Sport

Universitatea Craiova își rezolvă problemele din ofensivă. Program special pentru un jucător. Exclusiv

Universitatea Craiova vrea să rezolve problema din ofensivă, iar pentru a face acest lucru i-a pregătit un program special lui Jovan Markovic.
02.06.2021 | 14:07
Universitatea Craiova își rezolvă problemele din ofensivă. Program special pentru un jucător. Exclusiv
U Craiova rezolvă problema din ofensivă. Program special pentru un jucător. Exclusivsursă foto: ucv1948.ro
ADVERTISEMENT

Tânărul Jovan Markovic și-a încheiat perioada de împrumut de la Academica Clinceni și revine la Universitatea Craiova. Din cauză că are câteva kilograme în plus, el a intrat într-un program special.

Fotbalistul de 20 de ani nu va avea deloc pauză între cele două sezoane. El se va antrena în fiecare zi la Cantonamentul din „Lunca Jiului” pentru a fi la o greutate optimă la reunirea echipei din Bănie și pentru a-l impresiona pe Marinos Ouzounidis.

Universitatea Craiova vrea să rezolve problema jucătorilor din ofensivă și i-a pregătit un program special lui Jovan Markovic. Tânărul atacant nu are deloc vacanță în perioada de vară

Una dintre cele mai mari probleme pe care le-a întâmpinat echipa din Bănie în acest sezon a fost în ofensivă. După accidentarea lui Elvir Koljic, Știința a uitat pur și simplu să marcheze, după ce Ivan Mamut și Alexandru Tudorie nu au putut să profite de absența „dragonului”.

ADVERTISEMENT

Golul lăsat de atacantul bosniac s-a aprofundat spre finalul sezonului, atunci când Universitatea Craiova a avut o serie de înfrângeri surprinzătoare în play-off-ul Ligii 1.

Oficialii craioveni au început deja să implementeze o strategie pentru a nu se mai întâmpla astfel de episoade și în sezonul viitor. Pe lângă revenirea preconizată a lui Elvir Koljic, conducerea administrativă i-a pregătit un regim special lui Jovan Markovic, jucătorul în care și-au apus atât de multe speranțe în sezoanele precedente.

ADVERTISEMENT

Originar din Corabia, fotbalistul de 20 ani a fost împrumutat la Academica Clinceni în sezonul 2020-2021. Chiar dacă nu a jucat foarte mult și a avut și anumite probleme cu greutate, Markovic și-a făcut treaba când a intrat pe teren. Astfel, atacantul are 4 goluri în 12 meciuri bifate în campionat, dar fără a fi vreodată integralist.

Conform informațiilor FANATIK, Jovan Markovic a primit asigurări de la oficiali că va primi o nouă șansă la Universitatea, dar cu condiția de a mai da jos din kilograme. Acesta s-a pus deja pe treabă, neavând deloc o vacanță între sezoane. Se află zi de zi la baza de pregătire a Științei, acolo unde are un program special.

ADVERTISEMENT

Jovan Markovic anunță că vrea să fie om de bază la Universitatea Craiova: „Să dau minim 10 goluri sezonul viitor.” Împrumutul lui Tudorie nu va fi prelungit, în timp ce Mamut este dorit de Gigi Becali

Născut în localitatea natală a „tunarului” Ion Oblemenco, Jovan Markovic vrea să demonstreze că este un fotbalist demn de echipa la care Oblemenco a făcut senzație în urmă cu 50 de ani.

Jovan Markovic gesticulând. Sursă foto: sportpictures.eu
Jovan Markovic vine să facă senzație în Bănie. Sursă foto: sportpictures.eu

Pe contul său de Instagram, Jovan Markovic a răspuns unei sesiuni de întrebări venite din partea fanilor. Acesta și-a prezentat obiectivele pentru sezonul viitor la Universitatea Craiova. Întrebat câte goluri va marca, Markovic a spus: „Păi, la Clinceni, în 13 meciuri jucate câte 30-40 de minute am dat patru goluri. Eu mi-am propus să dau minim 10 și să joc minim 20 de meciuri”.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește compartimentul ofensiv, Universitatea va opera câteva modificări. Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, împrumutul lui Alexandru Tudorie nu va fi prelungit, iar Ivan Mamut ar putea pleca și el, fiind dorit de Gigi Becali la FCSB.

Brazilianul Gustavo, fotbalist ofensiv, își va încheia împrumutul în Emiratele Arabe Unite și va trece sub comanda lui Marinos Ouzounidis. De asemenea, oficialii caută noi soluții și nu este exclus să apară transferuri în atac.

ADVERTISEMENT

Lotul Universității Craiova se va reuni pe 14 iunie, iar plecarea în cantonament este programată câteva zile mai târziu. Jucătorii vor pregăti în Austria jocul cu CFR Cluj din Supercupa României de pe 10 iulie. FRF încă nu a anunțat locul de desfășurare.

  • 150.000 de euro este cota de piață a atacantului Jovan Markovic
  • 1 gol și 3 pase decisive are tânărul de 20 de ani la Universitatea Craiova

  • (P) Cota BETANO ca U Craiova să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 4,50. Vezi aici toate cotele!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik