Fotbal intern

Universitatea Craiova, meci amical în weekend. Cu cine joacă și ce jucători revin în echipă. Exclusiv

24.03.2021 | 10:15
Universitatea Craiova meci amical in weekend Cu cine joaca si ce jucatori revin in echipa Exclusiv
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova profită de pauza provocată de meciurile echipelor naționale și și-a programat un meci amical pentru a vedea în ce stadiu sunt fotbaliștii. FANATIK a aflat că echipa din Bănie va evolua în acest weekend împotriva Farului Constanța, echipa din Liga 2 care va sta în ultima etapă, iar Ouzounidis ar putea conta pe câțiva jucători care au avut probleme medicale în ultimele etape. 

În partida de verificare și-ar putea face apariția și atacantul Elvir Koljic, cel care a revenit la antrenamentele echipei. De asemenea, Mihai Bălașa a fost accidentat în ultima perioadă, însă s-a antrenat în ultimele zile alături de coechipierii săi. Din păcate pentru Craiova, Reagy Ofosu și Vladimir Screciu se antrenează în continuare separat.

ADVERTISEMENT

În această săptămână, Farul a mai evoluat în Bănie, însă în compania echipei FCU Craiova, iar dobrogenii au remizat „alb”. Dacă jocul cu echipa lui Mititelu s-a disputat pe stadionul „Ion Oblemenco”, amicalul cu Universitatea se va juca la baza de pregătire a „alb-albaștrilor”.

Universitatea Craiova va juca un meci amical împotriva Farului Constanța în acest weekend. Elvir Koljic și Mihai Bălașa au revenit la antrenamente și sunt la dispoziția lui Marinos Ouzounidis

Marinos Ouzounidis a primit câteva vești bune în această săptămână. Tehnicianul grec le-a făcut o surpriză elevilor săi și le-a oferit câteva zile libere, profitând de faptul că Liga 1 s-a oprit din cauza meciurilor echipelor naționale. De luni, jucătorii care nu se află sub „tricolor” au revenit la antrenamentele Craiovei.

ADVERTISEMENT

Sub comanda lui Ouzounidis s-au prezentat Elvir Koljic, Mihai Bălașa și Stephane Acka. Totuși, Reagy Ofosu și Vladimir Screciu s-au antrenat separat, dar Ofosu este așteptat să revină săptămâna viitoare în programul normal al echipei. Cea mai bună veste este cea legată de revenirea atacantului bosniac Koljic, cel care nu a mai evoluat de la începutul lunii octombrie 2020, atunci când Ovidiu Mihalache l-a accidentat grav într-un U Craiova – Poli Iași. 

Acesta ar putea îmbrăca din nou echipamentul de joc în amicalul pe care Universitatea Craiova l-a programat în acest sfârșit de săptămână. Astfel, Știința va evolua, la cantonamentul din „Lunca Jiului”, împotriva Farului Constanța, sâmbătă, de la oar 12. Clubul patronat de Ciprian Marica va sta în ultima etapă din Liga 2, dar speră să rămână la finalul sezonului regulat pe un loc care îi permite prezența în play-off.

ADVERTISEMENT

Ouzounidis vrea să vadă jucătorii de la Universitatea Craiova pe care se poate baza în play-off. Meciuri cu FCSB și CFR Cluj în ultimele runde ale sezonului regulat

Dacă vor să arate a echipă care emite pretenții la titlu, oltenii trebuie să facă o figură frumoasă în ultimele două jocuri ale sezonului regulat, iar adversarele sunt pe măsură, vorbim aici de FCSB și CFR Cluj, ocupantele primelor două locuri în clasamentul primului eșalon al fotbalului românesc.

În amicalul cu Farul Constanța, Marinos Ouzounidis vrea să vadă și jucători care au evoluat mai puțin și, astfel, să își poată face o imagine de ansamblu asupra a ceea ce are în lot și pe cine se poate baza în bătăliile din play-off.

ADVERTISEMENT

Pauza competițională îi prinde bine antrenorului elen, deoarece poate să își pregătească cât mai bine posibila partea tactică, iar preparatorii fizici aduși de patronul Mihai Rotaru au timp pentru a se ocupa de această latură a jucătorilor. În ultimele luni, Craiova a jucat din trei în trei zile, astfel că timpul a fost unul scurt și prețios.

În ceea ce va urma, Universitatea luptă pe două fronturi, Cupa României și campionat. În a doua competiție ca importanță pentru „juveți”, Știința va da peste Viitorul Pandurii în semifinalele competiției, iar olteanul Flavius Stoican a dezvăluit pentru FANATIK ce gânduri are înainte de duelul cu echipa fanion a Olteniei. 


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – U Craiova: 3, 45 este cota pentru “2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT