Sport

U Craiova l-a „vânat” și în urmă cu trei ani pe Ionuț Vînă! Motivul pentru care oltenii l-au ales pe Alexandru Cicâldău, în 2018. Exclusiv

FANATIK vă prezintă, în exclusivitate, motivul pentru care Ionuț Vînă, noul mijlocaș al Universității Craiova, nu a ajuns în Bănie încă din urmă cu trei ani, deși oltenii îl doreau.
31.07.2021 | 20:07
U Craiova la vanat si in urma cu trei ani pe Ionut Vina Motivul pentru care oltenii lau ales pe Alexandru Cicaldau in 2018 Exclusiv
ADVERTISEMENT

Așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, FCSB l-a cedat, pe Ionuț Vînă, Universității Craiova, la schimb cu Andrei Burlacu și Ivan Mamut.

Formația olteană l-a mai dorit și în urmă cu trei ani pe ex-mijlocașul de la FCSB, însă, la acel moment, în Bănie, a fost adus Alexandru Cicâldău.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova l-a „vânat” și în urmă cu trei ani pe Ionuț Vînă

FANATIK a aflat că, în 2018, Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a avut de ales între Ionuț Vînă și Alexandru Cicâldău, ambii fiind, la acel moment, jucătorii Viitorului Constanța.

Însă, într-un final, finanțatorul din Bănie a decis să-l transfere pe Cicâldău, deoarece era eligibil pentru regula U21. Un an mai târziu, și Ionuț Vînă a fost transferat de o echipă de top din campionatul românesc, FCSB.

ADVERTISEMENT

Ionuț Vînă nu a reușit să se impună la FCSB, motiv pentru care a stat mai mult pe banca de rezerve.

De cealaltă parte, Alex Cicâldău a devenit unul dintre „pilonii” Universității Craiova, evoluțiile foarte bune aducându-i un transfer la Galatasaray, în această vară.

ADVERTISEMENT

Având în vedere că a rămas fără unul dintre cei mai importanți jucători, Universitatea Craiova l-a „ochit” din nou pe Ionuț Vînă.

Profitând de situația ingrată în care se afla la FCSB, Mihai Rotaru i-a oferit, lui Gigi Becali, pe Andrei Burlacu și Ivan Mamut, în schimbul lui Ionuț Vînă.

ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu vede cu ochi buni transferul lui Ionuț Vînă la Universitatea Craiova

Ilie Dumitrescu, fostul jucător al Stelei, consideră că Universitatea Craiova a făcut un transfer foarte bun prin aducerea lui Ionuț Vînă și este dispus să parieze că acesta se va impune la formația din Bănie.

„Eu cred foarte mult în jucătorul ăsta, în Vînă. Nu a reușit la FCSB, dar e un transfer foarte bun pentru Craiova.

O să vedem dacă reușește. Facem un pariu deschis. O să se impună, este valoros”, a declarat Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FC Botoșani: 2,10 este cota pentru “1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT