Fotbal international

Universitatea Craiova – Honved 0-0 (3-1 după loviturile de la 11 metri). Oltenii, în turul 3 al Europa League după un meci nebun pe “Ion Oblemenco”

Universitatea Craiova  Honved 00 31 dupa loviturile de la 11 metri Oltenii in turul 3 al Europa League dupa un meci nebun pe Ion Oblemenco

Universitatea Craiova s-a calificat în turul 3 preliminar al Europa League, după un meci nebun cu Honved în care au avut loc mai multe incidente grave. Partida s-a decis la loviturile de la 11 metri, scor 0-0 (3-1 după penalty-uri), iar Mirko Pigliacelli a fost salvatorul oltenilor. Video cu golurile se regasesc mai jos, la finalul articolului.


Universitatea Craiova – Honved 0-0 din Europa League se joaca azi, 1 august 2019 19:15. Vezi VIDEO Live Stream Online la TV Telekom Sport, Digi Sport și Look.

Echipele de start:
Universitatea Craiova: Pigliacelli – Martic, Kelic, Acka, Bancu – Cicâldău, Mateiu, Ivanov – Bărbuț, Roman, Vătăjelu. Antrenor: Corneliu Papură.
Honved: Lefkovits – Ikenne, Batik, Kamber, Lovric, Kukoc – Kesztyus, Moretti, Bano-Szaba – Moutari, Kulach. Antrenor: Giuseppe Sannino.

Universitatea Craiova – Honved  0-0

Universitatea Craiova Universitatea Craiova
1 august 2019 19:15
0-0
Honved Honved

Comentariul LIVE Universitatea Craiova – Honved 0 -0

  • 21:38:03
    A început
    a doua repriză a prelungirilor

    ––––––––––––––-
  • 21:35:15
    Sfârşitul reprizei
  • 105:00
    Repriza va fi prelungită cu un minut
  • 21:19:04
    A început
    prima repriză a prelungirilor

    ––––––––––––––-
  • 21:14:19
    Sfârşitul reprizei
  • 90:00
    Repriza va fi prelungită cu 5 minute
  • 20:23:47
    A început
    repriza a doua

    ––––––––––––––-
  • 20:09:06
    Sfârşitul reprizei
  • 45:00
    Repriza va fi prelungită cu 7 minute

Urmarește Live Score meciul Universitatea Craiova – Honved, din Europa League. Meciul are loc pe 1 august 2019 19:15. Toate informațiile despre Universitatea Craiova – Honved sunt în aplicația de mai jos. Acolo ai meciurile directe dintre cele două echipe, ultimele rezultate și alte scoruri live de la meciurile care se dispută în acest moment.

Universitatea Craiova – Honved, ultimele rezultate directe

Verifică mai jos ultimele rezultate directe dintre Universitatea Craiova și Honved și vezi scorurile precedentelor partide disputate de cele două echipe din Europa League. Meciul dintre Universitatea Craiova şi Honved se dispută pe stadionul Stadionul Ion Oblemenco, cu o capacitate de 
30944.

  • Honved Honved
    Europa League
    25 iulie 2019 19:55
    0-0
    Universitatea Craiova Universitatea Craiova

VEZI AICI TOATE FAZELE IMPORTANTE DIN MECIUL UNIVERSITATEA CRAIOVA – HONVED

Meciul Craiova – Honved are loc joi, 1 august, cu începere de la ora 19:15, în cadrul celei de-a doua manşe a turului 2 preliminar din Europa League. În primul joc, la Gyor, meciul nu a avut loc la Budapesta, tabela de marcaj a rămas imaculată, oltenii având trei mari ocazii de gol irosite, faţă de una a lui Honved, la care a salvat fantastic portarul Pigliacelli.

Craiova – Honved Budapesta Live Stream Online Digi Sport şi Look Plus

Partida Craiova – Honved se joacă joi, 1 august, de la ora 19:15, pe stadionul Ion Oblemenco şi va fi condusă de o brigadă din Irlanda de Nord, avându-l la centru pe Aron Hunter, 40 de ani, arbitru de categoria 3 la nivel FIFA, care a mai condus în 2011, anul când a devenit arbitru FIFA, partidele de la Turneul de Elită U17 Ungaria – România şi România – Rusia, ambele încheiate cu acelaşi scor, 2-1 pentru tricolorii mici. Nu a arbitrat până acum nici o echipă românească de club. Partida va fi transmisă la televizor pe Digi Sport 1 şi Look Plus, dar puteţi intra şi pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări confruntarea din Bănie în format LIVE VIDEO.

Craiova este aşadar în postura favorabilă de a urca în turul 3 preliminar al Europa League, acolo unde ar urma să aibă în faţă echipa greacă AEK Atena. Pentru aceasta trebuie să învingă în cele 90 de minute pe Honved Budapesta, indiferent de scor sau să încheie 0-0 ca în meciul tur, dar şi după prelungiri, ajungând la lovituri de deaprtajare. O situaţie deloc dorită, dar care trebuie şi ea luată în calcul. În schimb, orice gol primit de la unguri poate fi fatal.

Craiova – Honved. Oltenii aşteaptă cel puţin un gol de la puternicul atacant Carlos Fortes

Bokkmakerii văd victoria oltenilor

Corneliu Papură, care a dezvăluit faptul că se consultă mult cu Victor Piţurcă înainte de meciuri, a mai recuperat dintre jucătorii cu probleme medicale şi poate răsufla uşurat în privinţa apărării, acolo unde are refăcut cuplul de fundaşi centrali Acka-Kelic. În tribune sunt aşteptaţi între 15 şi 20 de mii de spectatori, dintre care doar câteva sute de fani de la Budapesta.

Bookmakerii merg destul de hotărât pe succesul Craiovei, care are cotă de 1,55, faţă de 5,90 cât a primit Honved. Însă echipa lui Corneliu Papură trebuie să fie foarte atentă, pentru că acest 0-0 poate fi şi avantajos şi periculos în acelaşi timp. În ultimele trei meciuri apărarea Craiovei nu a mai încasat gol, dar asta şi pentru că a avut multă şansă în jocul cu Chindia, disputat tot în Bănie, oaspeţii lovind bara în ultimele secunde!