Fotbal intern

Universitatea Craiova – FCSB, cu casa închisă. Anunțul oficial, făcut în stil oltenesc: ”Vericule, fuseră și se duseră! Muică, rămăsei fără bilet!” :D

12.09.2019 | 19:13
Suporterii Universității Craiova își pot cumpăra bilete pentru meciul cu FCSB! Prețurile tichetelor virtuale. Sursă foto: sportpictures.eu

Universitatea Craiova primeşte vizita formaţiei FCSB în etapa a 9-a din Casa Pariurilor Liga 1, sezonul 2019 – 2020, pe stadionul “Ion Oblemenco”, de la ora 21.00, iar şansele ca meciul dintre cele două rivale de pe prima scenă fotbalistică să fie sold-out sunt mari.

UPDATE, 12 septembrie, ora 19.05. Cu trei zile înainte de unul dintre cele mai încinse meciuri ale toamnei în Casa Pariurilor Liga1, Universitatea Craiova – FCSB, oltenii anunță că toate biletele puse în vânzare au fost epuizate: ”SOLD OUT”, ”Casa închisă”, anunță clubul din Bănie pe Facebook.

Oltenii au anunțat într-un mod original și oltenesc vânzarea tuturor biletelor:

”— Vericule, mai ai un bilet în plus?
— Vericule, fuseră și se duseră!
— Muicăăăăă! Rămăsei fără bilet.
— Vericule, ți-am zis că trebuia să ne facem abonamente.”

Universitatea Craiova - FCSB, cu casa închisă. Anunțul oficial al oltenilor: ”SOLD OUT”
Universitatea Craiova – FCSB, cu casa închisă. Anunțul oficial al oltenilor: ”SOLD OUT”

UPDATE, 11 septembrie, ora 12.10. Meciul dintre Universitatea Craiova și FCSB se va juca în fața unui stadion plin. Conform emisiunii “Ora Exactă” de la Pro X, nu mai puțin de 2.000 de tichete au mai rămas disponibile pentru partida de pe stadionul “Ion Oblemenco”, toate acestea cu patru zile înaintea partidei.


ȘTIRE INIȚIALĂ: 9 SEPTEMBRIE, ORA 15.40:

Universitatea Craiova – FCSB, şanse mari să fie SOLD-OUT

FANATIK a aflat că au mai rămas doar 4.000 de bilete pentru meciul dintre Universitatea Craiova – FCSB, iar suporterii din Bănie mai au la dispoziţie 7 zile pentru a-şi achiziţiona tichete pentru duelul care are loc pe Ion Oblemenco duminică seara.

Jucătorii Universităţii Craiova au fost prezenţi la deschiderea noului an în câteva şcoli din Bănie, acolo unde au făcut poze cu suporterii echipei din Casa Pariurilor Liga 1 şi au acordat autografe. Mirko Pigliacelli, Mihai Bălaşa, Carlos Fortes, Antoni Ivanov, Cristi Bărbuţ, Raoul Baicu, Elveir Koljic, Tiago Ferreira, Ivan Martic, Valentin Mihăilă, Stephane Acka şi Mihai Roman le-au promis elevilor o victorie cu FCSB.

Suporterii echipei Universitatea Craiova la meciul jucat de favoriţi cu FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
Suporterii echipei Universitatea Craiova la meciul jucat de favoriţi cu FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu

Primul meci al lui Victor Piţurcă pe banca tehnică a Universităţii Craiova

Meciul cu FCSB o să fie special pentru gruparea finanţată de Mihai Rotaru, deoarece va fi primul pentru Victor Piţurcă din postura de oficial al Universităţii Craiova. Fostul selecţioner al echipei naţionale a României a ales să accepte postul de manager al oltenilor în urmă cu aproape două săptămâno, dar va începe munca începând cu meciul FCSB-ului.

Preţurile biletelor la Universitatea Craiova – FCSB:

  • Peluze (Nord & Sud) – 15 lei
  • Tribuna a II-a – 30 lei
  • Tribuna I – 40 lei 
  • Tribuna VIP – 100 lei

Oltenii îşi pot achiziţiona tichete de la casele situate la Sala Polivalentă din Craiova, zilnic, între 10.00 şi 20.00, de la magazinul mobil situat în Piaţa Mihai Viteazu din Craiova (10.00 – 19.00), de la magazinul oficial situat în Electroputere Parc Mall, la etaj (10.00 – 22.00) sau de pe eventim.ro.

Partida dintre Universitatea Craiova şi FCSB se joacă duminică, 15 septembrie, ora 21.00, în etapa a 9-a din Casa Pariurilor Liga 1, pe stadionul Ion Oblemenco. Meciul este transmis de Telekom Sport, Look TV şi Digi Sport, iar toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.