Fotbal intern

Universitatea Craiova a câștigat ultimul amical din Turcia! Cine e în formă maximă înaintea reluării campionatului. VIDEO

24.01.2020 | 16:31
Universitatea Craiova a castigat ultimul amical din Turcia Cine e in forma maxima inaintea reluarii campionatului VIDEO
ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 16:45/ Universitatea Craiova a câștigat ultima partidă de verificare din Turcia. Andrei Ivan, cu o dublă, și Mihai Roman au adus victoria pentru formația lui Corneliu Papură, care sâmbătă va revei în România.


Universitatea Craiova joacă vineri, de la ora României 15:00, ultimul amical al cantonamentului din Turcia, contra cehilor de Karvina. Formația antrenată de Corneliu Papură bifează al cincilea meci de verificare, cu o zi înaintea revenirii în țară.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova joacă ultimul amical din Turcia

? LIVE: Universitatea Craiova – MFK Karvina. Echipa de start: 13. Pigliacelli – 27. Martic, 15. Cosic, 26. Acka, 5. Vătăjelu – 16. Nistor, 8. Mateiu (cpt.), 10. Cicâldău – 9. Ivan, 7. Roman, 28. Mihăilă.#Antalya2020 #JurnalDeCantonament #LeiiSubPregatire

Gepostet von Universitatea Craiova am Freitag, 24. Januar 2020

Universitatea Craiova a ajuns la ultima zi a cantonamentului din Turcia. După patru partide pregătire, cu Eintracht Braunschweig, Aarau, Pogon Szczecin și Zaglebie Lublin, oltenii dispută ultimul amical, contra cehilor de la Karvina.

Corneliu Papură trimite în teren o formulă de start care ar putea apărea și la primul joc din 2020, programat pe 31 ianuarie contra celor de la Gaz Metan Mediaș, cu o linie de atac formată din Valentin Mihăilă, Mihai Roman și Andrei Ivan.

ADVERTISEMENT

Primul „11” al Craiovei din meciul amical cu MFK Karvina:

  • Pigliacelli – Martic, Cosic, Acka, Vătăjelu – Nistor, Mateiu, Cicâldău – Ivan, Roman, Mihăilă

O singură victorie

Universitatea Craiova a reușit o singură victorie în cantonamentul din Turcia, 2-0 cu Eintracht Braunschweig, formație din Zweite Bundesliga. Pentru echipa antrenată de Corneliu Papură au urmat trei înfrângeri consecutive, 0-1 cu Aarau, 1-3 cu Pogon Szczecin și 0-3 cu Zaglebie Lublin.

ADVERTISEMENT

U Craiova revine în România pe 25 ianuarie și demarează pregătirile pentru startul oficial din 2020. Primul adversar al oltenilor din sezonul de primăvară va fi Gaz Metan Mediaș, meci programat pe 31 ianuarie de la ora 20:00.

Cu patru etape rămase de disputat din sezonul regular, Universitatea Craiova este pe locul patru în clasamentul din Liga 1, cu 37 de puncte, un avans de patru puncte față de poziția a șaptea, prima de sub linie.

ADVERTISEMENT

După jocul cu Gaz Metan Mediaș, pentru Craiova urmează meciurile cu Viitorul, Poli Iași și CFR Cluj.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Gaz Metan: 1.75 este cota pentru „nu marchează ambele echipe”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT