Fotbal intern

Universitatea Craiova, gânduri mari pentru sezonul de primăvară: „Putem învinge orice echipă din România” + critici pentru FRF. VIDEO

30.01.2020 | 14:54
Universitatea Craiova ganduri mari pentru sezonul de primavara Putem invinge orice echipa din Romania  critici pentru FRF VIDEO
ADVERTISEMENT

Corneliu Papură a declarat că Universitatea Craiova are lotul necesar pentru a învinge orice echipă din România și să lupte cu șanse reale la titlu. Antrenorul oltenilor susține că, dacă vor avea atitudinea potrivită, jucătorii nu vor avea probleme în meciul cu Gaz Metan Mediaș, primul oficial din 2020, iar suportul ultrașilor este crucial pentru lupta la primele locuri.

Corneliu Papură vrea titlul cu U Craiova

Universitatea Craiova deschide anul fotbalistic 2020 în Liga 1, odată cu meciul cu Gaz Metan Mediaș, programat vineri de la ora 20:00. Corneliu Papură, revenit în rolul de „principal” pe banca oltenilor după demisia lui Victor Pițurcă, declară că formația sa are șanse mari să debuteze cu o victorie în sezonul de primăvară, iar Elvir Koljic ar putea apărea pe gazon.

ADVERTISEMENT

Papură susține că Universitatea Craiova se poate lupta la titlu în acest sezon, având la dispoziție un lot suficient de valoros, iar suporterii au un rol important în evoluțiile echipei.

Este un meci important, dar nu va rezolva nimic dacă vrem să facem ceva mai mult decât am realizat anul trecut, sunt doar trei puncte importante. Dacă vom avea o atitudine bună, cu siguranță nu vom avea probleme.

ADVERTISEMENT

Nu știu ce au de gând suporterii, sper doar să fie alături de noi, fără ei ne va fi greu să reușim ceva. Au fost momente când ei ne-au ridicat, cu Voluntari am fost conduși, dar cu ajutorul lor am reușit să revenim și să obținem victoria. Dan Nistor este un jucător care s-a integrat foarte bine, cu siguranță ne va ajuta, este un câștig pentru noi.

Eu nu pot fi de acord cu această regulă U21, este o mare problemă, mai ales pentru echipele din cupele europene, nu este normal să avem reguli diferite față de adversarele noastre. Jucători precum Valentin Mihăilă sau Dennis Man de la FCSB s-ar fi impus fără această regulă.

ADVERTISEMENT

Prioritatea pentru noi este să intrăm în play-off, acolo orice echipă are șanse la titlu. Avem meciuri dificile, dar cred că putem învinge orice echipă din România, cred în potențialul nostru, avem lot foarte bun. Koljic ar putea intra, dar nu este apt pentru 90 de minute, asta este sigur”, a declarat Corneliu Papură.

? Conferință de presă Universitatea Craiova.#SustineStiinta #AsaELaCraiova #CampioniLaSuporteri

Gepostet von Universitatea Craiova am Donnerstag, 30. Januar 2020

Elvir Koljic a evoluat în doar două partide de campionat pentru Craiova în toamnă, fiind indisponibil din cauza unei accidentări, și a reușit să marcheze un gol, în partida cu Viitorul.

ADVERTISEMENT

„Dacă nu avem idealuri mărețe, rămânem în mediocritate”

Bogdan Vătăjelu susține, de asemenea, că Universitatea Craiova atacă titlul în acest sezon, iar atmosfera din lot este bună înaintea startului oficial în 2020.

Atmosfera în vestiar este foarte bună, toți așteptăm să începem meciurile oficiale. Vrem să ne batem la titlu, dacă nu avem idealuri mărețe putem rămâne în mediocritate, cred că avem șansele noastre.
Suporterii trebuie să înțeleagă că doar alături de ei putem face lucruri mărețe. Cât au fost alături de noi am avut puterea să facem meciuri bune”, susține Vătăjelu.

Cu patru etape rămase de disputat în sezonul regular, Universitatea Craiova este pe locul patru în Liga 1, cu 37 de puncte, la șapte în spatele liderului CFR Cluj.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Gaz Metan: 4.05 este cota pentru „Total goluri: 1”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT