Sport

Universitatea Craiova, invincibilă pe „Ion Oblemenco” în a doua parte a sezonului! De când nu a mai pierdut pe teren propriu în Liga 1

Universitatea Craiova este neînvinsă pe teren propriu în a doua parte a sezonului. În 2022, oltenii au pierdut doar două puncte pe stadionul „Ion Oblemenco”.
08.05.2022 | 09:39
Universitatea Craiova invincibila pe Ion Oblemenco in a doua parte a sezonului De cand nu a mai pierdut pe teren propriu in Liga 1
Universitatea Craiova, invincibilă pe „Ion Oblemenco” în a doua parte a sezonului! De când nu am mai pierdut pe teren propriu în Liga 1 sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova nu a pierdut niciun meci pe teren propriu de la reluarea campionatului. În 2022, trupa antrenată de Laurențiu Reghecampf a obținut opt victorii pe stadionul „Ion Oblemenco” și a înregistrat un singur rezultat de egalitate, cu CFR Cluj, scor 1-1, în sezonul regulat.

Universitatea Craiova, invincibilă pe „Ion Oblemenco”. CFR Cluj a fost singura formație care a putut să obțină puncte pe arena din Bănie, în 2022

„Știința” se simte bine pe „Ion Oblemenco”. În a doua parte a sezonul din Casa Pariurilor, Universitatea Craiova a reușit să devină o echipă de neînvins pe teren propriu, iar oltenii vor să continue seria de victorii obținute pe arena din Bănie cu FCSB, partida programată duminică, de la 19:30.

ADVERTISEMENT

De la reluarea campionatului, Universitatea Craiova a devenit formație greu de înfrânt pe teren propriu. Oltenii au disputat nouă partide pe stadionul „Ion Oblemenco” în 2022, iar trupa lui Laurențiu Reghecampf a câștigat 25 de puncte din 27 posibile.

CFR Cluj este singura echipă care a reușit să îi creeze probleme Universității Craiova în a doua parte a acestei ediții de campionat, pe teren propriu. În sezonul regulat, ardelenii au condus pe tabela de marcaj încă din minutul 14, însă oltenii au izbutit să marcheze golul egalizator în prelungiri, prin Gustavo.

ADVERTISEMENT

Campioana în exercițiu a revenit pe „Ion Oblemenco” în etapa a patra etapă a play-off-ului din Casa Pariurilor Liga 1, însă fără Dan Petrescu pe banca tehnică. De această dată, Universitatea Craiova se impunea în fața „feroviarilor”, scor 3-2, după un gol înscris la ultima fază de Ante Roguljic.

Ultimul meci pierdut pe teren propriu a fost cu următoarea adversară a „alb-albaștrilor”, FCSB

Universitatea Craiova continuă să lupte pentru a termina actuala ediție de campionat pe poziția secundă a clasamentului din Casa Pariurilor Liga 1. În etapa precedentă, formația din Bănie și-a securizat locul trei după victoria obținută cu FC Voluntari, scor 1-0.

ADVERTISEMENT

Următoarea adversară a „alb-albaștrilor” este FCSB, echipă care își dorește să câștige titlul de campioană a României, după șase sezoane fără succes în Casa Pariurilor Liga 1. Înaintea derby-ului de pe „Ion Oblemenco”, Universitatea Craiova se află la patru puncte distanță de trupa antrenată de Toni Petrea în clasamentul din play-off-ul campionatului.

În partida din sezonul regulat disputată pe „Ion Oblemenco”, din 28 noiembrie 2021 , Universitatea Craiova a fost înfrântă de FCSB, scor 2-3. Pentru „juveți” a fost ultimul meci pierdut pe teren propriu din Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

De atunci, Universitatea Craiova a mai disputat un singur meci împotriva celor de la FCSB, în play-off-ul din Casa Pariurilor Liga 1, dar pe Arena Națională. Trupa lui Laurențiu Reghecampf a câștigat cu 2-0 în fața formației finanțate de Gigi Becali, iar oltenii se așteaptă să aibă parte de un rezultat similar și pe „Ion Oblemenco”, programat duminică, de la ora 19:30.

Universitatea Craiova se așteaptă ca suporterii echipei să creeze o atmosferă incediară pe „Ion Oblemenco”, cu FCSB. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate numărul mare de bilete achiziționate de fanii „alb-albaștrilor” înaintea derby-ului de pe aerna din Bănie.

  • 13 victorii a obținut Universitatea Craiova pe teren propriu în acest sezon

  • 3 rezultate de egalitate au obținut „juveții” pe arena din Bănie

  • 2 înfrângeri a suferit trupa lui Laurențiu Reghecampf în acest sezon pe „Ion Oblemenco”


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – FCSB: 1,34 este cota pentru „șansă dublă: 12”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT