Fotbal intern

Universitatea Craiova lansează abonamentele pentru sezonul 2020-2021! Câţi bani trebuie să scoată fanii din buzunar

26.08.2020 | 17:24
Universitatea Craiova lanseaza abonamentele pentru sezonul 20202021 Cati bani trebuie sa scoata fanii din buzunar
ADVERTISEMENT

La început de sezon, cluburile de fotbal aveau obișnuința să pună la vânzare abonamente pentru întregul an competițional, însă pandemia de coronavirus a schimbat planurile.

Suporterii craioveni și-au etalat iubirea pentru echipa favorită și fără a avea acces pe stadion, iar acum au anunțat că sunt gata de un alt gest de atașament față de Știința.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova este gata să lanseze abonamente pentru sezonul 2020-2021, iar fanii grupați în Peluza Nord au anunțat că nu vor ezita să le cumpere și sunt convinși că într-un final vor fi lăsați în tribune

UPDATE, 26 august, ora 17:24 / Fanii Universității Craiova au făcut coadă pentru a achiziționa un abonament pentru noul sezon al Ligii 1. Clubul a pus în vânzare abonamente în limita a 30% din capacitatea stadionului, iar cei care își fac o reînnoire au parte prețuri speciale. De pildă, un abonament de student reînnoit la Peluza Nord este doar 68 de lei!

ADVERTISEMENT

? NU LĂSA ȘTIINȚA SINGURĂ!?? CUMPĂRĂ-ȚI ABONAMENT! ?? Abonamentele pot fi achiziționate de la magazinul oficial al…

Posted by Universitatea Craiova on Wednesday, August 26, 2020

 

Universitatea Craiova va lansa abonamente pentru noul sezon

De la inaugurarea noului stadion „Ion Oblemenco”, Universitatea Craiova a fost susținută de un număr foarte mare de suporteri în tribune. Emulația din jurul echipei s-a văzut și în evoluția echipei, Știința fiind mai mereu în lupta pentru podium.

Sezonul trecut, interzicerea accesului în tribune a fost o adevarată dramă pentru fanii alb-albaștri. Universitatea s-a bătut până în ultima clipă pentru trofeul suprem din fotbalul românesc și, probabil, dacă „juveții” ar fi avut publicul fierbinte alături, deznodământul ar fi fost diferit.

ADVERTISEMENT

Acum, când sezonul a început, clubul din Bănie este gata să anunțe că vor fi puse în vânzare abonamente pentru meciurile de acasă, chiar dacă situația privind spectatorii nu s-a schimbat. Pe pagina oficială de socializare a Peluzei Nord, ultrașii au anunțat, optimiști fiind, că mai devreme sau mai târziu, vor fi lăsați să-și încurajeze favoriții: „Ca în fiecare an lansăm o campanie de abonare prin Peluza Nord.
Trăim vremuri speciale și suntem conștienți că o parte din sezon nu o să putem intra pe stadioane, dar trebuie să realizăm că în momentul în care accesul o să fie iarăși permis, acest lucru o să se întâmple treptat, iar abonații o să aibă evident prioritate.

Știm cu toții că Știința este clubul din România cel mai apropiat de suporteri, inclusiv dpdv financiar, așa că nu trebuie ca această situație specială să ne demotiveze și să avem o scădere a numărului de abonați. Atașamentul față de club este chiar mai valoros în aceste momente! Prețurile o să fie aceleași sau în cel mai rău caz similare cu cele din sezonul trecut. Cât de curând așteptam și anunțul oficial al clubului.

ADVERTISEMENT

Acestea fiind zise, anunțăm public și răspicat că cei care nu o să își reînnoiască abonamentele făcute în trecut prin Peluza Nord nu o să beneficieze în viitor de nici o facilitate sau reducere pusă la dispoziție de Peluză! Pentru reînnoire o să fie nevoie de abonamentul vechi sau o copie după acesta. O să anunțăm în zilele următoare prețurile exacte și programul de înscriere. Cine a avut abonament prin Peluza Nord îl poate reînnoi doar prin Peluza Nord. Anunțăm pe această cale și că modelul de tricou PNC pentru acest an este în lucru și o să fie prezentat în curând”, stă scris în postarea Peluzei Nord.

???????? ?????????? ????-???Ca in fiecare an lansam o campanie de abonare prin Peluza Nord.Traim vremuri speciale si…

Posted by Peluza Nord Craiova on Monday, August 24, 2020

Fanii Științei sunt optimiști, Ionuț Stroe spune că totul depinde de evoluția epidemiologică

Finalele de UEFA Champions League și Europa League s-au disputat fără spectatori, doar sonorizarea a dat impresia că în teren s-au duelat cele mai importante echipe din Europa. În România, Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, anunță că și-ar dori ca fanii să intre pe stadion în acest an, dar nu ar trebui să ne hazardăm:

„Nu m-aș hazarda să ofer o dată anume. Ce pot să ofer ca informație e faptul că avem un algoritm pe baza căruia ne dorim desfășurarea competițiilor cu spectatori.

Avem în momentul de față prefigurat un mod prin care să definim pentru toți organizatorii de competiții cum s-ar putea desfășura aceste meciuri cu spectatori. Va fi ceva progresiv, evident că va fi ceva care stabilește un control observațional și un triaj epidemiologic, cu măsurarea temperaturii. Acest mod va fi bazat pe rezervare prealabilă. Practic, toate locurile care vor fi oferite publicului vor fi controlate printr-un sistem electronic. Deci toate stadioanele și sălile care vor beneficia de acest sistem va trebui să fie mapate din punct de vedere digital, astfel să conturăm foarte bine cine unde stă și distanțarea socială.

Evident că vom fi foarte atenți la modul cum se vor aduna și vom realiza accesul oamenilor în tribune și modul în care vor părăsi tribunele. Avem pregătite aceste lucruri. Tot ce ne trebuie sunt niște cifre micuțe. Sper să se întâmple anul acesta. De ce nu?”, a spus Ionuț Stroe pentru GSP.ro.


  • (P) Cota BETANO pentru Lokomotiv Tbilisi – U Craiova: 2,10 este cota pentru „sub 2,5 goluri“. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT