Fotbal intern

Universitatea Craiova, mesaje speciale în memoria lui Adrian Păunescu înainte de meciul cu Dinamo: ”Mereu în inimile noastre, Maestre”

04.11.2019 | 21:05
Universitatea Craiova, mesaje speciale în memoria lui Adrian Păunescu înainte de meciul cu Dinamo: ”Mereu în inimile noastre, Maestre”
Universitatea Craiova, mesaje speciale în memoria lui Adrian Păunescu înainte de meciul cu Dinamo: ”Mereu în inimile noastre, Maestre”. Sursa foto: ucv1948.ro
ADVERTISEMENT

Derby-ul etapei a 15-a din Casa Pariurilor Liga 1, Universitatea Craiova – Dinamo, se dispută cu o zi înainte ca fotbalul din Oltenia să-l comemoreze pe Adrian Păunescu. Marți, 5 noiembrie, se vor împlini cinci ani de la dispariția celui care a compus unul dintre cele mai frumoase imnuri din fotbalul românesc, ”Cântec pentru Oltenia”.

Universitatea Craiova, momente deosebite în memoria lui Adrian Păunescu înainte de meciul cu Dinamo: ”Mereu în inimile noastre, Maestre”

Meciul de la Severin dintre Universitatea Craiova și Dinamo are loc cu o zi înaintea împlinirii a nouă ani de la decesul lui Adrian Păunescu. Suporter declarat al Universităţii Craiova, el a lăsat în urmă imnul ”Cântec pentru Oltenia“, care îndeamnă la unitate și îndrumă spre performanță întreaga suflare alb-albastră. Cu câteva ore înainte de meci, formația din Bănie a transmis pe contul oficial de Facebook că meciul de luni se va juca în memoria autorului imnului Universității.

Astăzi jucăm pentru maestrul Adrian Păunescu, mâine urmând a se împlini 9 ani de la dispariția sa. A iubit Știința cu toată ființa, închinându-i cel mai frumos imn al unei echipe de fotbal din România, „Cântec pentru Oltenia“. Atașamentul său pentru oraș și echipă a fost total, și, ca orice suporter și-a dorit să vadă din nou Craiova acolo sus, în bătălia pentru campionat. Pentru asta, ne vedem cu toții la Severin“.

ADVERTISEMENT

Și jucătorii lui Victor Pițurcă au avut un mesaj emoționant în memoria lui Adrian Păunescu. Componenții celor de la Universitatea Craiova au intrat pe teren, la meciul cu Dinamo de la Severin, cu un banner pe care era scris: “Mereu în inimile noastre, Maestre“.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri