Sport

Universitatea Craiova – FCSB 2-3. Cordea a înscris în prelungiri și a dat lovitura în Bănie. Video

FCSB a câștigat la Craiova, cu Universitatea, printr-un gol marcat în prelungiri de Andrei Cordea. Oltenii au dominat clar repriza secundă, dar au cedat partida în cele din urmă.
28.11.2021 | 21:14
Universitatea Craiova  FCSB 23 Cordea a inscris in prelungiri si a dat lovitura in Banie Video
Andrei Cordea a marcat în prelungiri golul prin care FCSB a obținut victoria la Craiova. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
28-11-2021
16:43

U Craiova - FCSB 2-3 (Ivan 13 pen, Cîmpanu 57 / Dumiter 17, Șut 39, Cordea 90+1)

FCSB câștigă norocos la Craiova, cu Universitatea, scor 3-2, după o repriză secundă în care echipa lui Toni Petrea a suferit. Andrei Cordea a marcat golul decisiv, în prelungiri. Iată cum arată clasamentul după acest joc.

Clasament Liga 1

Min. 90+1: GOOOL FCSB! 2-3. Andrei Cordea înscrie cu un șut plasat și dă lovitura pentru oaspeți.

Min. 80: Universitatea Craiova a dominat clar repriza secundă, dar oltenii nu au fost exacți la finalizare.

Min. 57: GOOOL Universitatea Craiova! 2-2. Cîmpanu aduce egalarea cu un șut printre picioarele lui Vlad. Tănase pierduse ușor balonul.

Min. 39: GOOOL FCSB! 1-2. Șut înscrie din apropiere, după ce este scăpat din marcaj la centrarea în forță a lui Tănase. Pigliacelli, din nou neinspirat.

Min. 17: GOOOL FCSB! 1-1. Dumiter aduce egalarea cu o lovitură de cap după o gafă a lui Pigliacelli.

Min. 13: GOOOL Universitatea Craiova! 1-0. Andrei Ivan deschide scorul dintr-un penalty obținut de Koljic, la o fază la care Vali Crețu a comis o mare greșeală.

Min. 5: Spectacol pirotehnic al fanilor olteni. “Fotbalul nu este serial TV”, este mesajul pe care l-au afișat.

Min. 1: A început partida.

Vezi aici cele mai importante faze ale partidei

Universitatea Craiova – FCSB este genul de meci care aprinde imaginația fanilor celor două echipe. După o îndelungată absență, suporterii revin în tribunele arenei ”Ion Oblemenco” și așteaptă revanșa echipei favorite după eșecul din tur 1-4.

Universitatea Craiova – FCSB, meciul etapei în Liga 1.

Marele absent este Claudiu Keșeru, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate. Atacantul este accidentat și urmează un program de recuperare. Fotbalistul nu a făcut deplasarea în Bănie.

La sosirea la stadion, fotbaliștii Universității Craiova au fost întâmpinați de un grupe de fete care le-au oferit trandafiri în culorile alb-albastre.

Vezi AICI cele mai importante faze ale meciului.

CSU Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu, M. Constantin, Screciu, Bancu – Ivanov, Nistor, Baiaram – Ivan – Koljic, Markovic. Rezerve: Lazar, Vlădoiu, Bălașa, Căpățînă, Vînă, Gustavo, Houri, Cîmpanu, Papp
Antr. Laurențiu Reghecampf

FCSB: Vlad – V. Crețu, Vinicius, I. Cristea, Radunovic – Olaru, Șut, Fl. Tănase – V. Gheorghe, Dumiter, Oct. Popescu. Rezerve: Straton, Miron, Haruț, Budescu, I. Stoica, Ov. Popescu, Perianu, Oaidă, Cordea. Antr. Toni Petrea

Meciul Universitatea Craiova – FCSB are loc duminică, 27 noiembrie, cu începere de la ora 20:15, în cadrul etapei a 17-a din Liga 1. Înaintea acestei runde oltenii ocupă locul 3, cu 28 de puncte, 14 mai puţin decât liderul CFR Cluj iar bucureştenii se află pe poziţia a doua, cu 34 de puncte.

Unde se joacă meciul Universitatea Craiova – FCSB

Întâlnirea Universitatea Craiova – FCSB se desfăşoară duminică, 28 noiembrie, de la ora 20:15, pe stadionul Ion Oblemenco din Cetatea Băniei, în etapa a 17-a din Liga 1 şi cel mai important lucru este faptul că spectatorii vor avea acces în număr de 9000 şi, bineînţeles, prezentând la intrare certificatele COVID.

ADVERTISEMENT

Iniţial, conducerea clubului a devansat cu un sfert de oră startul partidei, care era programat la ora 20:30, pentru ca în acest fel să permită suporterilor să intre pe stadion timp de o repriză, la preţul de 1 RON pe bilet, pentru că de la ora 21:00 nu mai este permisă prezenţa spectatorilor la manifestări sportive. Însă duminică a fost emis un comunicat de presă prin care clubul a înştiinţat că spectatorii care se vor afla pe stadion nu mai trebuie să plece la pauză şi pot rămâne la finalul partidei, doar să păstreze biletul pentru a se justifica apoi faţă de organele legii ce caută pe străzi după ora 22:00.

Cine transmite la TV partida Universitatea Craiova – FCSB

Partida Craiova – FCSB se joacă duminică, 28 noiembrie, de la ora 20.15, pe stadionul Ion Oblemenco din capitala Olteniei şi este transmisă în direct pe micile ecrane pe canelele Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. O mai puteţi urmări şi intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Craiova este încă o zi de toamnă târzie, cu cer senin şi temperatura zilei urcând până la 16-17 grade, fără pericol de ploaie iar la ora partidei sunt toate şansele să nu coboare mai mult de 11-12 grade. Acest derba fost încredinţat arbitrului clujean Horaţiu Feşnic, un arbitru care nu e pe placul lui Gigi Becali, care consideră că a pierdut mai multe jocuri cu Feşnic la centru.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Universitatea Craiova – FCSB

Cei doi antrenori, Laurenţiu Reghecampf şi Toni Petrea au destule absenţe din lot, dar din fericire nu este vorba de jucători ale căror absenţe ar conta foarte mult, existând soluţii de înlocuire sau fiind vorba de jucători puţin sau deloc utitlizaţi. Astfel că oltenii îi au accidentaţi pe Mateiu, Conte şi Houri, ultimul putând fi considerat un jucător important, pe Papp în recuperare şi pe Alexandru Creţu suspendat, şi acesta fiind un jucător util lui Reghecampf.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte Toni Petrea nu se poate baza pe aportul accidentaţilor Şerban, Perianu, Panţâru, Florinel Coman, Mamut şi Burlacu la care s-a adăugat de ultimă oră vârful Claudiu Keşeru, rămas la Bucureşti chipurile cu probleme medicale, dar lucrurile ar fi mai complicate de atât.

Cei doi tehnicieni se cunosc foarte bine

Este foarte ciudat ca Laurenţiu Reghecampf să îl aibă adversar pe Toni Petrea după ce timp de 11 ani au lucrat împreună peste tot unde a fost Reghe. Petrea a fost eternul secund şi sezonul trecut, când Gigi Becali l-a întrebat dacă nu vrea să revină la FCSB Reghe a declinat oferta, dar i l-a recomandat pe Toni Petrea!

ADVERTISEMENT

De altfel, antrenorul FCSB a recunoscut că este puţin ciudat să îl aibă adversar pe omul lângă care a stat atâţia ani dar acum fiecare se află la echipa lui şi obiectivul ambelor formaţii este obţinerea celor trei puncte şi pe cât posibil până la play-off reducerea distanţei faţă de liderul CFR Cluj.

Cote la pariuri pentru jocul Universitatea Craiova – FCSB

Oltenii vin după două eşecuri consecutive în deplasare, la Ovidiu cu Farul şi la Piteşti, dar cu toate acestea casele de pariuri mizează pe victoria echipei lui Laurenţiu Reghecampf, care are cotă de 2,30 pentru a lua cele trei puncte în timp ce FCSB se află exact la polul opus, adică are cota de 3,20 pentru a pleca învingătoare.

Tradiţia meciurilor directe de la reapariţia Craiovei în fotbalul românesc de top este clar defavorabilă gazdelor, care au avut o lungă perioadă în care au pierdut pe linie meciurile directe, indiferent unde se jucau acestea încât unul dintre oficialii clubului, Sorin Cârţu, ajunsese să vorbească despre un blestem al partidelor cu FCSB.

 

ADVERTISEMENT