Fotbal intern

Universitatea Craiova îl vrea pe Alexandru Greab! Portarul de la Concordia ar urma să-l înlocuiască pe Mirko Pigliacelii

12.12.2019 | 19:44
Universitatea Craiova il vrea pe Alexandru Greab Portarul de la Concordia ar urma sal inlocuiasca pe Mirko Pigliacelii
ADVERTISEMENT

Mirko Pigliacelli a intrat în dizgrația lui Victor Pițurcă, infomație dezvăluită de FANATIK, iar Universitatea Craiova vrea să îl transfere pe Alexandru Greab de la Concordia Chiajna penru a-l înlocui pe goalkeeperul italian, anunță gsp.ro.

Universitatea Craiova vrea să-l transfere pe Alexandru Greab

Ruptura dintre Mirko Pigliacelli și Victor Pițurcă s-a produs înaintea meciului pe care Universitatea Craiova l-a jucat împotriva lui Hermannstadt, scor 3-0, iar portarul italian în vârstă de 26 de ani nu a mai făcut parte din lotul oltenilor la meciurile jucate de formația din Bănie cu Hermannstadt, Sepsi OSK, Botoșani și Astra Giurgiu.

ADVERTISEMENT

Mirko Pigliacelli a fost trimis la echipa secundă a clubului din Bănie, dar Victor Pițurcă a decis să îl primească pe portarul italian la antrenamentele Universității Craiova înaintea partidei cu FC Voluntari din etapa 21 din campionat.

Alexandru Greab joacă pentru Concordia Chiajna

Pe lângă Mirko Pigliacelli, Victor Pițurcă îi mai are în lot pe Laurențiu Popescu și Andrei Marinescu, dar fostul selecționer al echipei naționale a României s-a orientat către alt portar din România. Alexandru Greab are șanse mari să ajungă la formația din Bănie în perioada de mercato din iarnă.

ADVERTISEMENT

Alexandru Greab se află sub contract cu Concordia Chiajna, formație care evoluează în Liga 2, și este cotat de site-urile de specialitate la 200.000 de euro. Portarul în vârstă de 27 de ani a ajuns la formația din eșalonul secund din postra de jucător liber de contract în iulie 2018, după ce în trecut a jucat pentru Gloria Bistrița și Gaz Metan Mediaș.

  • ”Un jucător nu poate să lipsească decât din trei motive: că e accidentat, că are cartonaşe sau că nu consider eu că trebuie să joace. Pigliacelli nu a jucat, fiindcă eu am considerat că trebuie să apere Popescu. am avut o discuţie cu el, fiindcă s-a supărat foarte rău că nu este titular, el tot timpul vrea să fie titular. E profesionist, trebuie să se pregătească şi să prindă echipa din nou. Dacă nu, e problema lui! E angajat al clubului, e plătit, ia lunar salariu, trebuie să-şi facă meseria. Şi cu asta, basta!” – Victor Pițurcă

Craiova a plătit 300.000 de euro pentru Mirko Pigliacelli

Mirko Pigliacelli a ajuns la Universitatea Craiova în vara anului 2018 sub formă de împrumut, iar Mihai Rotaru a decis să le plătească celor de la Pro Verecelli nu mai puțin de 300.000 de euro pentru transferul definitiv al italianului. În prezent, Mirko Pigliacelli este cotat de site-urile de specialitate la 1,5 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova se află pe locul 4 în clasament, cu 34 de puncte, la 6 în spatele liderului Astra Giurgiu. Oltenii au 10 victorii, patru remize și 6 înfrângeri în cele 20 de meciuri jucate în sezonul 2019 – 2020 și un golaveraj de 29 – 19.

Pentru Universitatea Craiova urmează meciul cu FC Voluntari, sâmbătă, 14 decembrie, de la ora 20.00, pe stadionul Anghel Iordănescu, în etapa 21 din sezonul 2019 – 2020. Partida va fi transmisă de Telekom Sport, Look TV și Digi Sport, iar cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 3.30 este cota pentru o remiză pe Arena Națională. Vezi aici toate cotele!

 

ADVERTISEMENT