Sport

Universitatea Craiova s-a făcut și ea de râs în Europa. Oltenii, eliminați de albanezii de la FK Laci, în turul doi din Conference League. Video

U Craiova a făcut doar 0-0 pe Ion Oblemenco cu albanezii de la FK Laci și a fost eliminată din Conference League. În prima manșă din turul doi preliminar, oltenii au pierdut în deplasare, scor 0-1.
29.07.2021 | 23:27
Universitatea Craiova sa facut si ea de ras in Europa Oltenii eliminati de albanezii de la FK Laci in turul doi din Conference League Video
Universitatea Craiova s-a făcut și ea de râs în Europa. Oltenii, eliminați de albanezii de la FK Laci, în turul doi din Conference League. Video. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT
29-07-2021
18:29

U Craiova - FK Laci 0-0

Vezi video cele mai importante faze AICI

Min. 90+1 – Fedele, foarte aproape să deschidă scorul în prelungiri! Bara îl salvează însă pe Sherri!

Min. 78 – Ocazie mare a Craiovei! Gustavo lovește bine mingea cu capul, dar Sherri reține în siguranță.

Min. 53 – Oltenii tremură! Guindo, foarte aproape să deblocheze tabela de pe Oblemenco!

Min. 45 – Arbitrul fluieră finalul primei reprize!

Min. 37 – Ratare colosală a lui Koljic! Bosniacul scapă singur cu portarul lui Laci, dar pe care îl ia la țintă!

Min. 34 – Șansă de gol și la poarta albanezilor! Bancu nu reușește să pună latul și să trimită mingea în plasă!

Min. 22 – Ocazie uriașă a oaspeților! Malota ratează din 2 metri, singur cu Lazar.

Min. 1 – A început meciul!

29-07-2021
17:33

Echipele de start în Universitatea Craiova - FK Laci

Universitatea Craiova: Lazar – Vlădoiu, Găman, M. Constantin, Vătăjelu – Nistor, Screciu, Bic – Gustavo, Koljic, Bancu. Rezerve: Pigliacelli, Alexandru George, Bălaşa, Căpăţînă, V. Constantin, Fedel, Marieş, Markovic, Mateiu, Mitran, Ofosu, Rusu. Antrenor: Laurenţiiu Reghecampf.

FK Laci: Sherri – Velija, Lushkja, Malota, Roganovic – Shehu, Ignjatovic, Ardit Deliu – Zarubica, Mazrekaj, Harmon. Rezerve: Dajsinani, Bytyqi, Arber Deliu, Prengaj, Qato, Sulovari, Ziko, Zulfiu. Antrenor: Shpetim Duro.

Meciul Universitatea Craiova – FK Laci are loc joi, 29 iulie, cu începere de la ora 21:30, în cadrul manşei secunde a turului 2 preliminar al Conference League. În primul meci, disputat în Albania, FK Laci s-a impus cu scorul de 1-0.

Unde se joacă meciul Universitatea Craiova – FK Laci

Confruntarea Universitatea Craiova – FK Laci se dispută joi, 29 iulie, de la ora 21:30, pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova, în manşa secundă a turului 2 preliminar din Conference League. Oltenii vor să şteargă imaginea proastă a rezultatului din tur şi a eliminării premature din sezonul trecut de Europa League chiar din turul 1.

ADVERTISEMENT

Din păcate, la meciul de pe Ion Oblemenco nu vor avea acces spectatori, decât dacă ar fi fost vorba de copii până la 14 ani însoţiţi de un părinte. Aceasta ca urmare a incidentelor produse acum doi ani la meciul cu Honved Budapesta, UEFA suspendând Craiova pentru meciurile de acasă cu două etape.

Cine transmite la TV partida Universitatea Craiova – FK Laci

Partida Universitatea Craiova – FK Laci se joacă joi, 29 iulie, de la ora 21:30, pe stadionul Ion Oblemenco din Bănie şi va fi transmisă în direct pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1 şi Look Plus. O mai puteţi urmări în format LIVE VIDEO accesând site-ul FANATIK.RO

ADVERTISEMENT

La Craiova, ziua de joi, 29 iulie, va fi una în care pământul pur şi simplu va arde, la 40 de grade, dar la startul jocului se estimează că ar mai putea fi în jur de 32-33, ceea ce este enorm pentru ora 21:30. Jocul va fi condus de finlandezul Mattias Gestranius.

Ce jucători importanţi lipsesc din întâlnirea Universitatea Craiova – FK Laci

Situaţia echipei oltene înaintea returului nu e deloc una roză. Şi asta pentru că Laurenţiu Reghecampfare probleme de lot serioase. Vedeta echipei, Alex Cicâldău, a fost vândut la Galatasaray, pentru 6,5 milioane euro. De asemenea, Andrei Burlacu şi atacantul croat Ivan Mamut au fost cedaţi la FCSB la schimb cu Ionuţ Vână.

ADVERTISEMENT

În afara lui Paul Papp, absent de câteva luni şi încă nerecuperat total, au apărut alte două nume importante pe lista indisponibililor: fundaşul dreapta francez Conte şi vârful Andrei Ivan au suferit rupturi musculare şi sunt out pentru cel puţin o lună. Şi Ştefan Bairam este incert, mai mult nu decât da.

Reghe cere urgent transferuri

În aceste condiţii, noul tehnician al oltenilor, Laurenţiu Reghecampf, trebuie să se descurce cu jucătorii care sunt valizi. În plus, trebuie să facă o echipă care să poată ataca încă din primul minut.

ADVERTISEMENT

Drept urmare, sunt mari şanse să îl vedem revenind în echipă pe fostul atacant al Botoşanilor, Ofosu, alături de Gustavo şi de Koljic, trioul de la care Reghe aşteaptă golul sau golurile, cu Dan Nistor pe post de playmaker.

Cote la pariuri pentru jocul Universitatea Craiova – FK Laci

Cu toate problemele existente la Craiova, bookmakerii sunt ferm convinşi de faptul că echipa olteană este superfavorită şi acordă o cotă foarte joasă pentru succesul alb-albaştrilor, 1,35 faţă de 9,60, cât au primit oaspeţii pentru surpriză.

Din 1986, când Dinamo era scoasă de Partizani Tirana, nici o altă echipă românească nu a mai fost eliminată de o formaţie albaneză în şase confruntări care au avut loc. Craiova riscă serios să devină prima din 1986 încoace.

ADVERTISEMENT