Fotbal intern

Universitatea Craiova îl readuce la echipă pe Stephan Drăghici, unul dintre cei mai talentați jucători U21 din Liga 1 Betano

19.02.2019 | 17:41
Universitatea Craiova il readuce la echipa pe Stephan Draghici unul dintre cei mai talentati jucatori U21 din Liga 1 Betano

Universitatea Craiova îl readuce la echipă pe Stephan Drăghici, unul dintre cei mai talentaţi jucători U21 din Liga 1 Betano. Formaţia antrenată de Devis Mangia se pregăteşte pentru sezonul viitor, când echipele din prima ligă sunt obligate să aibă pe teren doi jucători care să poată fi eligibili pentru echipa de tineret a României.

Ca să-l readucă la echipă, Universitatea Craiova s-a prevalat de o clauză din contract care îi permitea să cheme jucătorul înapoi oricând. În caz contrar, Sepsi Sfântu Gheorghe, echipă la care era împrumutat Stephan Drăghici, era obligată să plătească o penalitate de 100.000 de euro.

Universitatea Craiova îl readuce la echipă pe Stephan Drăghici. Anunţul făcut de Sepsi Sfântu Gheorghe

Universitatea Craiova îl readuce la echipă pe Stephan Drăghici, iar conducătorii lui Sepsi Sfântu Gheorghe au anunţat despărţirea de fotbalistul pe care îl împrumutaseră până în vara acestui an. “Drăghici s-a întors la U Craiova. Stephan Drăghici nu mai face parte din lotul echipei Sepsi OSK. Mijlocașul se întoarce la U Craiova, de unde a fost împrumutat, în vara anului trecut, clubului nostru. Cu această ocazie îi mulțumim jucătorului pentru evoluțiile avute în tricoul Sepsi OSK și îi urăm mult succes în carieră”, au anunţat conducătorii Sepsi Sfântu Gheorghe pe contul oficial al clubului de Facebook.

Universitatea Craiova îl readuce la echipă pe Stephan Drăghici
Universitatea Craiova îl readuce la echipă pe Stephan Drăghici

În actualul sezon din Liga 1 Betano, Stephan Drăghici a jucat 19 meciuri pentru Sepsi Sfântu Gheorghe, fără să marcheze vreun gol. Până în prezent, mijlocaşul de 21 de ani a evoluat pentru CSM Râmnicu Vâlcea, Academica Clinceni, Juventus București și Sepsi, echipe la care a fost împrumutat de U Craiova. În toamnă, în etapa a 7-a din Liga 1 Betano, fotbalistul a fost inclus în echipa ideală a rundei după o prestaţie excelentă în meciul Sepsi Sfântu Gheorghe – Dunărea Călăraşi 1-0, când a jucat perfect pe banda dreaptă.