Fotbal intern

Universitatea Craiova i-a prezentat oficial pe Ivan, Mățel și Cosic! ”Nu simt nicio presiune pentru meciul cu FCSB”

13.09.2019 | 14:36
Universitatea Craiova ia prezentat oficial pe Ivan Matel si Cosic Nu simt nicio presiune pentru meciul cu FCSB

Universitatea Craiova i-a prezentat oficial pe jucătorii Andrei Ivan, Alexandru Mățel și Uros Cosic, veniți după numirea lui Victor Pițurcă în funcția de manager general. Președintele Marcel Popescu, prezent la conferința de presă, a anunțat că odată cu aducerea celor trei fotbaliști gruparea din Bănie a încheiat perioada de mercato și a precizat că aceasta a fost cea mai spectaculoasă campanie de transferuri.

Universitatea Craiova i-a prezentat oficial pe Ivan, Mățel și Cosic: ”Fac orice ca să câștigăm campionatul”

”Sunt fericit că m-am întors acasă. Am spus întotdeauna că în România voi juca doar la Universitatea și asta mă face fericit. Nu am pregătit nimic special pentru meciul cu FCSB. Nu este important dacă o să marchez, important este să câștigăm. Nu am lucrat niciodată cu domnul Pițurcă, dar sper să câștigăm trofee, să câștigăm campionatul. Nu simt nicio presiune pentru meciul cu FCSB, dar toată lumea știe ce înseamnă un asemenea derby. Sunt bine, m-am păregătit bine și la Krasnodar. Consideră că este un pas înainte că m-am întors acasă”, a declarat Andrei Ivan.

Fundașul dreapta Alexandru Mățel a dezvăluit că nu este speriat de concurența cu Ivan Martic: ”Sunt foarte fericit că sunt aici, la un club importat din România. Vreau să ne luptăm pentru campionat. Pentru mine a fost important că pe bancă a venit Victor Pițurcă. Nu mă sperie concurența cu Martic. Concurența este benefică pentru echipă. Fac orice ca să câștigăm campionatul”.

Andrei Ivan la antrenamentul echipei Universitatea Craiova

”Numirea lui Pițurcă a fost un argument în plus pentru venirea mea aici”

”Sunt foarte fericit că am semnat pe trei ani cu Universitatea. Am aflat că este un club foarte mare și îmi doresc să ajut la câștigarea de trofee. Cu siguranță a fost un argument în plus, pentru că auzisem numai lucruri bune despre antrenor. Sunt jucător profesionist și la meciul cu AEK am ținut cu echipa mea de atunci chiar dacă antrenorul nu m-a folosit. Acum sunt aici și voi da totul pentru noua mea formație. În ultimii trei ani am jucat fundaș central, dar am avut și meciuri unde am jucat mijlocaș defensiv”, a precizat Uros Cosic.

? #LIVE: Conferința de presă a Universității Craiova.#SustineStiinta #AsaELaCraiova #CampioniLaSuporte

Gepostet von Universitatea Craiova am Freitag, 13. September 2019

Partida Universitatea Craiova – FCSB, din etapa a noua din Casa Pariurilor Liga 1, se va disputa duminică, 15 septembrie, de la ora 21:00, pe stadionul Ion Oblemenco și va fi transmis în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK. Înaintea jocului, FANATIK a făcut o analiză a situație prin care trec cele două formații și forma pe care o arată jucătorii pe compartimente.

Tags: