezi aici cele mai importante faze ale partidei

Min. 90+8: Final de meci.

Min. 90+3: GOOOL Universitatea Craiova! 1-2! Koljic transformă lovitura de pedeapsă.

Min. 90+1: Un nou penalty pentru FCSB, după un fault comis de Dawa la Raul Silva.

Min. 85: GOOOL FCSB! 0-2! Sorescu înscrie dintr-o pasă excelentă venită de la Pantea.

Min. 83: Andrei Ivan execută penibil, mult pe lângă poartă.

Min. 81: Penalty pentru Universitatea Craiova. Kovacs penalizează un henț la Iulian Cristea.

Min. 71: O nouă super intervenție a lui Târnovanu, de această dată la șutul bun al lui Roguljic.

Min. 65: O nouă ocazie pentru Craiova. Centrarea lui Roguljic este reluată de Ndong, dar mingea este respinsă în corner.

Min. 59: Târnovanu, paradă spectaculoasă în fața lui Andrei Ivan. Respinge cu piciorul o reluare din doar 5 metri.

Min. 53: Lovitura de cap a lui Cristea trece peste poartă.

Min. 44: GOOOL FCSB! Compagno îi ia fața lui Raul Silva și trimite în poartă după cornerul bătut excelent de Coman.

Min. 28: Șutul lui Markovic este reținut în doi timpi de Târnovanu.

Min. 15: Markovic are prima ocazie de gol a partidei. Trimite spre poartă, mingea este deviată de Cristea, dar Târnovanu intervine salvator și trimite în bară.

Min. 2: Joc întrerupt din cauza fumului de la torțele aprinse de fanii olteni.

Min. 1: A început partida.

Universitatea Craiova: Popescu – Vlădoiu, Zajkov, Da Silva, Ndong – Screciu, Mateiu – Cîmpanu, Baiaram, A. Ivan – Markovic. Rezerve: Lazar, Căpățînă, Badelj, Găman, Sala, Roguljic, Ișfan, Rivaldinho, Koljic. Antrenor: Eugen Neagoe.

FCSB: Târnovanu – Ov. Popescu, Dawa, I. Cristea, Radunovic – Olaru, Șut, Oct. Popescu – Miculescu, Compagno, Coman. Rezerve: Vlad, Haruț, Omrani, Sorescu, Nikolov, Oaidă, Pantea, Radaslavescu, Cordea. Antrenor: Elias Charalambous.

Meciul Universitatea Craiova – FCSB are loc duminică, 30 aprilie, cu începere de la ora 21:00, în cadrul etapei 6 din play-off SuperLiga. Poate fi considerat un meci cheie pentru locul 3, oltenii având 35 de puncte iar bucureștenii cu două mai mult. FCSB a primit o mare lovitură etapa trecută în lupta la titlu cu Farul pierzând pe terenul Rapidului.

Unde se joacă meciul Universitatea Craiova – FCSB

Întâlnirea Universitatea Craiova – FCSB se dispută duminică, 30 aprilie, de la ora 21:00, pe stadionul Ion Oblemenco din Bănie, în etapa 6 din play-off-ul SuperLigii. Este un meci foarte interesant pentru stabilirea echipei care va termina pe locul 3, dar după rezultatele din Cupa României acum multe pentru acest loc 3 vor depinde de rezultatul finalei Cupei României.

ADVERTISEMENT

Oricum, o confruntare între Universitatea Craiova și FCSB stârnește mereu un interes uriaș și foarte probabil că stadionul din Bănie va fi aproape plin dacă nu plin. De altfel și conducerea Craiovei își exprima speranța să vadă un stadion plin la acest meci, pentru a onora unul dintre cele mai atractive dueluri din fotbalul românesc. Vorf fi prezenți și cel puțin o sută-două de fani ai echipei bucureștene, motiv pentru forțele de ordine de a fi atente să nu se producă violențe între suporteri.

Cine transmite la TV partida Universitatea Craiova – FCSB

Partida Universitatea Craiova – FCSB se joacă duminică, 30 aprilie, de la ora 21:00, pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova, în etapa 6 din play-off-ul SuperLigii și va putea fi urmărită în transmiaiune directă pe posturile de televiziune Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Craiova duminică, 30 aprilie, va fi o vreme superbă, cel puțin așa anunță meteorologii, cu un cer senin toată ziua, fără a fi nevoie de luat umbrelele de acasă și cu o maximă aproape de cea de vară, 22 de grade la ora amiezii. Cum partida se joacă seara, de la ora 21:00, vor mai fi în jur de 18 grade, adică optim pentru fotbal.  Istvan Kovacs va conduce partida din Bănie.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Universitatea Craiova – FCSB

Ambii antrenori au ceva probleme de lot pentru acest meci important. Eugen Neagoe îl are încă nepregătit la nivel maxim pe căpitanul Nicuşor Bancu, dar în afara acestuia l-a pierdut până la final de sezon pe fundaşul Bogdan Vătăjelu, accidentat iar unul dintre cei mai buni jucători, mijlocaşul Alexandru Creţu, este suspendat.

ADVERTISEMENT

FCSB, care din acte are un nou patron, surpriză, în persoana surorii lui Gigi Becali, Domnica Geambazi. Iar la Craiova s-a trezit că se va putea conta pe doi jucători importanţi, respectiv estonianul Jonas Tamm în centrul apărării şi mijlocaşul Malcom Edjouma, ambii accidentaţi.

Cote la pariuri la jocul Universitatea Craiova – FCSB

Este un meci foarte echilibrat şi pentru cotele caselor de pariuri. Pentru că acestea efectiv nu au reuşit să facă nici o diferenţă între cotele celor două echipe la victorie. 2,70 are şi Universitatea Craiova dar şi FCSB. Evident, acest lucru atrage altă serie de egalităţi; 1,40 pentru şansă dublă şi 1,35 pentru gol marcat.

ADVERTISEMENT

FCSB se poate spune că a fost în largul ei la Craiova din momentul revenirii oltenilor în prima divzie, reuşind nu mai puţin de 11 victorii faţă de cele patru ale alb-albaştrilor. Succesele oltenilor au venit abia în ultimii cinci ani, până atunci FCSB venind şi câştigând de fiecare dată. Sezonul trecut a învins Universitatea cu 2-1.

ADVERTISEMENT