Fotbal intern

Alertă de coronavirus la naţionala României?! Mihai Rotaru şi Ovidiu Costeşin s-au simţit rău şi au ajuns la spital. Cum îi pot afecta pe tricolori cazurile de COVID-19 de la U Craiova. Exclusiv

01.09.2020 | 22:49
Alerta de coronavirus la nationala Romaniei Mihai Rotaru si Ovidiu Costesin sau simtit rau si au ajuns la spital Cum ii pot afecta pe tricolori cazurile de COVID19 de la U Craiova Exclusiv
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova are din nou probleme cu epidemia de coronavirus. Patru oficiali ai clubului au primit rezultate pozivite la testele pentru COVID-19, iar acest lucru ar putea să dea peste cap şi programul naţionalei României.

Sorin Cârţu, Marcel Popescu, Ovidiu Costeşin şi Emil Pieleanu sunt cei patru infectaţi de la formaţia olteană. Ei au fost deja internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase, scrie sport.ro. De asemnea, Mihai Rotaru, patronul echipei a fost la rândul lui depistat pozitiv. Din informaţiile FANATIK, Rotaru şi Costeşin s-au simţit rău şi au fost internaţi.

ADVERTISEMENT

La începutul lunii august, Cristiano Bergodi, antrenorul echipei, a fost şi el diagnosticat cu SARS-COV-2 şi nu a putut însoţi echipa în cantonamentul din Austria.

Cum ar putea să fie afectată naţionala României de cazurile de coronavirus de la U Craiova

FANATIK a aflat că cele patru cazuri de coronavirus de la U Craiova au apărut după deplasarea din Georgia, ceea ce ar putea să afecteze şi naţionala României, care are în componenţă trei jucători de la formaţia din Bănie.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile FANATIK, oficialii lui U Craiova au stat într-un alt hotel decât jucătorii la deplasarea din Tbilisi, iar în avion au zburat în zone diferite ale aeronavei, însă deplasarea a durat aproape trei ore şi jumătate.

Alex Cicâldău, Dan Nistor şi Nicuşor Bancu au fost în Georgia şi se află acum în lotul României pentru dubla cu Irlanda de Nord şi Austria. Din informaţiile FANATIK, după umilinţa cu Lokomotiv Tbilisi, jucătorii au fost ţinuţi în şedinţă timp de 15 minute de Mihai Rotaru, care a făcut la rândul lui deplasarea.

ADVERTISEMENT

Prima reacţie după cazurile de coronavirus de la U Craiova

“Este adevărat, dar nu am simptome”, a fost reacţia lui Marcel Popescu pentru FANATIK. De asemenea, Sorin Cârţu nu prezintă simptome.

La întoarcerea din Georgia, Mihai Rotaru a plecat primul de la aeroport, în timp ce Ovidiu Costeşin, Sorin Cârţu, Marcel Popescu şi restul oficialilor au mers separat de restul echipei.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru – patronul echipei, Sorin Cârţu – preşedintele clubului, Marcel Popescu – manager general, Ovidiu Costeşin – manager executiv şi Emil Pieleanu – team manager sunt persoanele depistate pozitiv la COVID-19 de la U Craiova.


  • (P) Cota BETANO pentru Viitorul Constanța – U Craiova: 6,55 este cota pentru „peste 4,5 goluri“. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT