Sport

Universitatea Craiova – FCSB 2-1, în etapa a 11-a din SuperLiga. Autogolul lui Oaidă lasă echipa lui Dică pe locul 14 și foarte departe de play-off. Video

Universitatea Craiova a învins FCSB, scor 2-1, într-un meci decis de două penalty-uri și un autogol imparabil al lui Oaidă.
18.09.2022 | 23:22
Universitatea Craiova  FCSB 21 in etapa a 11a din SuperLiga Autogolul lui Oaida lasa echipa lui Dica pe locul 14 si foarte departe de playoff Video
Universitatea Craiova - FCSB este derby-ul etapei a 11-a din SuperLiga. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
18-09-2022
19:31

Universitatea Craiova - FCSB 2-1 (Mitrea 32 pen., Oaidă 66 aut. / Compagno 45+6 pen.)

Vezi aici cele mai importante faze

Final de meci – Rădoi îl învinge pe prietenul Dică în Universitatea Craiova – FCSB 2-1, iar ”roș-albaștrii” se află pe un neverosimil loc 14.

sup

Min. 88 – Olaru îl faultează tare pe Bancu, primește cartonașul galben, dar jucătorii celor două echipe intră într-un clinci la mijlocul terenului.

Min. 80 – Ocaize uriașă ratată de Dawa, care se trezește cu mingea pe cap în 6 metri, dar trimite pe lângă poartă.

Min. 79 – Bancu face o cursă remarcabilă în banda stângă, centrează perfect în careu, dar reluarea cu capul din plonjon a lui Vătăjelu trece peste poarta lui Târnovanu.

Min. 73 – Vali Crețu centrează perfect din dreapta, dar șutul cu latul al lui Octavina Popescu din 7 metri trece pe lângă poartă.

Min. 66 – GOOOL Universitatea Craiova!!! Markovic ratează lovitura de cap, dar mingea îl lovește în genunchi pe Oaidă și intră în poarta lui Târnovanu.

Min. 52 – Octavian Popescu cade în careu după un contact cu un adversar, dar arbitrul Radu Petrescu e de părere că a simulat șim i-a dat cartonaș galben.

Min. 46 – Dică îi aruncă în luptă pe Octavian Popescu și Miculescu, înlocuindu-i pe Coman și Haruț

Min. 45+8 – Bancu centrează în careu din corner, iar Markovic reia cu capul în bara transversală. 

Min. 45+6 – GOOOL FCSB!!! Compagno obține un penalty după o ciocnire cu Banuc și tot el transformă și egalează pe tabelă.

Min. 32 – GOOOL Universitatea Craiova!!! Mitrea transformă penalty-ul obținut de Markovic după un fault comis de Tamm.

Min. 20 – Alexandru Crețu ajunge singur cu Târnovanu, după ce recuperează mingea de la marginea careului, șutează la colțul scurt, însă nu reușește să-l păcălească pe portarul advers.

Min. 15 – Compagno primește o minge la marginea careului și șutează direct la colțul lung, însă Lazar prinde.

Min. 13 – Nistor execută o lovitură liberă din stânga, dar mingea trece peste poarta apărată de Târnovanu.

Min 12 – Dawa primește primul cartonaş galben al meciului după un fault la Dan Nistor.

Min. 7 – Compagno reia cu capul, dar Lazar este pe fază şi salvează situaţia.

Min. 1 – A început meciul.

Echipele de start la meciul Universitatea Craiova – FCSB.

  • Universitatea Craiova: Lazar – Papp, Raul Silva, Mitrea – Vătăjelu, Al. Crețu, Screciu, Florescu, Bancu – Nistor, Markovic. Rezerve: D. Rusu – Găman, Martic, Căpățînă, Mateiu, Vînă, Cîmpanu, Roguljic, Hanca. Antrenor: Mirel Rădoi.
  • FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru, Haruț, Oaidă – Cordea, Compagno, Fl. Coman. Rezerve: A. Vlad – I. Stoica, Oct. Popescu, Miculescu, Dulca, Boboc, Pantea, Radaslavescu, B. Rusu. Antrenor: Nicolae Dică.

Unul dintre cele mai aşteptate meciuri ale sezonului,  Universitatea Craiova – FCSB, are loc duminică, 18 septembrie, cu începere de la ora 21:30, în cadrul etapei a 11-a, fiind capul de afiş al acestei runde. Se întâlnesc două dintre cele mai bune echipe din fotbalul românesc, dar aflate într-un moment departe de valoarea loturilor şi aşteptările fanilor: oltenii pe locul 9, cu 14 puncte, bucureştenii şi mai grav, locul 13, cu numai 8 puncte!

Unde se joacă meciul Universitatea Craiova – FCSB

Confruntarea Universitatea Craiova – FCSB se desfăşoară duminică, 18 septembrie, de la ora 21:30 şi aici vine vestea excelentă pentru fanii olteni, exilaţi de mai bine de o lună la Turnu Severin. Stadionul Ion Oblemenco are acum un gazon nou şi poate din nou găzdui partidele de acasă ale celor două formaţii din Cetatea Banilor.

ADVERTISEMENT

Acest lucru a fost primit cu foarte mult entuziasm de către suporterii alb-albaştrilor şi se aşteaptă ca să fie un stadion aproape plin la un meci extrem de important pentru ambele echipe. Interesant este că va fi şi o dispută de orgolii între fostul selecţioner Mirel Rădoi, acum pe banca oltenilor şi Nicolae Dică, fostul lui secund.

Cine transmite la TV partida Universitatea Craiova – FCSB

Partida Universitatea Craiova – FCSB se joacă duminică, 18 septembrie, pe stadionul Ion Oblemenco din Bănie, în etapa a 11-a din SuperLiga şi va putea fi urmărită pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1. O mai puteţi viziona şi intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Craiova duminică, 18 septembrie, va fi o vreme de toamnă, cu cer acoperit majoritatea timpului, dar fără ameninţare de precipitaţii. Maxima zilei nu va depăşi la ora 16:00 18 grade, la ora meciului urmând a coborî până la 12-13 grade, deci destul de rece, dar optim pentru fotbal. Arbitrul partidei este experimentatul Radu Petrescu din Bucureşti.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea Universitatea Craiova – FCSB

Antrenorul Mirel Rădoi are probleme importante în compartimentul ofensiv. Masivul vârf bosniac Elvir Koljic nu mai scapă de blestemul accidentărilor şi este out până la sfârşitul anului, însă situaţia s-a înrăutăţit după ce în infirmierie a ajuns şi Andrei Ivan, care astfel a ratat convocarea la echipa naţională. Ştefan Bairam este incert iar brazilianul Rivaldinho s-a accidentat şi el la ultimul antrenament şi a devenit incert.

ADVERTISEMENT

La FCSB avem lista cu accidentaţii de mai multă vreme (Panţâru, Cristea, Ovidiu Popescu şi Şut), Dumiter şi-a revenit şi a evoluat deja la echipa din a treia divizie a bucureştenilor. Însă la Craiova Nicolae Dică va fi lipsit de cel mai în formă jucător din echipă, mijlocaşul francez Malcom Edjouma, suspendat.

Cote la pariuri la jocul Universitatea Craiova – FCSB

Pentru casele de pariuri este o partidă extrem de echilibrată. Din acest motiv cotele sunt foarte mari la victorie. Universitatea Craiova are cotă 2,50 pentru a lua cele trei puncte iar FCSB ajunge la cota de 3,00 pentru a se impune în Bănie. Un gol marcat de oaspeţi are cotă de 1,40. Total goluri peste 1,5 ajunge la cota de 1,30, semn că se aşteaptă goluri.

ADVERTISEMENT

Fiecare meci pe teren propriu al craiovenilor cu FCSB este un adevărat calvar. Abia doi ani la rând, 2020 şi 2021 au reuşit oltenii să obţină victorii la partidele jucate acasă. Până atunci bucureştenii veneau ca le au acasă şi plecau cu toate punctele şi au reluat acest obicei în ultimul sezon, când Mamut a marcat golul victoriei aproape de finalul partidei.

ADVERTISEMENT