Fotbal intern

Universitatea Craiova își asigură viitorul! Cu cine au semnat oltenii. Exclusiv

11.12.2020 | 13:20
Universitatea Craiova isi asigura viitorul Cu cine au semnat oltenii Exclusiv
Universitatea Craiova își asigură viitorul! Cu cine au semnat oltenii. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova se gândește la viitor și face demersuri în acest sens. Oltenii au semnat cu doi fotbaliști de mare perspectivă și care pot fi părtași la viitoarele succese ale Științei.

Vestea bună vine chiar înainte de partida pe care Craiova o are de disputat la Arad, cu UTA, revelația campionatului. Jocul se va desfășura luni, 14 decembrie, de la ora 19:00. Inițial, LPF programase duelul de la 20:30, însă oficialii Ligii au modificat ora de start. Partida contează pentru etapa cu numărul 13 din Liga 1.

ADVERTISEMENT

De altfel, oficialii echipei din Bănie și-au asigurat și serviciile lui Ștefan Baiaram pentru următorii ani. Tânărul jucător a devenit deja un jucător consacrat în prima ligă.

Oficialii Universității Craiova asigură viitorul echipei. Ce jucători au semnat prelungirile contractului

Pepiniera Universității Craiova continuă să producă talente. Valentin Mihăilă este ultimul jucător crescut în academia oltenilor și care a ajuns să fie vândut pe bani mulți. Parma a plătit nu mai puțin de 8,5 milioane de euro. Următorul „pe listă” ar putea fi Ștefan Baiaram, în vârstă de doar 17 ani.

ADVERTISEMENT

Extrema Științei este în vizorul mai multor cluburi mari: „Sper ca această plecare a lui Valentin Mihăilă în Italia să îi dea posibilitatea lui Fane să se afirme și să atragă atenția cluburilor mari din străinătate. Poate fi viitorul produs de export pe bani mulți al Universității Craiova. Consider că în doi ani de zile el va putea fi vândut pe o sumă mare, dar va depinde foarte mult de ceea ce va face la Campionatul European de anul viitor (n.r. EURO U19). Poate fi vândut și mai repede, depinde de evoluția lui,” declara Silviu Bogdan, fostul manager al Centrului de Copii și Juniori al Craiovei. Recent, Baiaram a semnat prelungirea până în anul 2026.

Baiaram, Mitran și Danciu
Ștefan Baiaram, Ionuț Mitran și Marian Danciu, viitoarele staruri ale Craiovei

FANATIK a aflat că oficialii clubului au reușit să prelungească contractele a încă doi jucători de mare perpectivă, fiind vorba de fundașul Ionuț Mitran și mijlocașul Marian Danciu. Dacă primul a debutat deja în Liga 1 și a arătat că poate fi o soluție pentru banda dreaptă a echipei, Danciu se află pe lista de așteptare, dar nu este exclus să îl vedem în teren la viitoarele meciuri.

ADVERTISEMENT
  • 3 apariții are Ionuț Mitran în tricou Universității Craiova
  • 149 de minute a prins pe terenul de joc

Oltenii nu vor să mai fie puși în situația în care să piardă tineri de perspectivă

Prelungirile de contract ale tinerilor nu sunt chiar punctul forte al oficialilor Universității Craiova. Mai mulți jucători de perspectivă au plecat din Bănie pentru că nu s-au înțeles cu conducerea echipei. Ultimul caz este cel al lui Octavian Popescu, fotbalist care face „senzație” pe la FCSB. Victor Pițurcă l-a văzut cât este de talentat, însă oficialii l-au pierdut din mână și a ajuns în curtea bucureștenilor.

ADVERTISEMENT

Nu vreau să mai discut de Craiova, asta e…. Mie mi-a plăcut la Craiova! Erau orientați să crească tineri… Asta a fost condiția: să semneze și să rămână acolo. L-au forțat să semneze prelungirea ca să îl bage în teren! Că vezi, Doamne, îl bagă dacă semnează. I-a spus în față: „Vei juca sâmbătă titular dacă semnezi!”. Și cu noi în mașină… Am auzit tot! Foarte mult m-am enervat, pentru că eram acolo,” a declarat tatăl lui Octavian Popescu pentru FANATIK

Mitran și Danciu au semnat contracte valabile pe cinci ani. Despre primul se spune că este chiar viitorul „Nicolae Negrilă”. FANATIK a scris despre povestea sa.


  • (P) Cota BETANO pentru UTA Arad – Universitatea Craiova : 1,72 este cota pentru „ambele echipe nu înscriu“. Vezi aici toate cotele!

 

 

ADVERTISEMENT