Sport

Universitatea Craiova își lansează echipamentul! Surprize pentru suporterii din Bănie

Universitatea Craiova a anunțat data lansării echipamentului oficial pentru sezonul 2024-2025. Gruparea din Bănie a pregătit și surprize pentru suporteri.
04.07.2024 | 14:25
Universitatea Craiova isi lanseaza echipamentul Surprize pentru suporterii din Banie
Universitatea Craiova își lansează echipamentul! Surprize pentru suporterii din Bănie. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Sezonul 2024-2025 din SuperLiga începe vineri, 12 iunie, pentru Universitatea Craiova. Până la ora întâlnirii cu FC Hermannstadt, gruparea din Cetatea Băniei i-a anunțat pe suporteri când va fi lansat noul echipament oficial.

Când își lansează Universitatea Craiova echipamentul! Surprize pentru suporteri

Costel Gâlcă are încă opt zile la dispoziție pentru a pregăti debutul din SuperLiga cu FC Hermannstadt. Partida se va juca în deplasare, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, tocmai ca gazonul de pe stadionul „Ion Oblemenco” să fie montat.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova își va prezenta și noul echipament oficial în fața suporterilor „alb-albaștri” înaintea partidei cu FC Hermannstadt. Gruparea din Bănie a anunțat că evenimentul se va desfășura pe Terasa Promenada Craiova, duminică, între orele 18:00 și 22:00.

„Cu această ocaziie, suporterii din Cetatea Băniei au șansa să își întâlnească favoriții, dar și legendele Craiovei Maxima. Trupa lui Costel Gâlcă a anunțat și că fanii vor avea mai multe surprize la evenimentul din Promenada.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova își lansează noul echipament! Duminică, 7 Iulie, între orele 18:00 – 22:00, Terasa Promenada Craiova. Fii și tu părtaș la acest eveniment în care ai șansa să te întâlnești cu favoriții tăi și cu legendele Științei!

Suporterii care vor îmbrăca culorile alb-albastre au șansa să plece cu premii din partea noastră Universitatea Craiova și partenerii săi vor pune în joc sute de premii! Va fi o seară cu multe surprize, care se va încheia cu un foc de artificii! Pe 7 iulie ne vedem în alb-albastru!”, scriu oltenii.

ADVERTISEMENT

Costel Gâlcă, campanie impresionantă de transferuri la Universitatea Craiova

Costel Gâlcă a cerut întâriri la plecarea în stagiul de pregătire din Austria și le-a primit până la sfârșitul lui. Universitatea Craiova a rezolvat cel de-al cincelea transfer al verii în cursul zilei de miercuri, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

Grego Sierra a fost prezentat oficial la Universitatea Craiova și deja s-a alăturat lotului din baza de pregătire „Ilie Balaci”. Fundașul spaniol cerut expres de Costel Gâlcă a semnat un contract valabil pe doi ani.

ADVERTISEMENT

Pe lângă Grego Sierra, Costel Gâlcă i-a transferat la Universitatea Craiova și pe Carlos Mora, Luis Paradela, Silviu Lung Jr. și Takuto Oshima. Ultimul dintre aceștia a fost analizat și de Pavel Badea, fost fotbalist în Japonia.

„Fotbaliștii japonezi sunt foarte disciplinați tactic, sunt foarte muncitori și în general sunt extrem de combativi. Este printre puținii japonezi care au ajuns în România, este un jucător exotic. Sper că va fi un ambasador bun al fotbalului japonez în România, la fel Takayuki Seto.

M-a impresionat seriozitatea și dăruirea de care au dat dovadă, dar și disciplina pe care o aveau jucătorii japonezi în meciuri și antrenamente. Cred că poate fi un jucător interesant, dacă are caracteristicile pe care le-am întâlnit în Japonia”, spunea Pavel Badea pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 10.00 este cota pentru „Câștigător Liga 1 2024-2025: Universitatea Craiova”