Fotbal intern

Universitatea Craiova insistă pentru transferul lui Virgil Ghiță. “Oferta a fost făcută!”

26.07.2019 | 10:04
Universitatea Craiova insista pentru transferul lui Virgil Ghita Oferta a fost facuta

Universitatea Craiova încearcă să întărească defensiva în perioada de mercato din această vară, iar Sorin Cârțu, președintele formației pregătite de Corneliu Papură, a anunțat că oltenii îl doresc în continuare pe Virgil Ghiță de la FC Viitorul Constanța și că au înaintat o ofertă concretă.

Universitatea Craiova insistă pentru transferul lui Virgil Ghiță

Mai mult, Sorin Cârțu s-a ținut de glume în momentul în care a aflat că Virgil Ghiță a fost rezervă în meciul pierdut de Viitorul pe terenul celor de la Gent, scor 3-6, în turul 2 preliminar al Europa League. Fundașul care a făcut parte din lotul României U21 pentru EURO 2019 a fost introdus pe teren în repriza a doua.

“Suntem în lucru pentru un fundaș central. Noi am făcut o ofertă pentru Ghiță de la Viitorul. Dacă nu e pe teren, poate își merită banii (n.r. Virgil Ghiță a fost introdus de Gică Hagi pe teren la meciul cu Gent în locul lui Iacob). Oferta a fost făcută pentru Viitorul”, a declarat Sorin Cârțu pentru Pro X.

Virgil Ghiță și Bogdan Țîru la un antrenament susținut de Viitorul înaintea meciului cu Gent. Sursă foto: sportpictures.eu
Virgil Ghiță și Bogdan Țîru la un antrenament susținut de Viitorul înaintea meciului cu Gent. Sursă foto: sportpictures.eu

Gică Hagi refuză să-l dea la Universitatea Craiova pe Virgil Ghiță

“Ghiță a avut o ofertă să se ducă, dar nu îl las. A avut de la Craiova, dar e scump, e prea sump pentru ei și rămâne la noi“, a declarat Gică Hagi în urmă cu mai bine de o săptămână. FANATIK a dezvăluit că Mihai Rotaru, patronul celor de la Universitatea Craiova, a oferit 500.000 de euro în schimbul fundașului de la Viitorul, sumă considerată prea mică de “Rege”.

Gică Hagi a cerut 1,3 milioane de euro în schimbul transferului lui Virgil Ghiță, mult peste ceea ce a oferit Mihai Rotaru. Universitatea Craiova întâmpină probleme în apărare după accidentarea lui Florin Gardoș. Astfel, oltenii vor încerca să forțeze transferul internaționalului român U21 în această perioadă de mercato.

  • 1.000.000 de euro este cota lui Virgil Ghiță, conform transfermarkt.com