Fotbal intern

Oltenii joacă azi prima partidă de la numirea lui Victor Pițurcă, dar noul manager general nu va fi la meci! Universitatea Craiova – FCSB va fi debutul lui Piți pe bancă. De ce preia echipa abia pe 1 septembrie. EXCLUSIV

22.08.2019 | 23:49

Victor Pițurcă este noul manager al formației Universitatea Craiova, după ce fostul selecționer al echipei naționale a României a semnat o înțelegere valabilă pe trei ani, iar primul meci al acestuia pe banca tehnică a oltenilor va fi cel cu FCSB, din etapa a 9-a din Casa Pariurilor Liga 1.

Universitatea Craiova – FCSB, primul meci al lui Victor Pițurcă pe banca tehnică a oltenilor

Universitatea Craiova a ajuns la un acord cu Victor Pițurcă în cursul zilei de joi, 22 august, iar anunțul oficial a fost făcut pe contul de Facebook al oltenilor. Mai mult, fostul selecționer al echipei naționale a României a oferit un interviu imediat după ce a semnat contractul în care a anunțat că își va începe munca la gruparea finanțată de Mihai Rotaru pe 1 septembrie.

Deși a semnat înțelegerea înaintea meciului de vineri, cu Astra Giurgiu din etapa a 7-a din Casa Pariurilor Liga 1, Victor Pițurcă va sta pe banca tehnică a oltenilor abia la partida cu FCSB din runda a 9-a. Derby-ul va avea loc în weekendul 13-15 septembrie, pe stadionul Ion Oblemenco, după pauza competițională datorată meciurilor pe care România le va juca împotriva Spaniei și Maltei în preliminariile EURO 2020.

Victor Pițurcă într-o conferință de presă susținută la echipa națională a României. Sursă foto: sportpictures.eu
Victor Pițurcă într-o conferință de presă susținută la echipa națională a României. Sursă foto: sportpictures.eu

Preia echipa după ce revine din vacanța petrecută în Turcia

FANATIK a aflat că Victor Pițurcă i-a solicitat lui Mihai Rotaru să îi permită să preia echipa pe 1 septembrie, toate acestea deoarece fostul selecționer are programată o vacanță cu familia în Turcia. Astfel, imediat după ce va reveni în România va merge la Craiova și va pregăti partida cu FCSB din etapa a 9-a din Casa Pariurilor Liga 1.

După 6 etape jucate în Casa Pariurilor Liga 1, Universitatea Craiova se află pe locul 6 în clasament, cu 10 puncte, la egalitate cu FC Botoșani. Pentru formația din Bănie urmează meciul jucat pe teren propriu cu Astra Giurgiu, vineri, 23 august, ora 21.00, iar apoi se va duela cu FC Voluntari, vineri, 30 august, ora 21.00, pe arena “Anghel Iordănescu”.