Sport

Situație hilară în Liga 1: derby-ul Universitatea Craiova – FCSB se va juca o repriză cu spectatori și alta fără!

S-a schimbat ora de start a meciului Universitatea Craiova - FCSB. Oltenii au mutat ora de start de la 20:30 la 20:15 şi au pus în vânzare bilete la meci care costă 1 leu.
26.11.2021 | 20:20
Situatie hilara in Liga 1 derbyul Universitatea Craiova  FCSB se va juca o repriza cu spectatori si alta fara
ADVERTISEMENT

La câteva ore după ce Guvernul a adoptat o Hotărâre prin care fanii pot reveni pe stadioane, oficialii Universităţii Craiova au făcut demersuri pentru a schimba ora de start a derby-ului cu FCSB.

În hotărâre se menţionează că fanii vor putea participa la competiţiile sportive între orele 05:00 – 21:00. Cum startul derby-ului a fost programat la ora 20:30, fanii nu ar fi putut să stea decât, teoretic, 30 de minute în arenă.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova – FCSB se va juca o repriză cu spectatori şi alta fără!

Astfel, Universitatea Craiova a hotărât să mute ora de start la 20:15 şi să scoată bilete pentru prima repriză din derby, pe care să le vândă la 1 leu. Oficialii fac acest demers în semn de protest pentru ridicolul situaţiei:

“Cel puţin o repriză pe “Ion Oblemenco”! ?

Clubul Universitatea Craiova a pus în vânzare, începând din această seară, bilete pentru meciul cu FCSB, care se va desfăşura duminică, 28 noiembrie 2021, începând cu ora 20:15, pe stadionul Ion Oblemenco.

ADVERTISEMENT

Biletul costă 1 leu. La pauză, supoterii vor părăsi arena!

Prețul unui bilet este de 1 RON și asigură accesul în stadion până la ora 21:00, urmând ca, după această oră, suporterii să părăsească arena conform prevederilor legale în vigoare.

Biletele pot fi achiziționate atât online, pe platforma Eventim.ro, cât și de la punctele noastre de vânzare tradiționale, iar spectatorii care vor fi prezenţi trebuie să fie vaccinaţi împotriva virusului SARS-CoV 2, respectiv să se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV 2.

ADVERTISEMENT

“Solicităm deţinătorilor de drepturi TV, posturilor de televiziune şi LPF să conştientizeze ridicolul situaţiei”

Abonaţii pot intra la acest meci pe baza abonamentului deja achiziţionat. Porţile arenei Ion Oblemenco se vor deschide începând cu ora 18:15.

Pe această cale, solicităm deţinătorilor de drepturi TV, posturilor de televiziune şi Ligii Profesioniste de Fotbal să conştientizeze ridicolul situaţiei şi să fie de acord cu devansarea orei de disputare a partidei astfel încât suporterii Universităţii Craiova să poată asista la acest derby fără a încălca normele legale.

ADVERTISEMENT

Totodată, facem un apel către Guvernul României să dea dovadă de înţelegere şi să modifice termenul limită până la care spectatorii pot participa la evenimentele sportive desfăşurate în aer liber, pentru ca fotbalul să nu fie, din nou, cea mai afectată activitate sportivă din România”, se arată în comunicatul echipei.

Ministerul Sportului a clarificat pentru FANATIK! Organizatorii nu trebuie să pună în vânzare bilete

Ministerul Sportului a clarificat pentru FANATIK ce se întâmplă cu evenimentele sportive a căror desfăşurare trece de ora 21:00, iar pentru aceste evenimente organizatorii nu trebuie să pună în vânzare bilete.

Ca toate meciurile din Liga 1 să se poată disputa cu fani în tribune, LPF trebuie să programeze ultimul meci al zilei cel târziu la ora 19:00, astfel încât să poată fi finalizat până la ora limită, 21:00.

  • 1 leu costă biletul pentru meciul U Craiova – FCSB
  • 45 de minute vor rămâne în arenă suporterii

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 2,18 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT